• 11 feb 2016

  Bravo Tours udsalg: F.eks. 4* all-inclusive hotel i Alanya i påsken til kun 2.998 kr. inkl. fly

  rsz_sea-1027983_1280

  Så har en af de tunge drenge i charter-branchen valgt at holde lidt udsalg, og der er faktisk nogle rigtig fornuftige priser iblandt.

   

  Rejs f.eks. til det lækre 4* White Gold Hotel & Spa (4 ud af 5 på TripAdvisor) i Alanya i påsken, med all-inclusive og fly til kun 2.998 kr. pr. person ved en rejse for to. Hotellet ligger lige ud til stranden i Alanya og byder på en udendørspool, poolbar, restaurant og et spa-center med indendørs pool, fitness og tyrkisk bad.

  White Gold Hotel & Spa

  SE TILBUDDET HER

   

  Der findes mange andre rejsetilbud på deres kampagneside, som du kan tage et kig på. Vær dog opmærksom på, at nogle af tilbuddene allerede startede i går (men findes stadig) og nogle kommer først op senere idag – alle tilbud ophører imorgen fredag kl. 08.00.

  SE ALLE TILBUDDENE HER

   

  Obs! Vær opmærksom på, at når du er på siden, så står der "priser fra". Det er derfor en god ide at tjekke prisen inde på rejsen, da de desværre allerede godt kan være udsolgt eller steget i pris.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *