• 25 aug 2016

  Error-fare: 10 dage på et fremragende 4* resort på Bali til kun 3.146 kr. inkl. fly og hotel

  rsz_1shutterstock_173849426

  Så er jeg faldet over et vanvittigt tilbud på en rejse til Bali – men skynd dig, hvis du er interesseret!

   

  Hotel

  trivago.dk kan du lige nu få det fremragende 4* Rama Beach Resort and Villas (4,5 ud af 5 på TripAdvisor ud fra 1.295 anmeldelser og ”Certificate of Excellence”) til kun 388 kr. (9 nætter) inkl. morgenmad. Dvs. at hver enkelt kun betaler 194 kr. Det er højst sandsynligt en ”error-fare” – men med sådan et vanvittigt tilbud skal man bare prøve det og se om det går igennem. Du kan booke hotellet til denne pris fra oktober til marts 2017, hvis du overnatter i 8 eller flere nætter. Hotellet ligger i Kuta på Balis sydkyst kun 2 minutters gang fra stranden og er ifølge TripAdvisor et af top 5 hoteller i området.

  2016-08-25 16_55_12-CaptureSE HOTEL-TILBUD HER

   

  HOTELLER PÅ BALI

   

  Fly

  ** OPDATERING ** Xiamen Air tilbyder gratis hotel på ventetider over 6 timer – så man får faktisk en gratis storbyferie til Xiamen. Tak for tippet Tine!

  Det næste vanvittige tilbud er de fly, jeg har fundet til Bali i dag. Til kun 2.952 kr. kommer du fra København til Bali. Du flyver med Xiamen Air (7 ud af 7 safety-rating på AirlineRatings.com) og til denne pris er rejsetiden ret lang – men man kan også se det positive: du får næsten en hel dag i Amsterdam, så du kan udforske denne spændende storby! Og på vejen tilbage får du en sviptur til Kina.

  2016-08-25 17_10_28-CaptureSE FLY-TILBUD HER

  Der findes selvfølgelig også fly med meget bedre flytidspunkter til flere penge.

  Sammen med det billige hotel kan du så få 10 dage på Bali til kun 3.146 kr. Husk at hotel prisen højst sandsynligt er en "error-fare". Så hvis du absolut skal rejse til 3.146 kr. vil jeg vil anbefale at du lige venter nogle dage inden du booker dit fly for at være sikker at din reservation er gået igennem. Xiamen Air har haft lignende udsalg til andre byen før og man kunne booke dem til ca. den samme pris i flere uger, så der er ingen grund at skynde sig alt for meget.

   

  ** OPDATERING **

  Som lovet – her er et par eksempler på datoer med de billige fly (der findes ganske få og det tager lang tid at finde dem – så hvis du ikke er fleksibel men alligvel vil spare penge så vil det give mere mening at flyve til Kuala Lumpur og så videre til Bali – som jeg har beskrevet i tidligere artikler)

  • 03.02. – 14.02.
  • 25.05. – 10.03.
  • 25.05. – 17.03.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  45 kommentarer til Error-fare: 10 dage på et fremragende 4* resort på Bali til kun 3.146 kr. inkl. fly og hotel

  1. camilla kristiansen says:

   Hej Julie og Kenneth. 

   Jeg var med på samme hold som jer der fik booket og har desværre også fået en mail den 21 sep.jeg vil meget gerne i kontakt med jer hvis det er muligt. Er på fb under Camilla Lusanthi Kristiansen

   • Karoline says:

    Jeg er også på samme hold, synes egentlig ikke det kan være rigtigt! Har ad adskillige omgange fået bekræftelse fra DTF travel, at alt var i skønneste orden og at der ikke ville blive problemer med hotellet når vi ankom. Jeg har det endda på skrift, men der er vel ikke noget at gøre?

  2. julie says:

   Så gik den ikke alligevel. Vi har i dag fået mail om at bookingen er ugyldig og at beløbet bliver tilbagebetalt på kontoen 🙁 

  3. julie says:

   Tak Kenneth!

   Det må siges at være et fantastisk tilbud vi har fået her! Vi køber flybilletter og tør godt glæde os nu

  4. Kenneth says:

   Update!

   Jeg har snakket med hoetellet og DTF travel idag, og tilbudet samt bookningen er godkendt, så vi står oprettet i hotellets system, det burde i andre også gøre som har købt 🙂

  5. Theresa says:

   Det virker umiddelbart som om hotel-tilbuddet er væk desværre…

  6. Theresa Pedersen says:

   Hej! Er det muligt at benytte dette tilbud mellem d. 10.2-17 og d. 19.2.17? – uge 7, vinterferien. Det gælder fire personer. 🙂 Tak for en fantastisk side!

   Vh Theresa

  7. Sofie says:

   Hej allesammen

   Jeg bookede også tilbudet så snart jeg så det, jeg fik det dog hen over julen til en latterlig lav pris, pengene er trukket, og har fået bekræftelsesmails fra DTF på opholdet, men har intet hørt fra hotellet, heller ikke en bekræftelse og info osv. 

