• 01 apr 2016

  Blomstercruise til Holland og Belgien: 5 nætter på flodbåd med helpension og entre til verdens største blomsterpark, til kun 1.795 kr.

  rsz_garden-1093681_1280

  Er du klar på at prøve noget lidt anderledes, så har jeg idag fundet et rigtig godt og spændende tilbud til dig her i april. Vores euroæiske "naboer" mod syd Holland og Belgien, er måske ikke de destinationer som danskerne oftest søger mod når der skal holdes lidt ferie. Og det er faktisk synd.

  Landene er utroligt spændende på hver deres måder. Holland med smukke Amsterdam og Rotterdam, en utrolig venlig og imødekommende befolkning og i det hele taget natur som er en overset perle. På den anden side Belgien, som har fantastisk flotte byer som fx Antwerpen, også kaldet verdens diamanthovedstad, da stort set halvdelen af alt sleben diamant kommer en tur forbi byen. Kombinér det med smuk arkitektur, dejlig belgisk chokolade samt det, der efter min mening må betegnes som den bedste i verden, belgisk øl.

  Jeg er selv meget begejstret for disse to smukke lande og vil på det varmeste anbefale et visit her.

   

  Flodcruise

  Takeoffer.dk har jeg i dag fundet et meget lækkert tilbud! Som overskriften antyder, så er der altså tale om et 6-dages flodcruise til Holland og Belgien. På turen kommer i forbi bl.a. Rotterdam, Antwerpen, Amsterdam og ikke mindst Keukenhof, verdens største blomsterpark. På flodbåden har i en kahyt og der er inkluderet helpension i tilbuddet.

  Læs mere om tilbuddet her

  rsz_takeofferflodcruise

  SE TILBUDDET HER

  Der findes to afrejsedage, enten d. 14. eller d. 24. april. I tilbuddet er der inkluderet 5 nætter på flodbåden Arlene, morgenmad, frokost og aftensmad (helpension), samt entré til blomsterparken Keukenhof og transport hertil.

  Derudover skal det nævnes, at tilbuddet er beregnet på 2 personer pr. kahyt, så hvis du vil rejse alene kommer du til at betale 2 x 1.795 kr. Du kan læse mere om den praktiske info på tilbuddet.

   

  Transport

  Fra den danske grænse er der godt og vel 6,5 times kørsel til Amsterdam og hvis du kører fra København eller Aarhus, skal du regne med cirka 8,5 timers kørsel.

  Vil du hellere flyve, har jeg fundet afgange fra København og Billund her, på de to datoer og kan gøres for mellem cirka 900 og 1.250 kr.:

  København

  14 – 19. april

  24 – 29. april

   

  Billund

  14 – 19. april

  24 – 29. april

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *