• 01 aug 2016

  Error-fare til Mexico: tur/retur til Cancun til kun 2.160 kr. inkl. bagage ** SLUT **

  rsz_shutterstock_49667359

  Hvad gør man, som Rejsespejder når man ikke kan sove? Selvfølgelig søge efter rejser og nogle gange kan det virkelig betale sig at holde sig vågen fordi jeg er faldet over en error-fare til vidunderlige Cancun i den bedste rejsetid!

  momondo.dk kan du lige nu få fly til Mexicos mest populære ferieby med Delta eller KLM(inkl. 23 kg bagage) til kun 2.160 kr. Turen starter i Bruxelles men bliv ikke afskrækket af det, for der findes super billige måder at komme dertil fra Danmark (se nedenfor).

  Som tidligere nævnt, er det en "error-fare" og tilbuddet findes kun indtil flyselskabet har opdaget fejlen! Så skynd dig, hvis du er interesseret!

  Du kan finde fly til denne pris fra d. 1. september til d. 15. december og fra d. 22. januar til 31. marts. Indtil videre har jeg fundet de fleste billetter med afrejse på en torsdag og retur på en mandag. Nogle datoerne er lidt dyrere (ca. 2.700 kr.), som er stadig meget billigt i højsæsonen! Men leg lidt med datoerne på monondo.dk og du må meget gerne skrive en kommentar til alle os andre, hvis du finder flere kombinationer på rejsedage (udover torsdag til mandag)!

  2016-08-01 00_03_20-CaptureSE FLY-TILBUD HER

  ** SLUT ** Fejlen blev rettet

  Bare for sammenligning, fly fra Danmark til Cancun koster normalt knap 5.000 kr. så der er mange penge at spare!

   

  Hoteller i Cancun

  trivago.dk kan du få et overblik over alle hoteller i Cancun. Priserne starter på 134 kr. pr nat.

  2016-08-01 02_24_49-CaptureHOTELLER I CANCUN

   

  Et andet ferieområde, er Playa del Carmen, som ligger ca. 1 times køresel fra Cancun.

  2016-08-01 02_46_44-CaptureHOTELLER I CANCUN

  Hvordan kommer jeg til Bruxelles?

  Der findes meget billige fly til Bruxelles fra København, hvor du kan flyve med Ryanair. Priserne plejer at ligge på ca. 200 kr. (jeg har også fundet dem for et par uger siden til 28 kr.). Hvis du booker fly til Mexico i januar, så vil jeg anbefale at vente lidt endnu med at booke fly til Bruxelles, da Ryanairs priser plejer at være billigst ca. 4-6 uger før afgangen. Fra Billund kan du flyve med Bruxelles Airlines til ca. 700 kr.

   

  OBS! Fordi det drejer sig om en fejl, har flyselskaber ret til at annullere bestillingen. Derfor skal du vente med at bestille hotel, lejebil osv., indtil bestillingen er gået igennem og du har modtaget din e-billet. (Man får selvfølgelig penge tilbage, hvis biletten bliver annulleret)

   

  Hvad er en ”error-fare”?

  Error fares er flybilletter, hvor flyselskaber har lavet en fejl i deres billetsystem og hvor man nogen gange kan få nogle helt vanvittige deals.

  Error fares varer kun meget kort tid, indtil flyselskabet har opdaget fejlen. Så du skal være meget hurtigt, hvis du er interesseret og aldrig ringe til flyselskabet for at høre, om det kan passe. Fordi så snart de ved om det, retter de fejlen!

   

  Vigtigt! De fleste fly har en mellemlanding i USA, derfor er du nødt til at udfylde/ansøge ESTA (USAs visa waiver program) på nettet inden du rejser.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Error-fare til Mexico: tur/retur til Cancun til kun 2.160 kr. inkl. bagage ** SLUT **

  1. Ika says:

   Priser er betydelig højere nu…kan det passe?eller søger jeg forkert?

   • Rejsespejder says:

    Hej Ika,
    det kan godt være – det var en “error-fare”, som plejer at være tilgængelig i meget kort tid (indtil fejlen bliver rettet).

  2. Abdu says:

   Fejlen er rettet ikke sandt ? Jeg synes ikke at kunne finde de priser ..