• 19 dec 2017

  DRØMMEREJSE: 15 dage på vidunderlige Mauritius med 3* hotel og fly til kun 5.820 kr.

  Jeg har her fundet en rejse, der tager dig direkte til paradis i 15 dage! Intet mindre! Det er en umulig opgave at beskrive Mauritius’ skønhed med ord. For den lille ø-stat i Det Indiske Ocean – lidt øst for Madagaskar – besidder en fuldstændig ubeskrivelig overjordisk skønhed. Det er lidt en kliché, at et billede siger mere end 1.000 ord. Men når du ser billeder af Mauritius’ perfekte palmestrande og krystalklare vand, kan man ikke andet end at være enig. Men pas på – risikoen for rejsefeber er høj!

  Drømmerejse til mageløse Mauritius
  januar
  5.820 kr.
  København
  Mauritius
  Hotel på Mauritius
  f.eks. det 3* Coral Apartments
  2.122 kr.
  Billige fly til Mauritius
  inkl. 5 kg håndbagage
  3.698 kr.
  Hotel
  2.122 kr.
  Fly
  3.698 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  5.820 kr.

  Hotel

  Til din 15 dage lange rejse til Mauritius har jeg fundet et godt bud på et lækkert hotel. På skyscanner faldt jeg nemlig over det 3* Coral Apartments (5 ud af 5 på TripAdvisor – kun 2 anmeldelser). Hotellet ligger på øens nordøstlige kyst mindre end 2 km fra stranden.

  Værelserne på Coral Apartments har aircondition, hvilket du uden tvivl bliver du glad for. Mauritius byder nemlig på 30 grader i januar! Herudover har værelserne ventilator, tv og opholdsområde. Nogle har endda en lille privat balkon. Vigtigst af alt så har hotellet en udendørs pool, som du kan køle af i, når behovet opstår!

  Prisen for et dobbeltværelse i 14 nætter ligger på 4.243 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor 2.122 kr. pr. person. Har du lyst til selv at lede efter det rette hotel på Mauritius, skal du også være velkommen til det. Du kan finde en overskuelig hoteloversigt her, og enkeltværelser kan du finde ved at ændre søgningen.

   

  Fly

  Jeg har fundet superbillige direkte fly fra København til Mauritius på Momondo. Det er TUI, der udbyder billetterne. Alle flyafgangene er 15 dages-rejser, og priserne spænder fra ca. 3.500 til 4.500 kr. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra den 03.01. – 18.01. til kun 3.698 kr. Hos TUI er der håndbagage inkluderet i prisen, vil du have mere med koster det 600 kr. oveni for hele turen.

  Eksempler på billige rejsedatoer

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Du har ca. 75 km fra lufthavnen til hotellet. Fra lufthavnen kan du tage bus 198 til Port Louis (en tur på ca. 85 minutter), hvorfra du kan tage en taxi til hotellet. Bus 198 kører ca. hvert kvarter.

   

  Lejebil

  Du kan også overveje at leje en bil. På den måde kan du også udforske lidt mere af fantastiske Mauritius. Du kan leje en bil på rentalcars.comHusk dog, at de fleste biludlejningsfirmaer i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Mauritius-indtryk

  😱

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til DRØMMEREJSE: 15 dage på vidunderlige Mauritius med 3* hotel og fly til kun 5.820 kr.

  1. Carina says:

   Hej
   Et helt vildt fedt tilbud i har fundet, men når man trykker på se hotel tilbud, kommer man ind på en side hvor der står den ikke længere er tilgængelig?
   Er ellers meget interesseret i tilbyder

  2. John says:

   Mauritius – først, jeg elsker din side og har næsten lige været et smut i Alicante, dejligt – vi rejser 3 – 6 gange årligt og nyder det. Mauritus i april 5. til 16. – fly og dit foreslåede hotel for to 9695 kr – 4848 kr pr. person – det kunne godt være en mulighed – fortsæt dit dejlige arbejde – ups fra Bll.

   mvh John

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej John 🙂

    Tak for de rosende ord! 🙂

    Jeg vil fortsat gøre mit bedste for at finde de billigste og bedste rejsetilbud 😉

  se fly se hotel