• 01 maj 2016

  Cypern: Last-minute til Ayia Napa på lækkert 3* lejlighedshotel til kun 1.221 kr. inkl. fly

  rsz_cyprus-1203196_960_720

  Velkommen til solskinsøen Cypern. Denne spændende ø med masser af historie, bjergtagende natur, fantastisk mad og ikke mindst lækre strande, er meget forståelig et velbesøgt feriemål. Her er en af de bedste solgarantier i Europa og aktiviteter for enhver smag. Tag på vandretur i Troodosbjergene, på udflugt til øens tredjestørste by Larnaca eller slæng dig på de lækre strande, fx i Fig Tree Bay.

  Idag har jeg fundet et super tilbud på en rigtig billig last-minute ferie til Cypern, Ayia Napa.

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det lækre 3* lejlighedshotel Tsokkos Paradise Village (4 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 623 kr. pr. person, ved en rejse for 2 i en uge. Det lækre lejlighedshotel er beliggende i udkanten af Agia Napa, og har et dejlig poolområde, indendørs pool, fitnesscenter og sauna. Der er tennisbaner, bar og restaurant samt et lille supermarked. Water World ligger kun 1 km fra hotellet og og Landa og Nissi-strandene kan du gå til på 10 minutter samt en lille hyggelig strand på kun 2 minutters gang. Tidligere gæster roser især hotellet for den dejlige beliggenhed og den gode mad på hotellet.

  Læs mere om hotellet her.

  rsz_cypern

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere, er pr. værelse.

   

  Et lidt dyrere, men lækkert alternativ kunne være det 4* Callisto Holiday Village (4 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 1.321 kr. pr. person ved en rejse for 2 i en uge.

  rsz_cyphotel2

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere, er pr. værelse.

   

  Fly

  StarTour.dk kan du lige nu finde en rigtig billig billet fra København til Cypern, Larnaca med afrejse d. 6. maj og hjemkomst d. 13. maj til kun 598 kr. Du flyver med TUIfly og er inkl. 5 kg. håndbagage.

  flycyyp2

  flycyp1

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Hotel

  623 kr.

  Fly

  598 kr.

  TOTAL (pr. person)

  1.221 kr.

   

  • Fra: København
  • Rejsedato: d. 6 – 13 maj 2016
  • Rejselængde: 8 dage (1 uge)
  • Flyselskab: TUI Nordic (inkl. 5 kg håndbagage)
  • Til: Ayia Napa, Cypern
  • Hotel: 4* Tsokkos Paradise Village
  • Vurdering: 4 ud af 5 på TripAdvisor

   

  Lejebil

  holidaycars.com kan du leje en bil i en uge for 538 kr. Vil du frakøbe selvrisikoen, kan du gøre dette for cirka 42 kr. om dagen.

  rsz_cyplejebil

   

  Transport fra lufthavnen

  Har du ikke mod på at leje bil og køre i venstre side, som de gør på Cypern, kan du på hoppa.com bestille transfer fra/til lufthavnen (Larnaca Airport til Ayia Napa). Husk at bruge Rejsespejders esklusive rabatkode "Rejse18" for at spare 18%.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *