• 16 maj 2018

  Costa Brava: 5 dage på et lækkert 4* hotel til kun 1.604 kr. inkl. fly og all inclusive

  Costa Brava ved Spaniens Middelhavskyst byder på nogle af landets smukkeste strande, charmerende kystbyer og flere hyggelige små laguner. Costa Brava har virkelig noget for enhver smag –  både til dem, der vil slappe af ved stranden, opleve det fantastiske spanske middelhavskøkken, feste natten lang i Lloret de Mars mange diskoteker eller tage til Cataloniens fantastiske hovedstad, Barcelona!

  Sol og strand i Spanien
  maj - juni
  1.603 kr.
  Billund, København, Aalborg
  Girona, Barcelona
  Hotel i Costa Brava
  f.eks. det 4* Hotel Acapulco
  1.386 kr.
  Hvis du foretrækker opholdet kun med morgenmad eller halvpension, kan du også vælge det - så bliver rejsen endnu billigere
  Billige fly til Costa Brava
  inkl. 10 kg håndbagage
  218 kr.
  Fra Billund
  Fra København
  Fra Aalborg

  Hotel

  skyscanner.dk har jeg fundet det skønne 4* Hotel Acapulco (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger kun 500 meter fra stranden i Lloret de Mar og byens centrum. Herudover har du kun 5 minutters gang til busstationen, hvis du ønsker at tage ud af byen og opleve noget mere af Spanien. En dagstur til storbyen Barcelona ligger jo lige til højrebenet!

  Hotel Acapulco byder bl.a. på et superhyggeligt poolområde, en velforsynet bar og en lækker restaurant, hvor der bliver serveret både lokale og internationale retter. Og det passer jo helt perfekt, nu hvor hotellet tilmed tilbyder all inclusive til en god pris!

  Prisen for 5 nætter på dette skønne 4* hotel er 2.771 kr. med all inclusive. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 1.386 kr. pr. person.

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Costa Brava, kan du finde et nyt hotel her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

   

  Fly

  På skyscanner.dk kan du lige nu finde en masse billige fly fra Billund til Girona og fra København og Aalborg til Barcelona. Der er billige billetter i maj og juni.

  Fra Billund kan du flyve med Ryanair, og fra København og Aalborg kan du flyve med Norwegian, Primera og/eller Vueling. I eksemplet her har jeg f.eks. fundet en rejse fra Billund lørdag den 26.05. til torsdag den 31.05. til kun 218 kr.! Uanset hvilket flyselskab du flyver med, har du 10 kg håndbagage inkluderet i prisen. Prisniveauet ligger generelt mellem 220 og 800 kr., alt efter hvilken lufthavn du flyver fra.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Billund d. 26.05. – 31.05. (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen – og priserne vil generelt blive dyrere frem mod sommerferien) – her får du et udvalg af andre billige rejsedatoer.

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra Billund

  • 19.05. – 24.05.
  • 24.05. – 29.05./31.05.
  • 26.05. – 31.05./02.06.
  • 31.05. – 07.06.
  • 05.06. – 12.06.
  • 09.06. – 12.06./14.06./16.06.
  • 12.06. – 19.06.
  • 16.06. – 12.06.
  • 19.06. – 26.06./28.06.
  • 23.06. – 28.06.
  • Og mange flere

   

  Fra København

  • 20.05. – 24.05.
  • 24.05. – 31.05.
  • 04.06. – 07.06./11.06.
  • 09.06. – 14.06.
  • 11.06. – 15.06.
  • Og mange flere

   

  Fra Aalborg

  • 20.05. – 24.05.
  • 24.05. – 31.05.
  • 27.05. – 31.05.
  • 07.06. – 14.06.
  • 17.06. – 21.06.
  • 21.06. – 28.06.
  • Og flere

   

