• 29 apr 2016

  Error-fare: Fly til Reykjavik tur/retur i sommerferien til kun 1.130 kr. inkl. 23 kg. bagage ** SLUT **

  rsz_reykjavik-267961_1280

  Takket været et super tip fra en af læsere, kan jeg præsentere jer for et utroligt tilbud på billige fly til Island i sommerferien i Juli.

  Med landskaber af en anden verdens skønhed, en rig kulturhistorie og mulighed for at holde en storbyferie af den trendy slags i Reykjavik, er der nok at give sig til. Tag til Den Blå Lagune som er på National Geographics liste over "25 Wonders of the world" eller bliv fortryllet af den nordlige halvkugles kunstværk, nordlyset. Islands er en skandinavisk nabo man absolut ikke skal tage for givet!

  ** OPDATERING ** Så blev fejlen desværre rettet – tillykke til dem, som nåede at bestille!

  Fly

  momondo.dk kan du lige nu finde rigtig billige fly til Reykjavik fra København. I dette eksempel rejser du fra d. 22 – 29 juli med SAS og 23 kg. bagage er derfor inkluderet. Prisen er kun 1.130 kr.!

  reykjavik

  SE FLY-TILBUD HER

  ** OPDATERING ** Så blev fejlen desværre rettet – tillykke til dem, som nåede at bestille!

  Obs! Fejlen ligger i, at samme fly koster over 2.600 kr. hvis du søger for 1 person. Så du er nødt til at søge for 2 personer, for at få dette tilbud.

  Og bare for at sammenligne. Det næstbilligste billett koster over 2.400 kr. og det er med WOW, hvor der kun er håndbagage inkluderet i prisen!

  Der findes også andre datoer som jeg har fundet et par eksempler på her:

  • 18.07. – 24.07.
  • 22.07. – 29.07.
  • 23.07. – 29.07.
  • 24.07. – 29.07.
  • 25.07. – 29.07.
  • 25.07. – 01.08.

  Men skynd dig, da det ligner en error-fare, så tilbuddene kan risikere at være væk om kort tid igen.

   

  OBS! Fordi det drejer sig om en fejl, har flyselskaber ret til at annullere bestillingen. Derfor skal du vente med at bestille hotel, lejebil osv., indtil bestillingen er gået igennem og du har modtaget din e-billet. (Man får selvfølgelig penge tilbage, hvis biletten bliver annulleret)

  Men hvis du allerede vil udforske hoteller kan du gøre det på trivago.dk.

   

  Hvad er en ”error-fare”?

  Error fares er flybilletter, hvor flyselskaber har lavet en fejl i deres billetsystem og hvor man nogen gange kan få nogle helt vanvittige deals.

  Error fares varer kun meget kort tid, indtil flyselskabet har opdaget fejlen. Så du skal være meget hurtigt, hvis du er interesseret og aldrig ringe til flyselskabet for at høre, om det kan passe. Fordi så snart de ved om det, retter de fejlen!

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *