• 19 jun 2019

  Grækenland i skolernes sommerferie: 1 uge på et 3* hotel på Rhodos til kun 2.291 kr. inkl. fly

  Jeg ved godt der lige har været et Rhodos tilbud. Men med dette tilbud kan du faktisk komme afsted i juli og august til virkelig billige penge! Så derfor kunne jeg ikke lade være med at skrive om det.

  I dag har jeg fundet en budgetvenlig solrejse til fantastiske Rhodos, der er den største af De Dodekanesiske Øer. Endda midt i skolernes sommerferie! Med en rig historie og et bragende lækkert vejr er Rhodos en fortræffelig feriedestination – især når man finder tilbud til under 2.500 kr. i skolernes sommerferie!

  Billig strandferie til Rhodos
  juni - august
  2.291 kr.
  København (og Billund og Aalborg)
  Rhodos
  Billige fly til Rhodos
  inkl. 10 kg håndbagage
  1.171 kr.
  ALMINDELIGE RUTEFLY: Vær obs på de skæve flytider, når du booker hotel!
  Hotel på Rhodos
  f.eks. det 3* Achousa
  1.120 kr.
  Hotel
  1.120 kr.
  Fly
  1.171 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  2.291 kr.

  Billige fly til Rhodos

  Vil du gerne tilbringe din sommerferie på Rhodos, kan du lige nu finde billige fly hos lavprisselskabet Norwegian fra København. Der er direkte afgange fra slutningen af juni til starten af august til mellem 1.100 og 1.900 kr. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra tirsdag den 30. juli til onsdag den 7. august til kun 1.171 kr. Hos Norwegian må du frit medbringe 10 kg håndbagage.

   

  Hvis du har planer om at rejse i den nærmeste fremtid eller gerne vil flyve fra Jylland, kan du i stedet lede efter charterfly. Disse afgange kan du i skrivende stund finde helt ned til 498 kr. fra både København, Billund og Aalborg.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 30.07. – 07.08. – her er nogle andre billige afgange (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 25.06. – 03.07.
  • 16.07. – 24.07.
  • 23.07. – 31.07.
  • 30.07. – 07.08.
  • + charterafgange (se billige afgange på CHARTERFLY-knappen)

   

   

  Hotel på Rhodos

  Rhodos har et bredt udvalg af hoteller, og du finder faktisk adskillige fine bud i den budgetvenlige afdeling. Et af dem er det 3* Achousa Hotel, der ligger i udkanten af Faliraki. Her får du et ganske fornuftigt hotel med døgnåben reception, swimmingpool, en frodig have og en solterrasse med poolbar. Herudover har samtlige lejligheder egen balkon. Og prisen fejler bestemt heller ikke noget.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 7-nætters ophold fra tirsdag den 30. juli til tirsdag den 6. august til 2.240 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 1.120 kr. pr. person. OBS: Du har nogle ret skæve flytider hos Norwegian, så jeg har i dette eksempel skåret en enkelt nat fra. Prisniveauet for lignende ophold ligger i skrivende stund ret stabilt under 400 kr. pr. nat.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Rhodos, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel. I øvrigt vil jeg lige gøre opmærksom på, at du faktisk kan finde et ganske fint udvalg af all inclusive-hoteller. Så hvis du er til den slags, skal du endelig tjekke dem ud nedenfor.

   

   

  All inclusive-hoteller

   

   

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  På grund af de skæve flytider ville jeg nok selv vælge en taxi, der uden tvivl er den hurtigste og mest direkte løsning. Der er desuden kun ca. 18 km fra lufthavnen til hotellet, så det burde bestemt være til at betale (især hvis I er flere om at splejse). Alternativt kan I også vælge at leje en bil.

   

   

  Lejebil

  En lejebil på Rhodos er en rigtig god idé, medmindre du kun har planer om at dase på hotellet og ved stranden. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Grækenland (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort gratis (f.eks. et mastercard).

  Lejebil i én uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og forbindelsesbus
  610 kr.

   

  Oplevelser på Rhodos

  Rhodos har masser at byde på, hvad oplevelser angår. F.eks. kan du tage på bådture til forskellige øer, sejle i havkajak, snorkle og meget mere. Hvis du gerne på forhånd vil booke nogle ture, så kig forbi getyourguide.dk.

  Ture og aktiviteter
  kr.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Grækenland i skolernes sommerferie: 1 uge på et 3* hotel på Rhodos til kun 2.291 kr. inkl. fly

  1. Laura says:

   Kan man stole på sunweb? Det eneste jeg kan finde om dette firma er dårlige anmeldelser ☺️

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Laura 🙂

    Du kan sagtens stole på Sunweb. At de får lidt lunkne anmeldelser på fx trustpilot er faktisk meget almindeligt inden for rejsebranchen. Hvis du ser på andre rejsebureauer som fx Bravotours, Spies, TUI osv. (eller flyselskaber og bookingsider), vil du se, at mange af dem – selv de største selskaber – tit får halvdårlige anmeldelser. Jeg tror, at det hænger sammen med, at folk er hurtige til at kritisere, når noget går galt, men knap så gode til at rose, når alt er, som det skal være. Så jeg synes personligt, at man skal tage disse anmeldelser med et gran salt 😉