• 25 aug 2015

  Billige fly til Canada: tur/retur til Toronto til kun 2.863 kr.

  rsz_toronto-73508_1280

  I dag har jeg fundet nogle billige fly til Toronto. Nordamerikas fjerdestørste by byder på masser af muséer, et livligt natteliv og nogle af verdens bedste restauranter. Toronto ligger på den østlige del af Lake Ontario og er omgivet af en pragtfuld natur.

  Jeg kan også anbefale at tage en tur til Niagara Falls, som kun ligger halvanden time fra Toronto. Desuden er Toronto det perfekte udgangspunkt for at opleve resten af Canada. F.eks. er det meget populært at leje en autocamper der for at opleve Canadas pragtfulde natur på egen hånd.

  Skyskanner.dk har jeg fundet tur/retur-billetter fra København til kun 2.863 kr. Du flyver med Icelandair (inkl. 2 stk. bagage på 23 kg) med en kort mellemlanding i Reykjavik.

  Der findes billetter til denne pris fra midten af januar til slutningen af marts. Alternativt findes der billetter fra begyndelsen af november til midten af december til 3.152 kr. Desuden kan du kun flyve på en mandag, onsdag, fredag, lørdag og søndag.

  Jeg har f.eks. fundet fly fra d. 05.02. til d. 15.02

  toro

   

  BOOK FLYET HER

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *