• 14 mar 2016

  Den tyrkiske riviera: 5* spa-hotel med all-inclusive til kun 2.729 kr. inkl. fly og transport

  rsz_datca-1214235_1280

  Side og den tyrkiske riviera er kendt for sine pragtfulde strand, som strækker sig over hele den tyrkiske sydkyst. Området er beskyttet af de smukke Taurusbjerge, som giver så godt som garanti på et dejligt klima og masser af solskin. Der er noget for enhver i dette lækre område, som fx Sides gamle (og bilfri) bydel hvor du kan se det smukke Apollon-tempel. Eller måske var det noget med en safari op i de smukke bjergkæder i området. Hvad end du foretrækker, så er Tyrkiet et fedt rejsemål, om det så er ren badeferie eller et kulturelt eventyr man er på udkig efter. Husk ikke at snyde dig selv for at opleve det tyrkiske køkken, som er blandt mine absolutte favoritter!

   

  Jeg har idag hos Sunweb fundet et vildt godt tilbud på en tur til sydkysten i Tyrkiet til kun 2.729 kr. pr. person ved en rejse for 2. Der findes rigtig gode priser, specielt her i foråret og i dette eksempel er afrejsedatoen d. 24. april og en uge frem. Du kan rejse både fra Billund og København. Vil du forlænge ferien kan dette også gøres, tjek det på deres hjemmeside.

   

  Det super lækre 5* all-inclusive Hotel Amelia Beach Resort & Spa (4 ud af 5 på TripAdvisor) ligger mellem Alanya og Side på den tyrkiske sydkyst. Her bor du så tæt på vandet, som det næsten er muligt, da kun en lille tunnel under vejen adskiller hotellet og stranden. Hotellet har et lækkert poolområde med flere pools, børnepools og vandrutsjebaner. Foruden dette, har hotellet også indendørs pool, spa- og wellnesscenter samt tyrkisk bad og sauna. Det er meget familievenligt og tilbyder faciliteter som tennisbane (gratis om dagen), gratis fitnesscenter og mange andre ting. Tidligere gæster roser især hotellet for at være meget familievenligt, samt det venlige personale og den gode mad.

  Læs mere om tilbuddet her

  rsz_1sunwebamelia

  SE REJSETILBUD HER

  I tilbuddet er der inkluderet både fly fra enten Billund eller København, hotel med all-inclusive og transport til og fra lufthavnen.

  Hvis du ønsker mere bagage (udover håndbagage), koster det 80 kr. for 15 kg og 120 kr. for 20 kg. indchecket bagage (i alt begge veje pr. styk bagage).

   

  Fra: Billund eller København

  Rejsedatoer: 24. april – 1. maj (eller tidligere/senere)

  Rejselængde: 8 dage (1 uge)

  Flyselskab: Onur Air (inkl. 8 kg håndbagage)

  Til: Antalya, Tyrkiet

  Hotel: 5* Hotel Amelia Beach Resort & Spa

  Vurdering: 4 ud af 5 på TripAdvisor

  Måltider: All-inclusive

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *