• 16 dec 2017

  Caribisk drømmeferie på Cuba: 9 dage på et lækkert 4* resort med ALL INCLUSIVE til kun 7.476 kr. inkl. fly

  Jeg har i dag fundet rejsen til dig, der drømmer om hvide palmestrande, 30 grader og høj sol! Det er en rejse, der uden problemer opfylder kravene til betegnelsen “drømmeferie”. Du skal nemlig en tur Caribien, nærmere bestemt Cuba, hvor et 4* hotel ved den berømte Varadero Beach venter på dig! Under hele opholdet vil du blive serviceret med lækker mad og kolde drinks. Opholdet er nemlig med all inclusive til en superskarp pris! Vamos a Cuba!

  Ferie i Caribien med det hele
  januar - juni
  7.476 kr.
  København
  Havana
  All inclusive-ferie på Cubas strande
  inkl. 4* hotel, fly og all inclusive
  7.476 kr.

  takeoffer fandt jeg i dag et godt rejsetilbud. Faktisk et rigtig godt et! Du kan nemlig komme 9 dage til Cuba og bo på et 4* hotel ved Varadero Beach med all inclusive til under 7.500 kr.! Det er især all inclusive-delen, der gør, at dette tilbud er ret specielt. Normalt tager priserne på en næsten lodret himmelflugt, så snart man bare overvejer at vælge all inclusive. Men ikke her. Og så er det da også meget rart, at du bestiller fly og hotel i samme booking.

  Hotellet du skal bo på er det 4* Cubanacan Bella Costa (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger som sagt på kysten – meget tæt på drømmestranden Varadero Beach. Under dit ophold kan du fornøje dig med en lang række aktiviteter. Der er nemlig basketballbane, beachvolley, tennisbane og mulighed for mountainbiking. Herudover er der også en børnesektion, hvis du har ungerne med. Og naturligvis har hotellet også et stort udendørs poolområde!

  Alle værelser på hotellet har satellit-tv, telefon, strygefaciliteter, kaffemaskine, minikøleskab, hårtørrer, værdiboks og privat badeværelse med bruser og toilet.

  Prisen for rejsen varierer mellem 7.476 og 10.120 kr. alt efter rejsens længde. Det er nemlig muligt at vælge alt mellem 8 og 15 dage. Vær dog opmærksom på, at takeoffer her (som næsten alle rejsebureauer) medregner rejsedage. Jeg har f.eks. fundet rejsen til 2 personer den 16.01. – 24.01. til 14.952 kr. Det svarer altså til en pris på kun 7.476 kr. pr. person. Med fly, 4* hotel og all inclusive!

  OBS! Tilbuddet slutter den 23.12.

   

  Pakken indeholder (pr. person):

  • Fly fra København – Cuba (HAV) tur/retur med KLM, Air France eller Aeroflot
  • Mellemlanding i Paris, Amsterdam eller Moskva
  • 23 kg indchecket bagage og 10-12 kg håndbagage pr. person
  • Ophold på Hotel Cubanacan Bella Costa
  • 8 – 15 overnatninger inkl. transporttid
  • All Inclusive
  • Adgang til stort poolområde med solterrasse, solstole, parasoller og børnepool
  • Adgang til hotellets fitnesscenter
  • Deltagelse i sport: mountainbike, tennis, volleyball, badminton, aerobics & basketball

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Den skarpe læser har allerede nu set, at man lander i hovedstaden Havana men skal bo i Varadero. Det er dog ikke noget problem. Fra Havana tager det ca. 3 timer i bus at komme til Varadero, og billetten koster 10 USD (ca. 63 kr.). Der er 4 daglige afgange. Du kan læse mere om bustransporten og booke din billet på viazul.com.

   

  Pas og visum

  • Visumpligt
  • Turistvisum udstedes for 30 dage, og koster 180 kr., hvis du selv henter det på den Cubanske Ambassade i København. Hvis det skal sendes med posten koster det 355 kr. Læs hvordan du søger visum her.
  • Passet skal være gyldigt i 3 måneder udover opholdets varighed.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Caribisk drømmeferie på Cuba: 9 dage på et lækkert 4* resort med ALL INCLUSIVE til kun 7.476 kr. inkl. fly

  1. Caroline says:

   Hej 🙂

   Ved du, om det er muligt at leje bil? I så fald, hvilke selskaber og hvordan 🙂

   Eller er der måske mulighed for fly direkte til Varadero istedet for

   Bustransporten passer ikke med ankomt til lufthaven om aftenten 🙂

   Hilse Caroline Og Annika

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Caroline og Annika 🙂

    Det er desværre ikke muligt at leje en bil på rentalcars.com eller holidaycars.com, men jeg er ret sikker på, at I kan gøre det i lufthavnen. Ellers må I tage en taxi. Takeoffer skriver, at sådan en tur ca. vil koste 500 pr. person.

  2. jonna says:

   hvordan kan man se hvem man flyver med hvis man vælger afgang 8 dage d. 16/1 ? – jeg vil ikke risikere at flyve med Aeroflot

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Jonna 🙂

    Når du klikker på linket i artiklen ovenfor, kommer du ind på takeoffers hjemmeside. Hvis du scroller lidt ned, kommer du til en oversigt over de forskellige rejsedatoer. Længst til højre er der et felt, som hedder “mere info”. Hvis du klikker der, kan du se flyselskabet 😉