• 05 apr 2018

  Charterferie til solrige Alanya: 1 uge på et anmelderrost 3,5* hotel fra kun 1.995 kr. inkl. fly, transport og morgenmad

  Tyrkiet og Alanya er en lidt af en klassiker i sol- og strandkategorien. Det er en af den slags sommerferier, du aldrig går helt galt i byen med. Og så er der ofte mulighed for at finde rejsetilbud til rigtig skarpe priser, som jeg har gjort i dag! Jeg har nemlig fundet en familievenlig og budgetvenlig pakkerejse til et charmerende 3,5* hotel i Alanya, hvor du får en hel uge på Tyrkiets skønne middelhavskyst. Og så er fly, lufthavnstransport og morgenmad også inkluderet i tilbuddet, så du ikke skal bekymre dig om noget selv!

  Afslappende ferie i Alanya
  maj - oktober
  fra1.995 kr.
  Billund, Aalborg og København
  Alanya
  Sol, strand og afslapning i Alanya
  inkl. 3,5* hotel, fly, transport og morgenmad
  fra1.995 kr.

  På sunweb.dk har jeg netop fundet et herligt solskinstilbud på det billige og anmelderroste 3,5* Almera Park (4,5 ud af 5 på TripAdvisor) i Alanya. Dette moderne indrettede lejlighedshotel ligger kun 200 meter fra stranden og byder på et fint poolområde med plads til både afslapning i liggestolene og sjov i poolen med vandrutsjebaner.

  Almera Park er ikke et særligt stort hotel, hvilket er med til at skabe en hyggelig atmosfære. Så har du bare brug for en stille og rolig ferie med afslapning under solen, så er Almera Park er oplagt valg. Blandt hotellets tidligere gæster finder man desuden en del danskere, som ikke har været blege for at rose hotellet til skyerne.

  De billigste ophold finder du i maj – og som du kan se på billedet ovenfor, er der rigtig mange ledige datoer. Selv i juni, juli og august kan du finde ret billige afgange – i juli kan du f.eks. finde rejsen for 4 personer til under 4.000 kr. pr. person på flere forskellige datoer!

  I eksemplet her har jeg fundet rejsen fra Billund den 23.05. – 30.05. Det er billigst, hvis man rejser 4 personer. Du kan nemlig få en 4-personerslejlighed til kun 1.995 kr. pr. person (nedenfor kan du se, hvor du ændrer antallet af personer). Hvis man rejser 2 eller 3 personer, er prisen kun lidt dyrere – hhv. 2.035 kr. og 2.110 kr. pr. person.

  Udover selve hotelopholdet inkluderer disse priser også flybilletter, morgenmad og transport til og fra lufthavnen!

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her