11 maj 2018

Charterferie til Kreta: 1 uge på et anmelderrost 3* hotel fra kun 1.173 kr. inkl. fly og transport

Er sol- og strandforholdene afgørende for, hvor dine rejser går hen, så bør Kreta være en af dine faste go-to-destinationer! Kretas fantastiske strande trækker naturligvis (og velfortjent) de største overskrifter, men den store ø besidder samtidig en smuk natur og en stolt kretensisk kultur, som i den grad er værd at dykke dybere i. Så har du bare brug for sol, strand og afslapning med mulighed for spændende kulturelle og historiske udflugter, så er Kreta lige noget for dig!

Billig charterferie til græsk ferieparadis
maj - oktober
fra1.173 kr.
København eller Billund
Kreta
1 uge på Kreta
med 3* hotel, fly og transport til og fra lufthavnen
fra1.173 kr.

På sunweb.dk har jeg netop fundet et superbilligt tilbud på det 3* Nana-Angela (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence) på Kreta. Hotellet ligger på øens nordøstkyst i den charmerende ferieby Analipsi. Hotellet er et hyggeligt, lille lejlighedskompleks, hvor du får pæne lejligheder med balkon eller terrasse og et indbydende poolområde med swimmingpool, børnepool, solsenge og parasoller.

De billigste ophold finder du i maj og juni. Men selv i juli og august kan du finde forholdsvis billige afgange (i juli helt ned til ca. 3.600 kr. pr. person ved en rejse for 4!). Det er desuden muligt at flyve fra både København og Billund.

Jeg har i dette eksempel fundet rejsen fra København den 26.05. – 02.06. Det er billigst, hvis man rejser 4 personer. Her kan man nemlig få en 4-personerslejlighed (se hvordan man booker til 4 personer nedenfor) til kun 1.173 kr. pr. person. Hvis man rejser 2 eller 3 personer er prisen kun lidt dyrere. Rejsen for 2 personer koster kun 1.348 kr. pr. person og for 3 personer kun 1.203 kr. pr. person.

Som med alle Sunwebs rejser inkluderer disse priser ikke kun hotel men også flybilletter og transport til og fra lufthavnen.

OBS! Hvis du gerne vil ændre antallet af rejsende, kan du gøre det oppe til venstre lige under “Beskrivelse”. Som udgangspunkt viser siden nok 2 voksne, så hvis du vil bestille et større værelse, skal du ændre antallet af rejsende, før Sunwebs kalender viser dig alle mulighederne.

 

Lejebil

Kreta er et oplagt sted at leje en bil og tage på eventyr! Vil du leje en bil, vil jeg anbefale dig at kigge forbi skyscanner.dk. Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Grækenland (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 kommentarer til Charterferie til Kreta: 1 uge på et anmelderrost 3* hotel fra kun 1.173 kr. inkl. fly og transport

 1. Mads says:

  Hej.

  Der bliver nævnt “Men selv i juli og august kan du finde forholdsvis billige afgange”.. Kan du komme med et eksempel i august måned?

  Tak 🙂

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Mads 🙂

   Hvis du klikker dig ind på bookingsiden, har de en smart kalenderfunktion. Her kan du få et godt overblik over priserne i august 🙂

   F.eks. kan jeg se, at du kan finde rejsen helt ned til 2.479 kr. pr. person (ved en rejse for 4) på datoen 28.08. Men der er mange flere billige datoer i august, så det burde bestemt være muligt at finde en dato, der passer ind i kalenderen 😉

Se tilbud her