   Kan jeg regne med min reservation?

  8. Heidi Rasmussen says:

   Hej rejsespejder 

   Så at tilbudet blev fjernet og derpå sat op igen  men jeg kan ikke komme ind på det.har haft bestilt,pengene trukket men derefter besked om at hotellet ikke bekræftede til den pris og pengene hurtigst muligt ville blive sat retur på kontoen. 

   Tak for en fantastisk side

   Venligst Heidi Rasmussen 

  9. Ronja says:

   Jeg finder samme pris, men får fejlmelding, når jeg prøver at booke i fx februar :/ Må prøve igen i morgen.

  10. Shannon says:

   Hejsa! 

   Vil mig og min kæreste kunne bestille sådan en rejse til samme ca samme beløb for fly og hotel hvis vi først bestiller til jul? 

   Mvh. Shannon

  11. julie says:

   Hej Kenneth

   1000 tak for din update. Det lyder jo altså helt fantastisk! 

   Jeg hører meget gerne hvordan det går med hotellet for i sidste ende er det jo dem der skal sige god for den når man står der 😉 

    

  12. Kenneth says:

   Jeg har lige snakket med hotellet, de kunne ikke finde reservationen der blev gennemført i fredags. Jeg snakkede med DTF travel lige efter, som jo er rejseagenten på dette tilbud, de sagde at alt var iorden og at vores rejse stod i deres system som betalt. Han synes også at det var et godt tilbud (som er der endnu) så det ser ikke ud til at det er en "ERROR FARE". Jeg prøver at ringe til hotellet igen senere på ugen, da DTF mente at der godt kunne gå nogle dage før det kommer i deres system.

   God ferie 🙂

   • Rejsespejder says:

    Hej Kenneth,

    tak for indsatsen! Ja, så også at det er tilbage igen i dag, som tyder på, at det måske ikke er en error-fare da de plejer at forsvinde efter nogle timer.

  13. julie says:

   Camilla  og Kenneth er der en af jer der er kommet videre med hotellet ? 

   Jeg tænker det er lidt mistænkeligt hvis vi er 20 mennesker der spørger om vi kan få en ekstra seng 😉 Men vi er også meget spændte på om det nu er gået igennem så vi hører gerne mere!

    

   • Kenneth says:

    Jeg prøver lige at ringe til dem i morgen, fik en mail tilbage oversat med Google translate hvor de bare henviser til der hvor jeg bookede. Tror ikke de forstod spørgsmålet 🙂 

  14. Darko says:

   Kan man ta børn med, er der en aldersgrænse på børn ? 

  15. camilla kristiansen says:

   Så købe loven sætter ikke ind siden de har solgt en vare og taget penge for det…fanger bordet ikke på hoteller hvor priserne ændre sig fra dag til dag??? Og er det ikke DTF Travel der skal betale for deres fejl til hotellet?? Jeg skal nok prøve og skrive til dem og høre om der er mulighed for Extra seng. Jeg er lidt nervøs for og booke min fly billet fra Kuala Lumpur til Bali….det er vel bedre og vente til jeg ved mere..men hvor lang tid inden afrejse kan de mon finde på at annullere??? Det er da enlige en chance vi har taget hvis det hele ikke klapper..der er jo fly der også skal passe ind. 

    

  16. Sunny Abbas Mahmood says:

   Hej Rejsespejder,

   Kan du evt vise et link hvor man kan læse omkring de regler med:

   "Xiamen Air tilbyder gratis hotel på ventetider over 6 timer – så man får faktisk en gratis storbyferie til Xiamen."

   Bare så man ikke komme til at booke uden at have læst og forstået reglerne. Kunne være rart vide om det kun gælder ved forsinkelser eller om det også gælder ved alm ventetid, som man allerede godt ved på forhånd vil opstå.

  17. camilla kristiansen says:

   Hej Kenneth..jeg vil rigtig gerne høre hvad de svare dig inden jeg kontakter dem..det er da for vildt hvis det lykkes.mvh camilla

  18. Camilla kristiansen says:

   Ikke 156 nætter men 16 nætter. 

  19. Camilla kristiansen says:

   Hej igen. Nu sidder jeg her med mit bookning nummer og en mail hvor jeg kan printe min hotel booking ud. Er det virkelige sandt at jeg har fået dette ophold til 1372kr 156 nætter for 4 mand i 2 hytter med morgenmad????her til morgen viste det sig at prisen på den samme hytte er 983kr pr dag. De har taget pengene på min konto og jeg har papir på det. Men er det virkelig sandt og kan de ikke komme og sige at det var en fejl eller skal de give mig det jeg har booket?mvh Camilla

   • Kenneth says:

    @Camilla

    Ja vi sidder lidt med samme spørgsmål, vi har også fået voucheren hvor der står det er betalt og godkendt.

