• 11 apr 2017

  Charmerende Italien: 2 nætter i Napoli på et centralt 3* hotel til kun 790 kr. inkl. fly

  Napoli i Syditalien er en fantastisk spændende storby, hvor du kan finde alt, hvad hjertet begærer! Napoli er en fed storby, men alt det der ligger omkring Napoli gør denne destination til noget helt særlig. Et meget kendt sted i nærheden af Napoli er Pompei, den historiske by der blev dækket af lava af vulkanen Vesuv. Hvis du er mere til strande, så er de farverige og vidunderlige øer Ischia, Procida og Capri lige noget for dig. Er du naturelsker, så må du ikke gå glip af Amalfikysten, der er en af verdens smukkeste kyststrækninger med et væld af storslående udsigter.

  Som du kan læse er Napoli og omegn er et fantastisk rejsemål og i dag er jeg faldet over et meget lækkert tilbud dertil. Jeg har fundet en tur, hvor du har 2 nætter i byen – men du kan sagtens forlænge dit ophold, det er helt op til dig!

   

  Hotel

  Jeg har på trivago.dk fundet det gode 3* Regina Napoli (4 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Hotellet ligger 350 meter fra hovedbanegården i Napoli, hvilket er ideelt for dig, der også gerne vil opleve noget af området (f.eks. Pompei og Amalfi) – der er både gode forbindelser til bus, metro, tog og færge herfra (se nedenfor). Et dobbeltværelse i 2 nætter koster 877 kr., dvs. 439 kr. pr. person ved en rejse for 2. Leder du efter hoteller med enkeltværelse, så kan du se mere her.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Der er et stort udvalg af hoteller i Napoli – du kan se mere her, hvor du kan danne dig et overblik og finde det hotel, der matcher dine ønsker og behov bedst.

  HOTELLER I NAPOLI

   

  Fly

  momondo.dk har jeg fundet billige flybilletter til Napoli. Du rejser fra København og de billigste billetter finder du i maj, juni og august. Du kan f.eks. tage af sted d. 02.05. – 04.05. til 351 kr. inkl. 10 kg. håndbagage. Du kan desværre ikke flyve direkte fra Jylland, alternativt kan du flyve fra Hamborg fra omkring 1.000 kr. – så jeg vil sige, at turen til København godt kan betale sig.

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 02.05. – 04.05. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 02.05. – 04.05.
  • 04.05. – 09.05.
  • 18.05. – 20.05.
  • 18.05. – 23.05.
  • 08.06. – 13.06.
  • 10.08. – 15.08.
  • 17.08. – 19.08.
  • 17.08. – 24.08.
  • 29.08. – 31.08.
  • Og flere

   

  Hotel

  439 kr.

  Fly

  351 kr.

  TOTAL (per person)

  790 kr.

   

  Transport til/fra hotellet

  Der er 4 km fra lufthavnen til hotellet, så jeg vil anbefale at tage en taxa (prisen ligger mellem 90-120 kr.) eller tage en shuttle fra lufthavnen til centrum – den kører hver halve time, og turen tager 13 minutter og koster mellem 10-30 kr. Fra byens centrum er der 400 meter til hotellet.

   

  Pompei

  Du kan både tage bussen og toget til Pompei og prisen og rejsetiden er ca. den samme. Det er klart billigst selv at stå for at arrangere turen, men ellers er der også pakketilbud ledige. Busturen tager 35 minutter og koster 2.80 Euro (19 kr.) pr. vej. Du tager bussen fra SITA busterminal og billetterne købes samme sted som færgebilletter udbydes. Toget tager 40 minutter og koster 2.10 Euro (16 kr.) pr. vej. Navnet på stationen i Pompei er 'Pompei S. Villa Misteri' og fra her kan du tage en bus til Mount Vesuvius. Toget kaldes circumvesuviana train og kan tages fra Corso Garibaldi eller Piazza Garibaldi.

   

  Amalfikysten

  En af verdens smukkeste kyststrækninger ligger kun 40 km fra Napoli men fordi man skal køre gennem et bjergerigt terræn tager turen ca. 1,5 timer i bilen, som til gengæld byder på nogle af de smukkeste udsigter du nogensinde har set! Alternativt, kan du tage toget (samme tog som til Pompei) til Sorrento og derfra videre med bussen til Amalfi. Turen tager ca. 2 timer og kommer til at koste omkring 10 Euro (75 kr.).

   

  Ischia, Procida og Capri

  Umiddelbar udenfor Napoli-bugten ligger 3 af Italiens smukkeste øer, som man kan sagtens komme til på en endagstur. Der sejler færger mellem Napoli og Ischia, Procida og Capri. Du kan kigge på færger OKferry. Men medmindre du rejser i højsæsonen (juni – august) vil jeg anbefale at købe billetterne i Napoli – så slipper du for bookinggebyret.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *