• 12 apr 2016

  3 dage i Edinburgh: Verdens største gadefestival for scenekunst og underholdning til kun 932 kr. inkl. fly og hotel

  rsz_edinburgh-363383_1280

  Er du en af dem der altid stopper op på gaden, når du ser en gadekunstner brilliere med alverdens underholdning og kunstneriske udfoldelser? Så er jeg ret overbevist om, at dette indslag kunne være noget for dig.

  I Skotlands hovedstad Edinburgh, finder verdens største festival for gadekunst, underholdning og meget mere, nemlig sted – og der er fri adgang. Det foregår nemlig på gaderne. Festivallen har siden 1947 været et tilløbsstykke fra folk over hele verden med over 50.000 scenekunstnere, som med hver deres speciale, får lov at vise hvad de kan. Der er optrædener indenfor alle genre som fx teater, comedy, dans, circus, cabaret, musicals, opera, musik, udstillinger og meget mere.

  Festivallen løber af stablen fra d. 5 – 29 august, så der er altså rig mulighed for at opleve denne storslåede festival. Du kan læse mere om festivallen som hedder "The Fringe", på deres officielle hjemmeside her.

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det nye og moderne Hotel Destiny Student – Murano fra 2015, til kun 434 kr. pr. person ved en rejse for 2 i 3 dage (2 nætter). Hotellet er egentlig et hotel for studerende, men i sommermånederne åbner de op, så alle har mulighed for at bo der. Det er godt placeret i Leith-området, kun 5 minutter fra det nye bydel hvor shopping, restauranter og bar er nøgleord, mens kun 15 minutters gang vil bringe dig til Old Town, hvor mange af festivallens arrangementer er at finde.

  Læs mere om hotellet her

  scothotel

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere, er pr. værelse.

   

  Fly

  Det gode ved denne festival er, at den spænder sig over 3 uger i august (d. 5 – 29 aug.) og da flybilletter er rigtig billige til Edinburgh fra København, er der god mulighed for at komme hertil på et lille budget. I dette eksempel rejser du fra d. 8 – 10 august til kun 498 kr. (inkl. 10 kg. håndbagage).

  flyedin

  SE FLY-TILBUD HER

  Der findes også mange andre datoer i perioden, hvor festivalen finder sted. Leg selv med datoerne inde på Skyscanner.dk, som evt. passer dig bedre. De billigste rejsedage er mandag, onsdag, fredag og søndag.

  Da fly fra Billund og Aalborg er over dobbelt så dyre og ikke er direkte fly, vil jeg anbefale at tage turen til København.

   

  Hotel

  434 kr.

  Fly

  498 kr.

  TOTAL pr. person

  932 kr.

   

   

  Transport til/fra hotellet:
  I lufthavnen kan du tage bussen Airlink100 som koster 4,5 pund (ca. 42 kr.) hver vej til Waverley Station Edinburgh som tager cirka 40 minutter. Herfra er der kun cirka 5 minutters gang til hotellet. Book din billet til bussen her.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *