• 29 maj 2016

  Dejlige Marmaris: 1 uge på anmelderrost 3* lejlighedshotel til kun 915 kr. inkl. fly

  rsz_shutterstock_292038878

  Idag går turen til den dejlige lille ferieperle Marmaris, på den tyrkiske middelhavskyst. Marmaris er en dejlig lille havneby, men trods størrelsen alligevel rummer god shopping, en gammel og spændende basar, en dejlige strandpromenade og masser af restauranter til rigtig gode priser. Vil du ud og sejle og bade i azurblåt vand, findes der mange både på havnen, som for en skilling vil bringe dig til områder man kun troede fandtes langt fra vores breddegrader. Inde i landet finder du dejlige naturområder hvor en jeep-safari ville være et oplagt valg og er du egentlig mest afsted for badeferie, så har du valgt det helt rigtige sted her.

   

  Idag har jeg fundet et super tilbud til dejlige Marmaris!

   

  Hotel

  trivago.dk kan du lige nu finde det dejlige 3* lejlighedshotel Club Amaris (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence") til kun 417 kr. pr. person, ved en rejse for 2 i en uge. Lejlighedshotellet er beliggende i Marmaris, kun 600 meter fra stranden. Der er swimmingpool og spabad på hotellet og alle lejligheder har balkon. Der tilbydes desuden vandsportsaktiviteter, grillaftener og underholdning. Sidst men ikke mindst, er der på hotellet også restaurant, samt en bar med kolde drikke. Hotellet bliver rost af tidligere gæster som især roser det for det venlige personale, den gode beliggenhed og kvaliteten for pengene.

  Læs mere om hotellet her

  rsz_hotelmarmaris

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere, er pr. værelse.

   

  All-inclusive

  Vil du hellere have all-inclusive ferie, kan du tage et kig på det lækre 3* All-inclusive Hotel Club Viva (4 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 993 kr. pr. person, ved en rejse for 2 i en uge med all-inclusive.

  Læs mere om hotellet her

  rsz_hotelmarmaris2

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Vil du selv gå lidt på opdagelse, kan du tage et kig på hoteller i Marmaris her.

  HOTELLER I MARMARIS

   

  Fly

  Startour.dk kan du lige nu finde rigtig billige fly til Marmaris. I dette tilfælde fra Billund, fra d. 3 – 10. juni. Prisen er 498 kr. inkl. 5 kg. håndbagage (+ 400 kr. i alt for 20 kg. bagage) og du flyver med Jet Time.

  bllmarm

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Der findes også en afgang fra Aalborg d. 10 – 17. juni til kun 798 kr. inkl. 5 kg. håndbagage (+ 400 kr. i alt for 20 kg. bagage) og her flyver du også med Jet Time.

  aalmarm

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Hotel

  417 kr.

  Fly

  498 kr.

  TOTAL (pr. person)

  915 kr.

   

  Fra: Billund eller Aalborg

  Rejsedatoer: 3. – 10. juni (eller 10. – 17. juni)

  Rejselængde: 8 dage (1 uge)

  Flyselskab: Jet Time (inkl. 5 kg håndbagage)

  Til: Marmaris, Tyrkiet

  Hotel: 3* Hotel Cub Amaris

  Vurdering: 4,5 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence"

   

   

  Transport til hotellet

  Hoppa.com kan du booke transport til hotellet. Husk at bruge rabatkoden "Rejse18" for at spare 18%. Alternativt kan hotellet også arrangere transport til og fra lufthavnen.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmeside.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Dejlige Marmaris: 1 uge på anmelderrost 3* lejlighedshotel til kun 915 kr. inkl. fly

  1. Maria Pedersen says:

   Kære rejsespejder 

   Jeg er vældig interesseret i rejser fra Billund eller Aalborg den 18. Er det bare med at være tålmodig?

  2. Luca says:

   Hej RS,

   hvad er eneværelsestillæget på hotellet?

   og har i eventuelt andre tilbud på rejser fra 3/6 til 10/6 hvor man er retur i DK omkring middag eller så rejser hvor man først rejser søndag d 5/6 og er retur 1 uge efter? Behøver ikke være til samme destination som her ✨