• 13 aug 2019

  Solrige Kreta: 1 uge på et anmelderrost 3* hotel fra kun 1.914 kr. inkl. fly og transport

  Er sol- og strandforholdene afgørende for, hvor dine rejser går hen, så bør Kreta være en af dine faste go-to-destinationer! Kretas fantastiske strande trækker naturligvis (og velfortjent) de største overskrifter, men den store ø besidder samtidig en smuk natur og en stolt kretensisk kultur, som i den grad er værd at dykke dybere ned i. Så har du bare brug for sol, strand og afslapning med mulighed for spændende kulturelle og historiske udflugter, så er Kreta lige noget for dig!

  Charterferie til græsk ferieparadis
  august - oktober
  1.914 kr.
  København og Billund
  Kreta
  1 uge på Kreta
  inkl. 3* hotel, fly og transport
  1.914 kr.

  Pakkerejse til Kreta

  Jeg har i dag fundet et billigt tilbud på det 3* Cretan Family på Kreta. Det anmelderroste hotel ligger på øens nordøstkyst ved den charmerende ferieby Malia. Hotellet er et hyggeligt, lille lejlighedskompleks, hvor du får pæne, rummelige lejligheder med balkon eller terrasse og et indbydende poolområde med liggestole og parasoller. Der er desuden kun 900 meter fra hotellet til centrum og ned til stranden.

   

  Med dette tilbud kan du både rejse fra København og Billund. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra København fra onsdag den 21. august til onsdag den 28. august til kun 1.914 kr. pr. person. Hvis du flyver fra København, så lander du som udgangspunkt i Billund, når du flyver hjem igen. Du kan dog for 25 kr. ændre din flyafgang, så du lander i København. Det samme gælder, hvis du flyver fra Billund.

   

   

  OBS! Hvis du gerne vil ændre antallet af rejsende, kan du gøre det under “Priser & bestilling”. Som udgangspunkt viser siden nok kun tilbud for 2 personer. Hvis du gerne vil bestille et større værelse, skal du først ændre antallet af rejsende.

   

   

   

  Frapriser

  • August: 1.914 kr.
  • September: 2.964 kr.
  • Oktober: 2.989 kr.

   

  Som med ethvert andet rejsetilbud fra Sunweb inkluderer disse priser både fly, hotel og transport til og fra lufthavnen.

   

   

  Cretan Family

   

   

  Oplevelser på Kreta

  Vil du gerne sondere terrænet ift. ture og udflugter på Kreta, så kan du med fordel kigge forbi getyourguide.dk.

  Ture og aktiviteter

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Solrige Kreta: 1 uge på et anmelderrost 3* hotel fra kun 1.914 kr. inkl. fly og transport

  1. Allan says:

   Jeg kunne godt savne nogle flere gode bud som dette på sommerlige destinationer i oktober. 🙂

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Allan 🙂

    Du kan tro, jeg holder øje. Og hvis jeg finder noget, skeiver jeg om det på bloggen med det samme.
    Du kan overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

  2. Mads says:

   Hej.

   Der bliver nævnt “Men selv i juli og august kan du finde forholdsvis billige afgange”.. Kan du komme med et eksempel i august måned?

   Tak 🙂

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Mads 🙂

    Hvis du klikker dig ind på bookingsiden, har de en smart kalenderfunktion. Her kan du få et godt overblik over priserne i august 🙂

    F.eks. kan jeg se, at du kan finde rejsen helt ned til 2.479 kr. pr. person (ved en rejse for 4) på datoen 28.08. Men der er mange flere billige datoer i august, så det burde bestemt være muligt at finde en dato, der passer ind i kalenderen 😉

  Se tilbud her