    Jeg har skrevet til hotellet direkte, de har svaret, men henviser bare til min online booking på DTF travel. Kan lige melde tilbage her når de svarer på om det hele er godkendt 🙂

    • Rejsespejder says:

     Hej Camilla,

     som skrevet handler det om en "error-fare", som betyder at hotellet har lavet en fejl med deres priser. Jeg plejer at finde error-fare på fly, hvor det er hyppigere at der sker prisfejl. Som med "error-fare" på fly er det en fejl og de har selvfølgelig ret til at trække salget tilbage. Jeg vil anbefale at du lige venter et par dage, så kan du skrive til hotellet – selvfølgelig skal du ikke sige "jeg har booket hotellet til 1.000 kr. kan det passe?". Men du kan evt. spørge om det er muligt at få en ekstra seng i et af værelserne. Hvis de svarer på det uden problemer – så kan du være næsten 100% sikker på, at alt er gået igennem.

     • camilla kristiansen says:

      Så købe loven sætter ikke ind siden de har solgt en vare og taget penge for det…fanger bordet ikke på hoteller hvor priserne ændre sig fra dag til dag??? Og er det ikke DTF Travel der skal betale for deres fejl til hotellet?? Jeg skal nok prøve og skrive til dem og høre om der er mulighed for Extra seng. Jeg er lidt nervøs for og booke min fly billet fra Kuala Lumpur til Bali….det er vel bedre og vente til jeg ved mere..men hvor lang tid inden afrejse kan de mon finde på at annullere??? Det er da enlige en chance vi har taget hvis det hele ikke klapper..der er jo fly der også skal passe ind. 

    • camilla kristiansen says:

     Det vil jeg meget gerne høre.mvh camilla

  20. Carsten says:

   Hotel tilbuddet virker umiddelbart til at være væk. Jeg må være hurtigere næste gang 🙂

  21. camilla kristiansen says:

   Så gik min booking igennem 16 overnatninger 2 værelser 1 barn og 1 voksen på hver værelse. 1373 DKK kr i alt…super tips.tak for det.vi glæder os til at skal afsted i november

  22. gitte says:

   Man kan ikke nødvendigvis bare sådan lige få lov at smutte en tur ud af lufthavnen i Kina uden visum. Husk det, hvis I forventer at ville se andet end kufferter og lufthavnspersonale på overlay i Xiamen.

   • Rejsespejder says:

    Xiamen er en "72-hours-visa-free" by. Det betydet at du kan komme ud af lufthavnen i 72 timer uden visum.

  23. julie says:

   Hej 

   Hvor længe gælder fly-prisen ? Jeg prøver at komme afsted i starten af januar, men der dukker Ximen slet ikke op som en mulighed

   • Rejsespejder says:

    Hej Julie,

    så vidt jeg kan se er der kun fly med afrejse på en fredag og hjemkomst på en tirsdag. Kommer med nogle flere datoer om lidt.

    • julie says:

     hej igen rejsespejder

     Jeg kan stadig ikke finde fly til andre tidspunkter end præcis den dag du har linket til. Heller ikke fredag-tirsdag tippet kan jeg få til at virke.. hmm

     Du skriver du før har set lignende tilbud fra Xiamen og hvis de giver gratis hotel ved lang transit ville de jo være fantastiske at rejse med, men jeg kan slet ikke få hverken momondo eller andre søgemaskiner til at foreslå Xiamen på noget tidspunkt.. Hvad gør jeg mon forkert.

     Tak for en fantastisk blog- det er jo helt genialt så meget rejse man kan få for pengene på denne måde!

     • Rejsespejder says:

      Hej Julie,

      nu har jeg fundet et par alterntiver, men der findes ikke mange. Så det giver måske mere mening af benytte sig af de billige fly til Kuala Lumpur, som jeg har tidligere fundet, og så flyve videre derfra til Bali (totalpris plejer at ligge på ca. 3.400 kr.).

      • julie says:

       hej igen Rejsespejder

       Jeg tillader mig et opfølgende spørgsmål fordi jeg tænker det har interesse for denne tråd. Du skriver at det billigste hvis man skal flyve over jul/nytår er at flyve over Kuala Lumpur. Hvornår er billetterne billigst at købe ? På andre blogs står der man skal vente til 4-6 uger inden afrejse men billetterne er steget med 1000 kr den senete måned og er lige nu med afrejse over julen på over 4000 kr. … ?

       bedste hilsner 

  24. Morten says:

   Gælder denne rejse også over jul (gerne fra 22. Dec – 31. Dec (+/-) en dag i begge ender)? Har prøvet at indsætte datoerne, men kan ikke få lov til at fuldføre handlingen.. 🙂

   • Rejsespejder says:

    Hej Morten,

    nej desværre findes det ikke til denne pris hen over jul/nytår. Men til gengæld 223 kr. pr. nat – som også er en meget god pris.

  25. Marcus says:

   fejlprisen er rettet – godt 10.000kr for 4 personer

   • Rejsespejder says:

    fungerer stadig hos mig – det kan godt være at det kun fungerer ved en rejse for 2 personer, så hvis i er 4, så skal du booke 2 værelser hver for sig.