• 21 mar 2016

  Billige flybilletter til smukke Brasilien: Tur/retur til Sao Paolo til kun 2.766 kr.

  rsz_1vw-camper-336606_12801

  Så er det igen tid til et lille eventyr. Denne gang går turen til sambaens hjemland, et af de smukkeste og mest autentiske lande på det sydamerikanske kontinent, nemlig Brasilien. Landet er det 5. største i verden og næsten 50% er dækket af skov. Her finder du noget af det mest spektakulære natur, med Amazonas og de storslåede vandfald ved Iguazu som varemærker. Du kan tage en slapper i den smukke by Rio de Janeiro, hvor Copacabana- og Ipanema-strandene, samt den afslappede atmosfære giver de perfekte forhold for rejsende, som gerne vil slappe af.

   

  Vil du have lidt inputs til alle de fantastiske steder man kan besøge i Brasilien, kan du tage et kig her.

   

  Fly

  Jeg har idag fundet nogle rigtig billige fly til Sao Paulo i Brasilien. På Skyscanner.dk kan du flyve fra Bruxelles til Sao Paulo på mange forskellige datoer i april, maj, juni, september, oktober og november. Grundet OL, er juli og august i et helt andet prisleje, dog stadig meget billigere end, hvis du flyver fra Danmark.

  Rejs fx d. 4 – 16. maj til kun 2.766 kr. pr. person med Iberia.

  brasilienfly

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Obs! Zika-virus

  Hvis du er gravid eller har planer om at være gravid i den nærmeste fremtid, skal du undgå at rejse til Sydamerika indtil videre, grundet Zika-virusen.

   

  Hotel Sao Paulo

  Når du ankommer til Sao Paulo ville det måske være rart med et godt sted at overnatte. Jeg har på trivago.dk fundet det lækre 3* Hotel Villa Rosa (4 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence") til kun 191 kr. pr. person, pr. nat (inkl. morgenmad), ved en rejse for 2. Hotellet ligger i det rolige kvarter Vila Mariana og tæt på hotellet finder du en metrostation, som kan bringe dig rundt i byen. Tidligere gæster roser især hotellet for sin gode beliggenhed, venlige personale og gode morgenmad.

  Læs mere om hotellet her

  saopaulohotel

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere, er pr. værelse.

   

  Rejs videre i Brasilien

  Måske vil du blive i Sao Paulo, måske vil du gerne til Rio de Janeiro eller noget helt tredje. Vil du gerne til Rio de Janeiro, vil jeg anbefale at tage et indenrigs-fly, da prisen ikke er meget højere end den offentlige transport, og så tager det kun en times tid kontra 6 timer i bus.
  Se lavpriskalenderen for fly mellem Sao Paulo og Rio de Janeiro her.

   

  Hoteller Rio de Janeiro

  I Rio de Janeiro findes der mange lækre hoteller i alle prisklasser. På trivago.dk har jeg fundet det lækre 4* Copacabana Mar (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 277 kr. pr. person (inkl. morgenmad), pr. nat, ved en rejse for 2.

  hotelriodejaneiro

  Tag selv et kig på de mange hoteller i Rio de Janeiro her.

  HOTELLER RIO DE JANEIRO

  Husk, priserne på trivago og deres partnere, er pr. værelse.

   

  Fly til Bruxelles

  Fra Danmark er det rigtig billigt at flyve til Bruxelles. Ift. ovennævnte eksempel, kan du få en tur/retur flybillet fra København til kun 218 kr. pr. person. Du kan også flyve fra Billund og Aalborg.

  flybelgien

  SE FLY-TILBUD HER

  OBS: Du lander i den sydlige lufthavn Charleroi og skal fragtes op til Bruxelles internationale lufthavn. Turen tager ca. 2 timer og du kan bestille billetterne her.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *