• 04 apr 2018

  Budgetvenlig solferie: 1 uge på et anmelderrost 3* hotel på Rhodos fra kun 1.542 kr. inkl. fly og transport

  Det er ikke altid nemt at forene drømme om sol, strand og krystalklart vand på en paradis-ø med et budget, der er strammere, end hvad godt er. Det er dog lys for enden af tunnelen! For jeg har i dag fundet en superbudgetvenlig solrejse til fantastiske Rhodos, der er den største af De Dodekanesiske Øer. Med en rig historie og et perfekt vejr er Rhodos en fortræffelig feriedestination – især når man finder tilbud til langt under 2.000 kr. for fly, hotel og transport!

  Rhodos-ferie på et budget
  april - oktober
  fra1.542 kr.
  København og Billund
  Rhodos
  1 uge på Rhodos
  inkl. 3* hotel, fly og transport
  fra1.542 kr.

  sunweb.dk har jeg netop fundet et superbilligt pakketilbud på det anmelderroste 3* Trianta Hotel Apartments (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence).

  Hotellet ligger kun 800 meter fra Ialyssos Strand og har et flot poolområde med solterrasse og et separat børnebassin. Trianta Hotel har herudover også en velplejet have og gratis wi-fi overalt på ejendommen.

  Samtlige lejligheder på hotellet er holdt i en enkel indretning og er udstyret med egen balkon eller terrasse og et tekøkken. Den lokale bus kører desuden tæt ved hotellet, så du kan nemt tage på tur ind til den hyggelige Rhodos by.

  Selvom Trianta er et hotel i den budgetvenlige afdeling, har hotellet alligevel fået rigtig flotte anmeldelser af tidligere gæster. En del danskere har anmeldt hotellet, og da har især lagt stor vægt på hotellets fremragende placering, de rene og enkle værelser og den imødekommende service fra personalet.

  Rejsen findes fra april til oktober, og det er muligt at flyve fra Billund og København. De billigste rejser finder du i slut-april, hvor jeg f.eks. har fundet den fra København den 27.04. – 04.05. til kun 1.542 kr. pr. person ved en rejse for 2. Men faktisk kan du finde rejsen til rigtig fine priser i alle månederne!

   

  Frapriser de forskellige måneder

  • maj – fra 1.919 kr. pr. person
  • juni – fra 2.617 kr. pr. person
  • juli – fra 4.183 kr. pr. person
  • august – fra 3.354 kr. pr. person
  • september – fra 3.019 kr. pr. person
  • oktober – fra 2.894 kr. pr. person

   

  Som med ethvert andet rejsetilbud fra Sunweb inkluderer prisen både fly, hotel og transport til og fra lufthavnen.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Budgetvenlig solferie: 1 uge på et anmelderrost 3* hotel på Rhodos fra kun 1.542 kr. inkl. fly og transport

  1. Laura says:

   Kan man stole på sunweb? Det eneste jeg kan finde om dette firma er dårlige anmeldelser ☺️

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Laura 🙂

    Du kan sagtens stole på Sunweb. At de får lidt lunkne anmeldelser på fx trustpilot er faktisk meget almindeligt inden for rejsebranchen. Hvis du ser på andre rejsebureauer som fx Bravotours, Spies, TUI osv. (eller flyselskaber og bookingsider), vil du se, at mange af dem – selv de største selskaber – tit får halvdårlige anmeldelser. Jeg tror, at det hænger sammen med, at folk er hurtige til at kritisere, når noget går galt, men knap så gode til at rose, når alt er, som det skal være. Så jeg synes personligt, at man skal tage disse anmeldelser med et gran salt 😉

  Se tilbud her