Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

flight-1
Fly

Drømme-destination: tur/retur til Påskeøen til kun 5.576 kr. inkl. bagage

Fly |

Drømme-destination: tur/retur til Påskeøen til kun 5.576 kr. inkl. bagage

rsz_shutterstock_37007800

Vil du prøve noget helt andet og rejse til et sted, hvor kun få andre har været, så har jeg i dag fundet noget lige for dig! Turen går til Påskeøen eller Rapa Nui, som de lokale kalder den. Øen ligger i Stillehavet over 3.500 km fra den chilenske kyst og er et af verdens mest isolerede steder. Øen er kendt verden over for sine stenstatuer, hvis oprindelse stadig er et mysterium den dag i dag. Men hvis man tænker, at stenstatuerne er den eneste grund til at rejse til Påskeøen, kan man godt tro om igen. Øen er en af verdens smukkeste dykkerdestinationer, som byder på et unikt plante- og dyreliv og desuden findes bountystrande i bedste Stillehavsstil.

I dag har jeg fundet virkelig billige fly til Påskeøen – billetpriser på 5.500 kr. plejer ikke at være en stor nyhed på Rejsespejder, men hvis man overvejer, at fly til Påskeøen normalt koster over 12.000 kr., er det et helt fremragende tilbud!

momondo.dk kan du lige nu få billetter til Påskeøen til kun 5.576 kr.

Du flyver med den Sydamerikanske LATAM Airlines (inkl. 23 kg bagage) fra Milano med stop i Sao Paolo og Santiago de Chile. Der findes billetter til denne pris i november og igen fra februar til maj 2017. Billetterne er en del af et udsalg, som slutter d. 26. august.

2016-08-22 21_12_24-CaptureSE FLY-TILBUD HER

Der findes også mulighed for at lave Sydamerika-rundrejser med billetterne, hvor man f.eks. kommer til Chile og Peru til omkring 6.000 kr. Som er mega billigt, når man overvejer at fly fra Chile til Påskeøen alene koster omkring 6.000 kr.

Hoteller på Påskeøen

Der findes 171 hoteller på Påskeøen i alle prisklasser. Priserne er faktisk meget overskueligt når man overvejer, hvor isoleret øen er. Der findes hoteller fra 149 kr. pr. nat. På trivago.dk kan du få et overblik over alle hoteller

Hvordan kommer jeg til Milano

Lavprisselskabet Ryanair flyver meget billigt til Milano fra både Billund og København. Der findes tit tur/retur-billetter til under eller omkring 200 kr. (ca. 700 kr. inkl. bagage). Kig forbi momondo.dk for at se mere. Hvis du rejser først senere hen i året, anbefaler jeg at vente lidt endnu med at bestille billetterne – Ryanairs priser plejer at være lavest ca. 4-5 uger før afgangen.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud