18 mar 2016

Caribisk tropeø og New York: Billige fly til Antigua & Barbuda, videre til New York og hjem til kun 4.126 kr.

rsz_holiday-714156_1280

Lige her op til weekenden synes jeg i skal have en rigtig drømmerejse med på vejen.

Turen går til den caribiske ø Antigua & Barbuda ude midt i Atlanterhavet. De to øer er måske ikke kendt af så mange, da flybilletter oftest er dyre hertil. Østaten er et selvstændigt land, men en del af den britiske Commonwealth og har derfor Dronning Elizabeth 2. som regent og statsoverhoved. Her kommer du til at opleve billedskønne tropiske strande, et rigt dyreliv og den rigtige caribiske laid-back stemning. I øvrigt er der rigtig gode dykkermuligheder, da øerne er omgivet af koraller.

Flybilletter hertil er ikke billige, så jeg måtte finde en løsning der ikke ville koste en hel månedsløn. Derfor skal du efter et sandt paradis-ophold i Caribien lige et smut forbi New York. Resten taler vidst for sig selv.

 

København – Antigua & Barbuda

4. – 13. april 2016

 

Første tur foregår fra København til Antigua & Barbuda, med en lille omstigning i Frankfurt. Du flyver med Condor og enkeltbilletten koster kun 1.417 kr. (inkl. 20 kg. bagage + 6 kg. håndbagage og mad på flyet).

flyantigua

SE FLY-TILBUD HER

 

Hotel Antigua & Barbuda

På Antigua & Barbuda skal du opholde dig fra d. 4 – 13. april og jeg har på trivago.dk fundet to gode bud på hotel:

 

Lejlighedshotellet "3 Martini" (4 ud af 5 på TripAdvisor)

Her kan du bo i de 9 nætter til 2.601 kr. pr. person hvis i rejser 2. Der er faktisk plads til 3 hvorved prisen vil blive 1.734 kr. pr. person. Tidligere gæster roser stedet for at være meget hyggeligt, autentisk og "the real caribian".

antiguahotel

SE HOTEL-TILBUD HER

 

3* Ocean Point Resort & Spa (4 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence")

Et andet og lidt dyrere alternativ kunne være dette lækre resort hvor du kan bo i de 9 nætter til 4.266 kr. pr. person, hvis i rejser 2. Resortet ligger i den smukke Hodge Bugt og er et voksenhotel med spa- og wellnesscenter. Tidligere gæster roser især hotellet for den fantastiske beliggenhed og den lækre restaurant.

antiguahotel2

SE HOTEL-TILBUD HER

 

 

Antigua & Barbuda – New York

13. – 17. april 2016

 

Efter en dejlig afslappende ferie under de caribiske palmer, findes der vel ikke noget federe end at slutte en tur af med det stik modsatte. Her har jeg fundet et fly d. 13. april hvor du flyver direkte med Air Canada og prisen er 984 kr. for en enkeltbillet.

flyantiguanewyork

SE FLY-TILBUD HER

Bemærk: Nogle gange når du trykker på tilbuddet, kan der ske en fejl. Her skal man bare gå tilbage og trykke på tilbuddet igen, så plejer det at virke.

 

Hotel New York

Som de fleste nok ved, findes der hoteller i New York i alle prisklasser. Herunder har jeg lavet en liste med hoteller, hvor man kan finde et som passer til budgettet.

rsz_new-york-14480_640

HOTELLER NEW YORK

 

 

New York – København

17. april (hjemme d. 18. april)

Nu går turen atter hjem til Danmark og på Skyscanner.dk fandt jeg en billet med afgang om aftenen d. 17. april. Her flyver du med Norwegian og en enkeltbillet koster 1.725 kr.

flynewyorkcph

SE FLY-TILBUD HER

 

Rejse

Dato

Pris

København – Antigua & Barbuda

4. april

1.417 kr.

Antigua & Barbuda – New York

13. april

984 kr.

New York – København

17. april

1.725 kr.

TOTAL (pr. person)

 

4.126 kr.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Et svar på Caribisk tropeø og New York: Billige fly til Antigua & Barbuda, videre til New York og hjem til kun 4.126 kr.

  1. karthigesh k says:

    this is comment