• 10 aug 2016

  Caribien-drømmerejse: Curacao og Sint Maarten/Aruba til kun 4.834 kr. inkl. fremragende 3* hotel og fly

  rsz_shutterstock_379261105

  Så er det igen tid til et lille caribisk paradis. Og denne gang går turen til Curaçao. Øen som tilhører De Nederlandske Antiller og ligger i et lækkert naboskab med Aruba og Bonaire, byder på et ægte caribisk ferieparadis, som med sikkerhed kan imponere enhver. Besøg hovedstaden Willemstad som er på UNESCO's Verdensarvsliste og oplev den hollandsk/caribiske af smuk arkitektur og ligeså smukke farver. Er du en vandhund er der alle muligheder for snorkling, dykning eller måske windsurfing. Og så kommer man jo heller ikke udenom alle de bjergtagende hvide sandstrande, som pryder den caribiske ø. Sidst men ikke mindst, så findes der en madkultur som har fat i alle verdenshjørner, alt lige fra afrikansk til italiensk.

  Og ja, mange af jer tænker sikkert – hvor har vi hørt det navn før. Den blå appelsinlikør Blue Curaçao stammer nemlig herfra, og kan nydes på alverdens diskoteker og barer på øen.

   

  Curacao

  På trivago.dk har jeg fundet det fremragende 3* hotel Blenchi (4,5 ud af 5 på TripAdvisor ”Certificate of Excellence”) til kun 1.536 kr. pr. person ved en rejse for to (8 dage). Hotellet ligger i Sant Martha Bay med udsigt over det caribiske hav. Stranden ligger kun 50 meter derfra og der findes også en udendørs pool på hotellet.

  Du kan læse mere om hotellet her

  2016-08-10 11_06_35-CaptureSE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse

   

  Vil du selv kigger efter hoteller på Curacao kan du få et overblik her

  HOTELLER PÅ CURACAO

   

   

  Fly

  På momondo.dk kan du lige nu få meget billige fly med KLM (inkl. 20 kg bagage) fra Hamborg til Curacao (med bonus-stop i Aruba eller Sint Maarten). F.eks. fra d. 29. november til d. 6. december til kun 3.298 kr. Der findes billetter til denne pris i september og igen fra november til marts 2017 (undtagen jul/nytår). De fleste billige billetter kan du finde med afrejse/hjemkomst på en tirsdag. Dog findes der også andre kombinationer. Leg selv lidt med datoer, som passer dig bedst inde på momondo.dk.

  2016-08-10 10_59_11-CaptureSE FLY-TILBUD HER

   

  Sint Maarten/Aruba

  Med flyet, som jeg har fundet få du også en layover på knap 8 timer i Sint Maarten, nok tid for at udforske denne smukke ø, på størrelsen af Romø. Men der findes også muligheder for længere layovers i Sint Maarten eller mulighed for at stoppe i Aruba.

   

  Hotel

  1.536 kr.

  Fly

  3.298 kr.

  TOTAL (pr. person)

  4.834 kr.

   

  • Rejsedatoer: Fra august – april 2017
  • Fra: Hamborg
  • Flyselskab: KLM (inkl. 20 kg bagage)
  • Til: Curacao, Aruba/Sint Maarten
  • Hotel: 3* Blenchi
  • Vurdering: 4,5 ud af 5 på TripAdvisor
  • Gennemsnitstemperatur: 26⁰ C
  • Vandtemperatur: 27⁰ C

   

  Hvordan kommer man til Hamborg?

  Med bil: fra grænsen er der ca. 1,5 timer til Hamborg. Billig parkering ved lufthavnen finder du her

  Med bus fra Kbh.: Du kan tage bussen til Hamborg med Flixbus. Rejsen tage lidt over 5 timer og koster 283 kr tur/retur.

  Billetter fra Kbh. til Hamborg

  Med bus fra Aarhus:

  Book bus fra Aarhus til Hamborg

   

  Pas og visum

  Selvom Curacao er en del af det hollandske kongeriget (lidt som Færøerne med Danmark, bare varmere) skal man have pas med og man har kun 30 dages (kan forlønges til 90 dage) opholdstilladelse uden visum.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *