• 22 aug 2016

  Drømme-destination: tur/retur til Påskeøen til kun 5.576 kr. inkl. bagage

  rsz_shutterstock_37007800

  Vil du prøve noget helt andet og rejse til et sted, hvor kun få andre har været, så har jeg i dag fundet noget lige for dig! Turen går til Påskeøen eller Rapa Nui, som de lokale kalder den. Øen ligger i Stillehavet over 3.500 km fra den chilenske kyst og er et af verdens mest isolerede steder. Øen er kendt verden over for sine stenstatuer, hvis oprindelse stadig er et mysterium den dag i dag. Men hvis man tænker, at stenstatuerne er den eneste grund til at rejse til Påskeøen, kan man godt tro om igen. Øen er en af verdens smukkeste dykkerdestinationer, som byder på et unikt plante- og dyreliv og desuden findes bountystrande i bedste Stillehavsstil.

  I dag har jeg fundet virkelig billige fly til Påskeøen – billetpriser på 5.500 kr. plejer ikke at være en stor nyhed på Rejsespejder, men hvis man overvejer, at fly til Påskeøen normalt koster over 12.000 kr., er det et helt fremragende tilbud!

  momondo.dk kan du lige nu få billetter til Påskeøen til kun 5.576 kr.

  Du flyver med den Sydamerikanske LATAM Airlines (inkl. 23 kg bagage) fra Milano med stop i Sao Paolo og Santiago de Chile. Der findes billetter til denne pris i november og igen fra februar til maj 2017. Billetterne er en del af et udsalg, som slutter d. 26. august.

  2016-08-22 21_12_24-CaptureSE FLY-TILBUD HER

   

  Der findes også mulighed for at lave Sydamerika-rundrejser med billetterne, hvor man f.eks. kommer til Chile og Peru til omkring 6.000 kr. Som er mega billigt, når man overvejer at fly fra Chile til Påskeøen alene koster omkring 6.000 kr.

  SE RUNDREJSE OPTIONER

   

  Hoteller på Påskeøen

  Der findes 171 hoteller på Påskeøen i alle prisklasser. Priserne er faktisk meget overskueligt når man overvejer, hvor isoleret øen er. Der findes hoteller fra 149 kr. pr. nat. På trivago.dk kan du få et overblik over alle hoteller

  HOTELLER PÅ PÅSKEØEN

   

  Hvordan kommer jeg til Milano

  Lavprisselskabet Ryanair flyver meget billigt til Milano fra både Billund og København. Der findes tit tur/retur-billetter til under eller omkring 200 kr. (ca. 700 kr. inkl. bagage). Kig forbi momondo.dk for at se mere. Hvis du rejser først senere hen i året, anbefaler jeg at vente lidt endnu med at bestille billetterne – Ryanairs priser plejer at være lavest ca. 4-5 uger før afgangen.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Drømme-destination: tur/retur til Påskeøen til kun 5.576 kr. inkl. bagage

  1. Frederik Fornitz says:

   På grund af din fantastiske indsats skal jeg til marts tilbringe 10 dage på Påskeøen, bliver så spændende!!! 🙂