• 13 mar 2016

  Billige fly til Thailand: tur/retur til Phuket til kun 2.998 kr. – 2 uger på lækkert 3* hotel til kun 3.942 kr. inkl. fly

  rsz_thailand-789724_1280

  For 3 dage siden skrev jeg et indslag om en rejse til Thailand og nu er der minsandten kommet et godt flytilbud igen, denne gang til Phuket. Denne fantastisk smukke halvø, er et yndet rejsemål for rigtig mange og det med god grund. Først og fremmest de paradisiske kridhvide sandstrande, men også det umådeligt flinke og gæstfrie folkefærd, samt en madkultur som mildest talt adskiller sig en smule fra den danske hofret, sovs og kartofler.

   

  Fly

  Startour.dk har igen et rigtig godt tilbud på et billigt fly til Phuket. Du flyver med TUIfly Nordic fra København og billetten koster 2.998 kr. pr. person. Du flyver d. 29. marts og kommer hjem igen d. 13. april.

  phuketfly

  phuketfly2

  SE FLY-TILBUD HER

  Bemærk: Ønsker man 20 kg. bagage kan dette tilkøbes for 400 kr. i alt, tur/retur.

   

  Hotel

   trivago.dk har jeg fundet det dejlige 3* hotel ”Phuket Paradise” (4 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 944 kr. pr. person ved en rejse for to (14 nætter). Her bor du i et roligt område, kun 5 minutters gang fra den hvide sandstrand i Patong Beach. Der findes desuden en række thailandske og internationale restauranter, barer og butikker mindre end 5 minutters gang fra Phuket Paradise Hotel. Tidligere gæster roser hotellet for at være godt til pengene og den gode beliggenhed.

  Læs mere om hotellet her

  phuketparadise

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse.

   

  Rabatter på luksus-hoteller

  Lige nu findes der også rigtig gode tilbud på luksus hoteller i Phuket, hvor du kan spare op til 50%. F.eks. det super lækre 4* Karon Phunaka Resort & Spa (4,5 ud af 5 på TripAdvisor). Her kan du bo i 2 uger til kun 2.555 kr. pr. person ved en rejse for to, inklusiv morgenmad. Hotellet ligger kun 5 minutters gang fra Patong hovedgade, men alligevel i dejlige rolige og smukke omgivelser. Tidligere gæster roser hotellet for sin fantastiske beliggenhed og udsigt, samt en generel høj kvalitet på stedet.

  LUKSUS-HOTELLER I PHUKET

  rsz_117

   

   

  Hotel Phuket Paradise

  944 kr.

  Fly

  2.998 kr.

  TOTAL (per person)

  3.942 kr.

   

  • Fra: København
  • Rejsedatoer: 29.03. – 13.04.2016
  • Rejselængde: 15 dage
  • Flyselskab: TUIfly Nordic
  • Til: Phuket, Thailand
  • Hotel: 3* Phuket Paradise
  • Vurdering: 4 ud af 5 på TripAdvisor
  • Gennemsnitstemperatur: 27⁰ C

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *