• 23 jan 2018

  ERROR-FARE: tur/retur til Singapore midt i sommerferien til kun 1.318 kr. inkl. bagage! ** SLUT **

  Så har jeg fundet et helt vanvittigt tilbud! Lige nu kan du booke fly fra København til Singapore midt i sommerferien til lidt over 1.000 kr.! Singapore i sig selv er en super fed by, som helt klart skal opleves! Men metropolen er også det perfekte udgangspunkt, hvis du vil rejse videre i Sydøstasien! Thailand, Indonesien, Malaysia og Cambodia – der findes nemlig rigtig mange billige fly fra Singapore videre til alle mulige destinationer i Sydøstasien! Tilbuddet er uden tvivl en error-fare (læs, hvad det betyder nedenfor), men til sådan en pris skal man bare prøve lykken!

   

  ** OPDATERING ** Jeg har tidligere skrevet, at tilbuddet er udsolgt (og det er det også på datoen nedenfor). Men så kunne andre brugere finde dem på andre datoer (f.eks. fra d. 22.07. til d. 05.08. til 1.448 kr.). Så hvis man har tid (og lyst), så kan man prøve at lege lidt med datoerne for at se om der alligevel er et par datoer tilbage.

  Error-fare til Singapore
  11.07. - 05.08.
  1.318 kr.
  København
  Singapore
  Billige flybilletter til Sydøstasien
  inkl. 30 kg bagage

  ** SLUT ** Tilbuddet findes ikke længere – tillykke til dem der nåede at booke!

  Fly

  skyscanner har jeg netop fundet disse sindssygt billige fly fra København til Singapore med Singapore Airlines! Jeg har indtil videre kun fundet en enkel afgang til de 1.300 kr. Men fordi det er så billigt og fordi det ligger midt i sommerferien skal den bare op på bloggen! Men, hvis datoerne ikke passer så kan du selv prøve at se om du kan finde flere datoer (jeg skal også lege videre med datoerne og opdaterer artiklen, hvis jeg falder over flere!). Den afgang jeg har fundet er fra d. 11.07. og tilbage igen d. 05.08. (altså midt i sommerferien!) til 1.318 kr. Du flyver desuden met et af verden allerbedste flyselskaber, Singapore Airlines og det betyder at der er 30 kg bagage inkluderet i prisen.

  OBS! Fordi det muligvis drejer sig om en fejl har flyselskabet ret til at annullere bestillingen. Derfor skal du vente med at bestille hotel, lejebil osv., indtil bestillingen er gået igennem og du har modtaget din e-billet (du får selvfølgelig pengene tilbage, hvis billetten bliver annulleret).

   

  Hvad er en ”error-fare”?

  Error fares er flybilletter, hvor flyselskabet har lavet en fejl i deres billetsystem og hvor du nogle gange kan få nogle helt vanvittige deals. Error fares varer kun meget kort tid, indtil flyselskabet har opdaget fejlen. Så du skal være meget hurtigt, hvis du er interesseret og aldrig ringe til flyselskabet for at høre om det kan passe. For så snart de ved det, så retter de fejlen!

   

  Hotel

  Disse billetter holder med garanti ikke længe, så du får ikke noget hoteleksempel. Jeg vil blot sige, at du kan finde dit første hotel i Singapore på skyscanner.

  Hotel i Singapore

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til ERROR-FARE: tur/retur til Singapore midt i sommerferien til kun 1.318 kr. inkl. bagage! ** SLUT **

  1. Nhi Nguyen says:

   Hej, har du haft erfaring med at priserne på fly ændrer sig alt efter hvilket tidspunkt på dagen man kigger? Og at flyselskaber ud fra IP-adresse kan “snyde” folk ved ikke at vise de samme priser over alt? Jeg har nemlig siddet og søgt og søgt som en sindsyg siden du lagde dette opslag op – også fra D. 22/7 til 5/8, og har slet ikke fået det samme tilbud frem til 1400 kr som din opdatering skriver. Kan du hjælpe?
   God dag!
   Mvh Nhi

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Nhi 🙂

    Jeg har i hvert fald erfaring med, at flypriser (og hotelpriser) ændrer sig. Og nogle gange kan det hjælpe at slette sin browserdata eller prøve med en inkognito-fane.

    I dette tilfælde er jeg dog ret sikker på, at der var tale om en fejl (deraf navnet error-fare), som nu er blevet rettet. :/