• 23 apr 2019

  Surprise-solferie i Sydeuropa fra kun 1.498 kr. inkl. direkte fly og hotel

  I dag har jeg fundet er lidt anderledes tilbud! Kort og godt går det ud på, at du får en varm og lækker solferie i Sydeuropa med både hotel og direkte fly. Den endelige destination og det endelige hotel får du dog først at vide et par uger før check-in! Din ferie går enten til Sivota, Parga, Vrachos, Ammoudia eller Sarandë, så der er altså tale om et yderst konkurrencedygtigt felt af sydeuropæiske soldestinationer! Og til prisen er det i den grad værd at tage chancen, hvis du spørger mig!

  Prøv lykkeposen med Apollo
  april - september
  fra1.498 kr.
  København eller Billund
  ???
  Surprise-solferie med Apollo
  inkl. direkte fly og hotel
  fra1.498 kr.

  Surprise-ferie med Apollo

  Ja, jeg har af gode grunde ikke så meget at sige om rejsemålet, hotellet eller flyene. Dog er der et par ting, som jeg med sikkerhed kan sige. Flybilletterne er direkte, og du vælger selv rejsedatoer (ud fra de mulige datoer inde på bookingsiden). Du vælger også selv afrejselufthavn – enten Billund eller København. Tilbuddet inkluderer som udgangspunkt 5 kg håndbagage, men du kan for bare 95 kr. tilkøbe 20 kg indchecket bagage. Herudover vil hotellet som minimum være et kategori 2-hotel på Apollos skala (“Budget. Enkle men funktionelle hoteller og lejligheder”).

   

  Du kan finde afgange fra juni til september. Så der er masser af afgange at vælge imellem. Priserne ligger generelt mellem 1.498 kr. og 2.298 kr. pr. person. I skolernes sommerferie er prisniveauet selvfølgelig lidt højere – her starter priserne fra 2.998 kr. pr. person.

   

  OBS! Tilbuddet udløber om 10 dage!

   

  Pakken indeholder

  • Direkte fly fra København eller Billund til Ioannina med Atlantic Airways eller DAT
  • 1 stk. håndbagage á 5 kg.
  • 7 overnatninger på uspecificeret Apollo-hotel (minimum 2-stjernet)
  • Ophold i dobbeltværelse

   

  OBS:  Der skal betales en turistafgift på mellem 0,25 og 4,00 euro pr. værelse pr. nat. Afgiften betales til hotellet ved ind- eller udcheckning.

   

   

  Hvem ved, om du mon skal en tur til Sarandë i Albanien?

   

  Eller Parga i Grækenland?

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her