• 24 maj 2016

  Billige fly til Zanzibar: Tur/retur til kun 2.959 kr. inkl. fly og bagage (8 dage på et 3* resort til kun 3.718 kr. inkl. morgemad og fly)

  rsz_shutterstock_63127957

  Hvad siger du til et lille eventyr på en paradisisk koralø i Det Indiske Ocean? Så er Zanzibar den helt oplagte destination. Smukke bountystrande med kokospalmer og uberørt jungle er nogle af nøgleordene her. Vandet er azurblåt og klart, så snorkling og dykning ville være de helt rigtige aktiviteter her. Tag på visit i øens hovedstad Zanzibar Town og oplev den gamle bydel, som er at finde på UNESCO's verdensarvliste. Her er det ikke til at tage fejl af, at byens udsmykning og kultur bærer præg af en historie med mange forskellige folkeslag involveret.

   

  Idag har jeg fundet nogle super billige fly til dejlige Zanzibar!

   

  Fly

  Jetairfly.com, som er den belgiske del af TUI (Startour i Danmark) kører lige nu en kampagne, hvor du kan finde rigtig billige fly til Zanzibar. Turen starter i Bruxelles  men bliv ikke afskrækket af det, for der findes super billige måder at komme dertil fra Danmark (se nedenfor). De billige fly kan du finde på stort set alle fredage fra november 2016 til marts 2017, også henover jul og nytår (med få undtagelser til lidt højere priser). Prisen på en tur/retur-billett er 398 Euro (2.959 kr.) inkl. 20 kg bagage.

  Dette tilbud er især spændende, hvis du vil rejse i december (f.eks. 16.12. – 23.12.), hvor de billigste billetter fra Danmark koster 6.210 kr.! Men også i alle andre måneder er der penge at spare ved at tage turen til Bruxelles.

  Et eksempel kunne være d. 4 – 11. november (lander d. 12), men du kan kombinere flyene lige som du har lyst til. Tilbuddet er inklusiv 20 kg. bagage samt måltider på flyet.

  zanzibarfly

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Der findes som skrevet rigtig mange datoer og jeg vil anbefale dig at tage et kig på deres side, hvor du kan se de datoer som kunne passe dig.

  flyzanzi1

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Hoteller Zanzibar

  Med udgangspunkt i flyeksemplet i november har jeg på trivago.dk fundet et super tilbud på det lækre 3* resort-hotel ”Chwaka Bay Resort” (4 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence") til kun 759 kr. pr. person pr. inkl. morgenmad, ved en rejse for 2 i en uge. Chwaka Bay Resort ligger ved en hvid sandstrand på Zanzibars østkyst. Hotellet byder på en tropisk have og en udendørs-swimmingpool.

  Læs mere om hotellet her

  zanzihotel

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse

   

  Zanzibar er en lidt sjov destination hvad angår hoteller, for du kan få rigtig budgetvenlige hytter på stranden uden meget luksus, men du kan også få 4* og 5* luksushoteller til lidt andre priser. Jeg har lavet en liste herunder hvor du kan se hele udvalget.

  rsz_hotelzanzi2

  HOTELLER ZANZIBAR

   

  Hvordan kommer jeg til Bruxelles?

  Med bil tager det ca. 7 timer fra grænsen. Hvis du vil flyve (min anbefaling) kan du få en tur/retur billet til kun 599 kr (+748 kr. inkl. 23 kg bagage) fra København (632 kr. fra Billund). På udrejsen fra Bruxelles flyver du meget tidligt d. 4. november, så jeg vil anbefale at flyve dagen i forvejen. Du kan få en overnatning i Bruxelles fra 149 kr. pr. nat.

  København – Bruxelles

  cphbru

   

  Billund – Bruxelles

  bllbru

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *