12 mar 2018

Billige fly til USA i sommerferien: Tur/retur til San Francisco til kun 2.770 kr. inkl. bagage

Drømmer du om USA i sommerferien, så har jeg her fundet billetterne til dig! I juli måned kan du nemlig lige nu finde enormt billige flybilletter til vestkysten – nærmere bestemt fantastiske San Francisco! Billige fly til San Francisco åbner virkelig op for en række spændende muligheder! Byen gemmer i sig selv på en fascinerende liste af seværdigheder, som bl.a. tæller Alcatraz og Golden Gate Bridge. Og hvis du lejer en bil, ligger hele vestkysten for dine fødder!

Billige sommerferiefly til San Francisco
juni - august
fra2.770 kr.
København
San Francisco
Billige fly til San Francisco
inkl. 23 kg bagage

Fly

travelmarket.dk har jeg i dag fundet nogle usædvanligt billige flybilletter fra København til San Francisco – endda i sommerferien! Lige nu kan du nemlig finde flybilletter hos American Airlines til et godt stykke under 3.000 kr. inkl. bagage. Jeg har f.eks. fundet billetter fra København onsdag den 11.07. til tirsdag den 24.07. til kun 2.770 kr. inkl. 23 kg bagage. Det er virkelig et ret vildt tilbud, fordi billetterne plejer at koste omkring 5-6.000 kr. i denne periode.

På rejsen derhen har du 2 korte mellemlandinger i hhv. London (1,5 t) og Philadelphia (2 t), mens du på hjemrejsen kun har 1 mellemlanding i London.

Jeg har faktisk også fundet en enkelt billig afgang fra Billund – fra den 24.07. – 08.08. til kun 3.072 kr. med British Airways. Måske kan du være heldig at finde flere billige datoer, hvis du leger lidt med datoerne inde på travelmarket.

Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 11.07. – 24.07.  – her får du et udvalg af andre billige rejsedatoer.

Eksempler på billige rejsedatoer

 • man 18.06. – man 09.07.
 • ons 11.07. – tirs 24.07.
 • tors 12.07. – søn 29.07.
 • tirs 17.07. – tirs 31.07.
 • tors 18.07. – tirs 31.07.
 • tirs 24.07. – ons 08.08.
 • søn 29.07. – ons 15.08.
 • Og flere

 

Hotel

Uanset om du vil på roadtrip eller blive i San Francisco, får du brug for et hotel eller to. Og den første nat, vil det nok være meget rart med et hotel i San Francisco. Du kan uden tvivl finde det rette hotel på skyscanner.

Hotel i San Francisco

 

Lejebil

En lejebil ville være et oplagt valg, hvis du gerne vil ud og se noget mere af den flotte amerikanske vestkyst. Skyscanner.dk sammenligner et en lang række tilbud på lejebiler, så du kan få et overblik over de bedste tilbud. F.eks. kan du få en lejebil i en hel uge til kun 1.010 kr.!

Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i USA (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

 

Rejseinspiration

Der er mange muligheder for, hvad du kan se og opleve langs USA's vestkyst. Du kan selvfølgelig bruge nogle af dagene på at se, hvad de to ikoniske storbyer San Francisco og Los Angeles har at byde på. Du kan nemlig køre strækningen mellem byerne på ca. 6 timer. Herudover kan jeg også anbefale, at du bruger et par dage på at køre på den legendariske Highway 1. Her kører du langs kysten – på kanten af Stillehavet! Selve turen er en oplevelse i sig selv med den smukke og dramatiske natur, men du kommer blandt andet også forbi seværdigheder så som Hearst Castle, Solvang, Santa Cruz, Big Sur og Morro Rock.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 kommentarer til Billige fly til USA i sommerferien: Tur/retur til San Francisco til kun 2.770 kr. inkl. bagage

 1. Paw says:

  Dumt at skrive om kørsel igennem Highway 1, når vejen har været lukket grundet jordskred i 1,5 år snart. Måske har de fået styr på skaderne til november!!!

  • Rejsespejder says:

   Hej Paw,
   det er nok ikke alle 1.000 km af Highway 1, som blev ramt af jordskred :). Og faktisk er der styr på stort set hele strækningen nu 🙂 (se kommentar fra Helle).

 2. Helle says:

  Min kærestes familie har lige været i Californien i sommers. De kørte ad kystvejen fra Los Angeles til San Fransisco og besøgte bl.a Solvang. Jeg ved selv. ikke om de kunne køre den fulde strækning uden omdirigeringer, men hele strækningen er ihvertfald ikke spærret.
  Smutter selv derover 23 dage til sommer – glæder mig helt vildt! 🙂

Se fly-tilbud her