• 18 mar 2016

  Costa Brava: 1 uge på solkysten, med 3 dage i Barcelona, til kun 1.862 kr. inkl. fly, hotel og lejebil

  rsz_beach-853904_1280

  Costa Brava, som ligger i en af Spaniens rigeste regioner Catalonien, er et dejligt rejsemål for alle aldre. Her er lækre lange hvide sandstrande, et perfekt klima, et dejligt spansk køkken og masser af historie og hyggelige havnebyer. Foruden disse ting, er der også en lille fed detalje ved regionen. De er nemlig den stolte ejer af det, der efter min mening er een af de uden tvivl smukkeste, mest interessante og moderne storbyer i Europa, nemlig Barcelona. Byen der både rummer smuk Gaudi-arkitektur, dejlige parker, storbyliv på Ramblaen, skøn natur i baghaven og ikke mindst havne- og strandområdet Barceloneta – et af mine absolutte yndlingsområder i byen. Barcelona er virkelig fed, for her kan du kombinere en storby med alt hvad der tilhører, men samtidig slentre en tur på den lækre strandpromenade i byen.

   

  Jeg har idag fundet et rigtig godt tilbud, på en lille kombinationsrejse, hvor du både får badeferie og samtidig kan opleve Barcelona. I dette eksempel bor du i feriebyen Lloret de Mar fra d. 11 – 16. juni og i Barcelona fra d. 16 – 18. juni, men du kan selvfølgelig lave om på hvor mange nætter du vil bo hvor.

   

  Lloret de mar (d. 11 – 16. juni)

  I den hyggelige og livlige spanske ferieby, har jeg på trivago.dk fundet det rigtig godt beliggende lejlighedshotel Almirall (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence"), som ligger lige nede til stranden. Her kan du bo til kun 143 kr. pr. person, pr. nat, hvis i rejser 2. I mit eksempel hvor du bor her fra d. 11 – 16. juni, giver det en samlet pris på 715 kr. pr. person hvis i rejser 2. Tidligere gæster roser især lejlighederne for den gode beliggenhed og fantastiske udsigt. Hotellet ligger kun cirka 28 km. fra lufthavnen, så køreturen er kort.

  Læs mere om hotellet her

  allmirall

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere, er pr. værelse.

   

  Mere luksus

  rsz_hotelbrava

  Hvis du gerne vil betale lidt mere, så findes der faktisk mange lækre hoteller i området til gode priser, som du kan tage et kig på.

   

  Campingpladser

  Et godt alternativ til hoteller er campingpladser, da dette område har rigtig mange af den slags. Tag evt. et kig forbi Dincamping.dk som har mange gode tilbud på en dejlig ferie i fx mobilhome eller bungalow.

   

  Barcelona (d. 16 – 18. juni)

  trivago.dk har jeg fundet det lækre 4* Hotel Alimara Barcelona (4 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 257 kr. pr. person, pr. nat, ved en rejse for to. For to nætter vil det altså blive 514 kr. pr. person. Hotellet har 2 restauranter og et fitnesscenter og ligger i Horta-distriktet, tæt på en metrostation. Metro-systemet i byen fungerer rigtig godt, så det er let at komme rundt til alle de seværdige områder i byen. Tidligere gæster roser især hotellet for at være godt til pengene og den gode beliggenhed tæt på metroen.

  Læs mere om hotellet her

  barcahotel

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere, er pr. værelse.

   

  Fly

  Skyscanner.dk har jeg fundet nogle rigtig billige flybilletter til Gerona, som ligger en times kørsel fra Barcelona. Du flyver fra Billund og prisen er 428 kr. pr. person (inkl. 10 kg. håndbagage).

  billundgerona

  SE FLY-TILBUD HER

  Der findes mange billige afgange, specielt i april, maj og juni, men faktisk også helt frem til august kan du finde fornuftige priser. Tjek evt. Skyscanners lavpriskalender. Andre billige datoer jeg har fundet fra Billund i juni er følgende:

  • April
  • Maj
  • 2 – 9. juni
  • 4 – 11. juni
  • 7 – 14. juni
  • 9 – 16. juni
  • 14 – 21. juni
  • 16 – 23. juni
  • 18 – 25. juni
  • 21 – 28. juni
  • Og mange andre

  Vil man rejse fra Aalborg eller København, vil jeg anbefale at tage et kig på flyene til Barcelona lufthavn i stedet, da disse er væsentlig billigere end dem til Gerona:

  Aalborg – Barcelona

  København – Barcelona

   

  Lejebil

  holidaycars.com har jeg fundet en lejebil til kun 409 kr. for en hel uge. Dette er dog med selvrisiko, som kan frakøbes for ca. 42 kr. om dagen.

  rsz_barcalejebil

  SE LEJEBIL HER

   

  Hotel – Lloret de Mar

  715 kr.

  Hotel –  Barcelona

  514 kr.

  Fly (Billund)

  428 kr.

  Lejebil

  205 kr.

  TOTAL (pr. person)

  1.862 kr.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden. 

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *