• 08 mar 2016

  Billige fly til New York: Rejs til storbyen med bonus-visit på Island til kun 2.208 kr. inkl. bagage

  rsz_manhattan-407703_1280

  New York er en by man skal opleve! New York er Central Park og skryskrabere. Times Square, Fifth Avenue og turister. Chinatown og kitsch, Greenwich Village, SoHo og boheme. TriBeCa og restauranter. Chelsea og gallerier. Brooklyn, Brooklyn Heights og brownstone-huse. Williamsburg, kunstnere og galleriejere. Og så uendeligt meget mere.

  Idag har jeg fundet et super tilbud på flybilletter til storbyen!

   

  Fly

  Skyscanner.dk kan man lige nu finde rigtig billige billetter til New York. Og som overskriften antyder, så får du et lille bonus-visit i Reykjavik – så hvorfor ikke lige tage den med oveni. Fra København rejser du med Icelandair (inkl. 20 kg bagage) til Reykjavik hvor du holder stop til næste dag, hvorefter turen går videre til New York.

  Dette eksempel er fra d. 5 – 14. juni, men der findes også andre afgange til samme pris eller lidt mere.

  newyorkfly

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Som man kan se, er der en omstigning, men hvis man trykker på "Detaljer om rejsen" lige under tilbuddet, kan man se hvor langt stoppet er.

  rsz_1newyorkflytransit

  På ud-turen vil jeg derfor anbefale at tage en overnatning på det hyggelige Nordic Guest House (3 ud af 5 på TripAdvisor) i byen Keflavik som er lufthavnsbyen man lander i (ligger cirka 45 km fra Reykjavik). Her kan man bruge formiddagen på at tage en tur i Den Blå Lagune som kun ligger 20 minutters kørsel fra hotellet, inden man om eftermiddagen igen skal til lufthavnen med kurs mod New York.

  På hjemturen har man en hel dag, hvor man så kan tage ind og opleve Reykjavik inden man flyver hjem til København.

  keflavikhotel

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Hotel i New York

  trivago.dk har jeg fundet det Broadway Hotel (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 2.638 kr. pr. person (inkl. byskat), ved en rejse for to i 6 nætter. Hotellet ligger i Upper West Side, ca. 4 minutters gang fra Central Park og med Guggenheim Museum og Apollo Theater i nærheden. Desuden ligger der en metro-station kun et stenkast derfra. Tidligere gæster roser især hotellet for sin centrale beliggenhed og området som hotellet ligger i.

  newyorkhotel

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  • Fra: København
  • Rejsedatoer: 05.06. – 14.06.2016
  • Rejselængde: 10 dage (9 nætter)
  • Flyselskab: Icelandair (inkl. 2 x 23 kg bagage + 10 kg. håndbagage)
  • Til: New York, USA
  • Hotel: 2* Broadway Hotel & Hostel
  • Anmeldelser: 3,5 ud af 5 på TripAdvisor

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden. 

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *