• 14 sep 2018

  Charterferie til Kreta: 1 uge på et anmelderrost 3* hotel fra kun 1.284 kr. inkl. fly og transport

  Er sol- og strandforholdene afgørende for, hvor dine rejser går hen, så bør Kreta være en af dine faste go-to-destinationer! Kretas fantastiske strande trækker naturligvis (og velfortjent) de største overskrifter, men den store ø besidder samtidig en smuk natur og en stolt kretensisk kultur, som i den grad er værd at dykke dybere i. Så har du bare brug for sol, strand og afslapning med mulighed for spændende kulturelle og historiske udflugter, så er Kreta lige noget for dig!

  Charterferie til græsk ferieparadis
  slut september - start oktober
  fra1.284 kr.
  Billund og København
  Kreta
  1 uge på Kreta
  inkl. 3* hotel, fly og transport
  1.284 kr.

  Pakkerejse til Kreta

  Jeg har netop fundet et superbilligt tilbud på det 3* Nana-Angela (4 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Excellence”) på Kreta. Hotellet ligger på øens nordøstkyst i den charmerende ferieby Analipsi. Hotellet er et hyggeligt, lille lejlighedskompleks, hvor du får pæne lejligheder med balkon eller terrasse og et indbydende poolområde med swimmingpool, børnepool, solsenge og parasoller og så ligger stranden under 100 meter fra hotellet.

   

  Med dette tilbud kan du både rejse fra Billund og København. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra Billund d. 28.09. – 05.10. til kun 1.284 kr. inkl. hotel, fly og transport fra/til lufthavnen. Fra Billund kan du også rejse d. 05.10. – 12.10. til kun 2.022 kr. Vil du hellere rejse fra København, har du mulighed for at rejse d. 22.09. – 29.09., d. 29.09. – 06.10. og d. 06.10. – 13.10.

   

  Lejebil på Kreta

  Kreta er et oplagt sted at leje en bil og tage på eventyr! Vil du leje en bil, vil jeg anbefale dig at se mere her. Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Grækenland (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Charterferie til Kreta: 1 uge på et anmelderrost 3* hotel fra kun 1.284 kr. inkl. fly og transport

  1. Mads says:

   Hej.

   Der bliver nævnt “Men selv i juli og august kan du finde forholdsvis billige afgange”.. Kan du komme med et eksempel i august måned?

   Tak 🙂

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Mads 🙂

    Hvis du klikker dig ind på bookingsiden, har de en smart kalenderfunktion. Her kan du få et godt overblik over priserne i august 🙂

    F.eks. kan jeg se, at du kan finde rejsen helt ned til 2.479 kr. pr. person (ved en rejse for 4) på datoen 28.08. Men der er mange flere billige datoer i august, så det burde bestemt være muligt at finde en dato, der passer ind i kalenderen 😉

  Se tilbud her