• 08 maj 2016

  Bulgarien: 1 uge i Golden Sands på super lækkert 4* lejlighedshotel tæt på strand og by til kun 1.362 kr. inkl. fly

  rsz_bulgaria-900078_1280

  Bulgarien og Golden Sands er efterhånden et ret kendt rejsemål for danskere. Om du er en børnefamilie eller kærestepar, der vil have en billig og god ferie eller et par venner/veninder som gerne vil ned og have en fest, så er forholdene helt optimale i den lille solskinsby ved Sortehavet. Her er flere kilometer dejlig sandstrand med lavvande, så du får de bedst mulige forhold til strandferien. Bulgarien er et billigt land, så du kan spise billigt på restauranterne, tage på shopping i byens storcenter og nyde en aften-drink ved stranden for meget få penge.

   

  Idag har jeg fundet et kanon godt tilbud på et 4* hotel ved det dejlige ferieområde ved Sortehavet.

   

  Hotel

  trivago.dk kan du lige nu finde det lækre 4* lejlighedshotel Golden Line (4 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 563 kr. pr. person for en hel uge, ved en rejse for 2. Lejlighedskomplekset ligger kun 100 meter fra stranden i Golden Sands og der findes swimmingpool og spa ved hotellet. Der findes desuden a la carte-restaurant og buffetrestaurant, samt poolbar. Beliggenheden er super god, da du kun er 70 meter fra hovedgaden i Golden Sands og vil du med bus til Varna findes der busstoppested kun 300 meter fra hotellet. Hotellet tilbyder også all-inclusive som du kan få til 1.617 kr. pr. person for en uge, hvis i rejser 2.

  Læs mere om hotellet her.

  rsz_hotelgolden

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere, er pr. værelse.

   

  Vil du selv udforske hvad der findes af hoteller i Golden Sands, kan du tage et kig her.

  HOTELLER GOLDEN SANDS

   

  Fly

  Spies.dk kan du lige nu finde rigtig billige fly til Varna i Bulgarien, 25 km. fra Golden Sands. I dette eksempel rejser du fra København. d. 23 – 30. maj. Prisen er kun 799 kr.

  flyvarna

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Vil du rejse på andre tidspunkter, findes der andre afgange til sammen pris eller kun lidt højere. Jeg har taget et udpluk som du kan se herunder.

  flyvarna1

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Hotel

  563 kr.

  Fly

  799 kr.

  TOTAL (pr. person)

  1.362 kr.

   

  • Fra: København
  • Rejsedatoer: 23.05. – 30.05.2016 (eller senere)
  • Rejselængde: 8 dage (1 uge)
  • Flyselskab: Thomas Cook Airlines
  • Til: Golden Sands, Bulgarien
  • Hotel: 4* Golden Line Apart Hotel
  • Vurdering: 4 ud af 5 på TripAdvisor

   

  Transport til/fra hotellet

  Hotellet tilbyder transfer til og fra lufthavnen, men vil du have det billigst muligt, vil jeg anbefale Hoppa.com hvor du kan booke transport til/fra hotellet. Og husk at bruge Rejsespejders eksklusive rabatkode "Rejse18", for at spare 18% oveni.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *