• 23 mar 2017

  Billige fly til New York: tur/retur til kun 1.969 kr. inkl. bagage

  Besøg byen der aldrig sover! Uanset, hvornår på året du rejser til New York, vil der altid være masser at lave, og der er noget for enhver smag. Nyd en tur i Central Park, se Frihedsgudinden, Brooklyn Bridge, Empire State Building, eller hvad du nu har lyst til. Jeg har i dag fundet et rigtig godt tilbud på fly til den fantastiske by – så skulle der også nok være råd til at shoppe amok!

  I vintermånederne har lavprisselskaberne, som Norwegian, haft fly til under 2.000 kr., hvor der kun har været håndbagage inkluderet i prisen – men nu er KLM kommet med et fremragende tilbud, hvor du kan flyve i den bedste rejsetid til New York inklusive bagage og mad om bordet!

   

  Fly

  momondo.dk har jeg fundet enormt billige fly til New York. Lige nu kan du få fly i maj og juni til under 2.000 kr. og da du flyver med KLM er der allerede 23 kg bagage inkluderet! Så dette er et helt fremragende tilbud! Desuden findes der fly til denne pris fra slutningen af august til oktober. I juli ligger priserne på omkring 3.000 kr, som er meget billigt ift. hvad det normalt koster i juli til New York.

  Vil du afsted fra København kan du finde billetter til omkring 2.300 kr., dog findes der ikke så mange datoer, som fra Billund, så turen til Jylland kan godt betale sig især, hvis du vil rejse i sommermånederne. Fra Aalborg kan du flyve til omkring 2.600 kr.

  FLY FRA BILLUND

  FLY FRA KØBENHAVN

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 02.05. – 08.05.
  • 09.05. – 15.05.
  • 16.05. – 22.05.
  • 06.06. – 12.06.
  • 13.06. – 19.06.
  • 29.08. – 04.09.
  • 12.09. – 18.09.
  • Og mange flere

   

  Hotel

  Der findes utrolig mange hotel-muligheder i New York, så det kan godt betale sig at sammenligne. På trivago.dk, kan du danne dig et overblik over hotellerne i New York.

  HOTELLER I NEW YORK

   

  Fra lufthavnen ind til byen

  Jeg vil anbefale at tage en af de mange shuttleservices. F.eks. Hoppa.com eller Shuttleexpress.com

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *