• 02 apr 2018

  Disneyland Paris: med 4* hotel, morgenmad og dagsbillet til begge Disneyparker til kun 1.399 kr.

  Er du klar til at møde Mickey, Fedtmule, Anders og alle de andre magiske Disney-figurer?! Uanset alder er en tur til Disneyland altid et kæmpe hit, og man får underholdning i verdensklasse! I dag har jeg fundet et meget lækkert tilbud til Disneyland Paris, hvor du får adgang til begge Disney-parker (Disneyland Park og Walt Disney Studios Park) og 2 overnatninger på et 4* hotel tæt ved Disneyland!

  Træd ind i Walt Disney's magiske univers
  marts - juni
  1.399 kr.
  Familie-eventyr i Disneyland Paris
  inkl. 4* hotel, adgangsbillet, morgenmad og shuttle-service
  1.399 kr.

  travelbird.dk har jeg i dag fundet rejsen, som ethvert barn drømmer om! En tur til Disneyland! Tilbuddet jeg har fundet her inkluderer 2 eller 3 nætter på et 4* hotel, 1 x dagsbillet pr. person til begge Disneyparkerne (Disneyland og Walt Disney Studios), morgenmad, shuttle-service til Disney-parkerne og gratis parkering på hotellet. Alt dette til en pris på 1.399 kr. pr. person! Jeg har f.eks. fundet rejsen til denne pris fra den 10.06. – 12.06.

  Hotellet, I skal bo på, er heller ikke et tilfældigt hotel i Paris. Det er nemlig det 4* Vienna House Magic Circus at Disneyland Paris (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Som du sikkert kan regne ud fra navnet, er hotellet indrettet efter et cirkus-tema – uden tvivl noget, der vil vække stor begejstring hos børnene! Hotellet har gratis wifi, et motionscenter og en indendørs swimmingpool, så husk endelig badetøjet!

  Du kan komme afsted til Disneyland Paris fra marts til juni, hvor stort set alle fredage og søndage kan vælges som ankomstdage. Priserne for 2 nætter i et dobbeltværelse svinger mellem 1.399 og 1.989 kr. pr. person, men det er generelt muligt at finde gode priser i de fleste måneder. Du kan naturligvis også vælge et familieværelse, som kun er en anelse dyrere – her starter priserne fra 1.439 kr. pr. person for 2 nætter. Børn under 2 år er gratis og børn under 16 år koster 979 kr. i et familieværelse

  OBS! Når man vælger et familieværelse og vælger f.eks. 4 person så siger deres system at man har valgt “for mange personer i denne aldersgruppe”. Her skal du blot besvare spørgsmålet “er alle deltagere over 21” med nej og så kan du angive fødselsdagene af de andre rejsedeltagerene. Se her:

  For 3 nætter ligger prisniveauet mellem 2.049 og 2.599 kr. pr. person for et dobbeltværelse. Og igen er prisen for et familieværelse kun en anelse dyrere.

  Som med ethvert andet Travelbird-tilbud kommer der et bookinggebyr oven i prisen (150 kr.).

   

  Transport til Paris

  Fra grænsen har du ca. en 10-timers køretur i bil. Så en kør-selv-tur er bestemt muligt. Ellers kan du finde fly fra København til Paris året rundt. F.eks. kan du finde billetter fra København til Paris den 10.06. – 12.06 til kun 555 kr. inkl. 56 x 45 x 25 cm håndbagage. Lægger du flybilletterne sammen med prisen på 1.399 kr., får du en samlet pris på 1.954 kr. pr. person!

  Flypriserne fra Jylland ligger langt højere, så Hamborg kan være et rigtig godt alternativ. Her kan du f.eks. den 10.06. – 12.06. finde fly til 671 kr.

  Billige fly til Paris
  inkl. 10 kg håndbagage
  555 kr.

  Uanset hvilken transportløsning du vælger, skal du nok forberede dig på en del “er vi der snart?!”

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Hvis du ankommer til Orly Lufthavn, kan du både tage bus og tog/metro ind til centrum. Orlybussen er nok den billigste løsning. Den forbinder lufthavnen med Denfert-Rochereau-stationen. Bussen kører ca. hvert 8. –  15. minut, og en billet koster 8 euro (60 kr.). Turen tager ca. 25 minutter. Du kan læse mere om dine transportmuligheder fra Orly på lufthavnens hjemmeside.

  Fra Charles de Gaulle Airport kan du nemt tage toget til Paris centrum. F.eks. kører RER B fra lufthavnens terminal 1 og 2 til bl.a. Gare du Nord. Togene kører med 10-15 minutters mellemrum. Togturen tager ca. 30 minutter og koster 11,40 euro (ca. 85 kr.). Vil du læse mere om transporten til og fra Charles de Gaulle, kan du gøre det på lufthavnens hjemmeside.

  Fra Paris centrum kan du f.eks. tage RER A videre til Marne la Vallée Chessy, hvorfra der kører en gratis shuttlebus (Hôtels du Val de France) til Disney-hotellet.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  11 kommentarer til Disneyland Paris: med 4* hotel, morgenmad og dagsbillet til begge Disneyparker til kun 1.399 kr.

  1. helene says:

   er det kun 1 dags billet til parken? man køber jo en overnatning til 2-3 dage?

   • Rejsespejder says:

    Hej Helene,
    ja man får 1 dags billet med dette tilbud. Så kan man jo udforske Paris den anden dag :).

  2. Erik says:

   Hej, jeg har været i parken for en del år siden og med 3 børn kan man overnatte i Davy crocket ranch, den ligger lige udenfor parken, en motorvejs afkørsel væk, tjek det ud det er ret hyggeligt

  3. Kira says:

   Koster børn under 2 år det samme som andre?

   • Rejsespejder says:

    Hej Kira,
    nej børn under 2 er gratis, og børn under 16 år koster 979 kr. i et familieværelse.

  4. Kirsten says:

   Er set kun 1 dag inde i parken? Og i så fald, hvordan finder man rimelige billetter til evt. 2 dage til?
   På Disney’s hjemmeside er de lidt dyre.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Kirsten 🙂

    Ja, tilbuddet her inkluderer 1 dagsbillet pr. person. Hvis du vil have billetter til andre dage, er du nok nødt til at købe dem hos Disneyland.

    • Dennis says:

     Hej – Er det 1 dag pr. park eller 1 dag hvor billetterne gælder til begge parker? Så med to nætter og tre dage, skal vi så supplere op med to ekstra dagsbilletter pr. person?

     • Rejsespejder_SB says:

      Hej Dennis 🙂

      Det er 1 dag, hvor du har adgang til begge parkerne. Hvorvidt man også vil bruge de andre dage i parken, er op til én selv, men så skal man selv købe billetterne 🙂

  5. Bettina Sibbert says:

   Hvad gør man hvis man er 2 voksne og har 3 børn ml 5-10 år?Familieværelse gælder som jeg forstår det kun til 2 børn over 3 år.
   Vh Bettina

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Bettina 🙂

    Ja, det er lidt et problem med dette tilbud. Jeg kunne forestille mig, at I bliver nødt til at bestille 2 værelser.

    Men du kan evt. forhøre dig hos Traveldbird.

  Se tilbud her