• 18 mar 2018

  Billige fly til Italien i sommerferien: tur/retur til Torino til kun 646 kr. – f.eks. 1 uge med fly og lejebil til kun 1.039 kr.

  Drømmer du om Italien til sommer, så har jeg en god nyhed til dig! Der er nemlig billige fly til Torino i sommerferien. Torino ligger i det nordvestlige hjørne af Italien og er det perfekte udgangspunkt for en fantastisk fly & drive-sommerferie. Du har nemlig en række superspændende muligheder for at skræddersy den perfekte ferie i Norditalien – uanset om du bliver i Piemonte, tager på strandferie i Ligurien eller køre nordøst mod den smukke Lago Maggiore!

  Fly & drive i Norditalien
  juni - august
  646 kr.
  København
  Torino
  Billige fly til Torino
  inkl. 10 kg håndbagage (55 x 40 x 20 cm)

  Fly

  skyscanner.dk kan du lige nu finde superbillige fly fra København til Torino i sommerferien. Jeg har f.eks. fundet fly fra den 27.06. – 04.07. til kun 827 kr. Du flyver med Blue Air, der ligesom Norwegian og Ryanair inkluderer 10 kg gratis håndbagage i prisen.

  Du kan finde billige billetter på de fleste kombinationer af rejser på mandage, onsdage og lørdage fra juni til august. Priserne ligger mellem 800 og 1.100 kr. inkl. de 10 kg håndbagage. Det er desværre ikke muligt at finde tilsvarende billige direkte fly fra Jylland.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 27.06. – 04.07. – her er nogle andre billige afgange (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 04.06. – 11.06.
  • 27.06. – 04.07./07.07.
  • 30.06. – 07.07./09.07./11.07.
  • 02.07. – 09.07./11.07./16.07.
  • 11.07. – 18.07./23.07.
  • 14.07. – 23.07.
  • 16.07. – 23.07.
  • 18.07. – 01.08.
  • 25.07. – 01.08.
  • 28.07. – 04.08./11.08.
  • 04.08. – 11.08.
  • Og flere

   

  Lejebil

  skyscanner.dk har du et stort udvalg af lejebiler at vælge imellem. Du kan f.eks. leje en Fiat Panda i en hel uge (27.06. – 04.07.) til kun 786 kr. – hvilket svarer til 393 kr. pr. person ved en rejse for 2. Og er I flere afsted, bliver prisen bare endnu lavere!

  Du skal være opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer i Italien (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil
  med fri kilometer
  393 kr.

  Rejseinspiration

  Torino er som sagt et fantastisk udgangspunkt for en fly & drive! For du har så mange muligheder for at designe din sommerferie, som du har lyst til. Her får du lidt inspiration!

   

  Piemonte

  Piemonte er regionen i det nordvestlige hjørne af Italien, der ligger ved foden af Alperne ved Schweiz. Torino er regionens hovedstad, så du kunne sagtens bruge de billige flybilletter til at udforske noget af denne smukke del af Italien. Jeg vil bl.a. fremhæve det fantastiske vin-distrikt Langhe, der i 2014 blev optaget på UNESCO’s verdensarvsliste. Her kan du smage sublim vin og nyde de smukkeste, bakkede landskaber! Men ellers findes der rigtig mange andre muligheder – især for naturelskere og outdoor-folk. Gran Paradiso Nationalpark, som ligger ca. 1 time fra Torino gælder, som en af Italiens smukkeste med masser af trekking-ruter, idylliske landsbyer og smukke bjergsøer.

   

  Ligurien

  Ligurien (også Liguria) er kyststrækningen, der går fra den italiensk-franske grænse tæt på Monaco og ned til Cinque Terre. Er det havet og strandferie, der trækker mest, så er Ligurien uden tvivl den rette destination! Fra Torino har du ca. tre timers kørsel til både Monaco og Cinque Terre – og selvfølgelig kortere afstand til alt derimellem.

   

  Lago Maggiore

  En tredje mulighed er ferie ved den imponerende Lago Maggiore mellem Piemonte og Lombardiet ved foden af Alperne. Søen ligger ca. 2 timers kørsel nordøst for Torino og er med sine 212 km2 den største sø i Alperne. Den klare, mørkeblå sø og de uendeligt flotte alper sørger for, at du får en ferie i usædvanligt smukke omgivelser. Og så kan du vælge mellem et stort udvalg af forskellige campingpladser og ferieboliger i området.

   

  Den Franske Riviera

  Er du mere til hav og strand, så ligger Nice ca. 3 timer fra Torino – og så kan du finde den ene smukke strand efter den anden. Og fordi den franske feriehøjsæson først starter i august, kan du finde en del billige tilbud på hoteller/campingpladser på dette tidspunkt.

   

  Hotel

  Alt efter hvilken ferie, du er ude efter, har du forskellige muligheder for overnatninger. På skyscanner.dk kan du uden tvivl finde det rette hotel – uanset hvilken by/region du beslutter dig for. Er I en lidt større gruppe eller en familie, kan det nok bedre betale sig at lede efter camping/glamping-pladser eller ferieboliger på vacanceselect.com/dk.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se fly-tilbud her