  Rejsetip

  Vil du gerne opleve Barcelona, så har du også mulighed for det. Fra Lloret de Mar kører der regelmæssigt busser til den catalanske hovedstad. Turen tager kun 1 time og koster omkring 10 euro (ca. 75 kr.). Køreplan og andre informationer kan du finde her.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Skal du fra Girona Lufthavn til Lloret de Mar, kan du nemt tage bussen. Sagales har en buslinje fra lufthavnen til Costa Brava Syd, hvor Lloret de Mar er inkluderet som stop. Girona Lufthavn oplyser endda, at bustiderne er tilrettelagt efter lufthavnens indkommende fly (du ankommer dog meget sent, så måske skal du se dig om efter alternativer). Der er ca. 30 km fra lufthavnen til Lloret de Mar, turen tager ca. en halv time og koster ca. 10 euro (ca. 75 kr.). I en taxi vil turen koste omkring 145 kr. pr. person.

  Fra Barcelona kan du også tage bussen direkte fra lufthavnen. Turen tager ca. 1,5 timer og koster 12,50 euro (ca. 90 kr.). Du kan se mere på busselskabets hjemmeside (bare indtast fra Aeroporto El Prat til Lloret Estacio).

   

  Lejebil

  Hvis du hellere vil have mulighed for at køre selv, så kan du superbilligt leje en bil f.eks. på skyscanner.dk. Du skal være opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  7 kommentarer til Costa Brava: 5 dage på et lækkert 4* hotel til kun 1.604 kr. inkl. fly og all inclusive

  1. brian c says:

   syntes heller ikke rigtig jeg kan finde nogen billige hoteller fra den 12-19/8. jeg har fundet billige fly biletter men hotellerne er godt nok dyre. nogen forslag?

  2. brian c says:

   hvad område/by kan du anbefalde til en tur med børn? Lloret de Mar høre jeg er ret meget fest område for unge.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Brian 🙂

    Lloret de Mar kan bestemt også være et lækkert sted til en familieferie 😉 Hoteller er desværre tit lidt pebret i juli og august periode, og derfor kan jeg helt sikkert anbefale dig at kigge på vacanceselect.dk – her finder du nemlig billigere og meget børnevenlige overnatningsmuligheder 😉 Og alternativt kan du også kigge på airbnb 🙂

  3. Frederik EDP says:

   Hej Rejsespejder. Kan i hjælpe hvis man vil afsted et par dage fra d. 20. ? Lige meget hvor. Bare med sol og pool til billige penge? PS Super side at være en del af!

   • Rejsespejder_CS says:

    Hej Frederik , undskyld jeg har ikke har fået svaret før nu – hvis det ikke er for sent så kan du holde øje med billige afbudsrejser her på hjemmesiden, den opdatere jeg løbende med de billigste rejser jeg kan finde nu og her 🙂 https://rejsespejder.dk/afbudsrejser/

  4. Michael Jørgensen says:

   Hvis jeg må komme med et forslag til at give et bedre overblik og til evt. at bestille. Når i nu kommer med eks. et godt tilbud på Facebook og man går ind og kigger på tilbuddet. Så ser man fly og hotel separat og nederst en samlet pris. Så ville det være utrolig nemt hvis der var mulighed for at have mulighed for at accepteret begge tilbud ved at navigere vie 1 tryk hen til bestilling. Frem for at skulle bestille hotel og fly separat. Ved ikke om det bare er mig som synes det ville være nemmere.
   Mvh. Michael Darnell Jørgensen

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Michael,
    Tak for din besked 🙂
    Rejsespejder er en inspirations- og rejseblog, dvs. der ikke er noget salg direkte igennem den her side – jeg henviser bare til de fede tilbud jeg finder. Ved de fleste rejser jeg finder så skal man selv booke hotel og fly separat, da det er igennem 2 forskellige bookingsider (f.eks. trivago og momondo) og derfor ville det ikke kunne lade sig gøre med en fælles bookingknap for hotel og fly. Dette kan kun lade sig gøre når det er en pakkeløsning f.eks. via et charterselskab. Jeg håber det er svar nok på dit spørgsmål, ellers er du meget velkommen til at skrive 🙂

  se fly se hotel