14 mar 2016

Billige fly til Skandinaviens perle Island: Tur/retur til Reykjavik til kun 1.104 kr.

rsz_1reykjavik-267961_1280

Nu har du en god mulighed for at komme på en spændende rejse til mystiske, skønne og hippe Island. Med landskaber af en anden verdens skønhed, en rig kulturhistorie og mulighed for at holde en storbyferie af den trendy slags i Reykjavik, er der nok at give sig til. Tag til Den Blå Lagune som er på National Geographics liste over "25 Wonders of the world" eller bliv fortryllet af den nordlige halvkugles kunstværk, nordlyset. Islands er en skandinavisk nabo man absolut ikke skal tage for givet!


Jeg har idag fundet et rigtig godt tilbud fra det islandske flyselskab WOWair som holder udsalg på billetter til Island fra Danmark.

 

Fly

Skyscanner.dk kan du lige nu finde meget billige billetter til Island. Jeg har f.eks. fundet fly med WOW Air (inkl. håndbagage) fra København fra d. 19 – 22. april til kun 1.104 kr. pr. person. Flyene er fra København og da billetterne fra Billund, Aalborg og Hamborg er over dobbelt så dyre, vil jeg anbefale, at man tager turen til København.

Der findes billetter til denne pris fra begyndelsen af april til juni 2016. Tag et kig på WOWair's lavpriskalender for at finde de datoer, som passer dig bedst!

islandflyy

SE FLY-TILBUD HER

 

 

Hotel

trivago.dk findes der hoteller i flere prisklasser i Reykjavik. Eksempelvis det lækre 3* lejlighedshotel Northern Comfort (5 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 313 kr. pr. person for en nat, hvis i rejser 2. Hotellet ligger kun 10 minutters gang fra centrum af Reykjavik og tidligere gæster roser især stedet for den gode beliggenhed samt at lejlighederne er pæne og rene.

northernreykjavik

SE HOTEL-TILBUD HER

Husk, priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse.

 

Mere luksus

Vil du have lidt mere luksus, kan du fx tage et kig på det 4* lejlighedshotel "Room with a view" (4 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 550 kr. pr. person pr. nat, hvis i rejser 2. Det roses især for den suveræne udsigt og beliggenhed lige i centrum af Reykjavik og her får du altså et rigtig godt tilbud til kun 50% af prisen.

ANDRE HOTELLER I REYKJAVIK

rsz_2reykj

 

Transport til/fra lufthavnen:

Re.is kan du booke transport ind til byen eller hotellet. Turen koster 2.200 Islandske kroner (ca. 110 kr.) og du kan booke den her.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *