• 10 apr 2019

  Billige fly til Madeira: direkte tur/retur-billetter til Funchal fra kun 399 kr.

  Den frodige, subtropiske ø Madeira ligger langt ude i det mørkeblå Atlanterhav – små 1.000 km fra Lissabon og 600 km fra den marokkanske kyst. Atlanterhavets perle, Blomsterøen, Vulkanøen – kært barn har mange navne – men der er nu også rigtig meget at holde af ved Madeira! Den portugisiske øgruppe byder på et mildt klima henover vinteren og et stabilt, varmt vejr resten af året. Derfor har Madeira en fantastisk frodig natur med alt fra vandfald og urskov til blomsterparker. En rejse til Madeira er således altid en spændende og afvekslende oplevelse med alt fra solrige kyster til frodige marker og dramatiske bjerge!

  Flyv billigt til Madeira
  april og maj
  fra399 kr.
  København
  Madeira
  Billige fly til Madeira
  inkl. 6 kg håndbagage

  Billige fly til Madeira

  Foråret er nok et af de lækreste tidspunkter at besøge Madeira. Derfor er det da megafedt, at du netop nu kan finde billige charterbilletter fra København til Madeira til langt under 1.000 kr. Som du kan se ovenfor, udbyder Spies i øjeblikket tre superbillige afgange af en uges varighed. Det drejser sig om mandag den 29. april (til 699 kr.), mandag den 6. maj (til 499 kr.) og mandag den 13. maj (til 399 kr.).

   

  Hos Spies må du som udgangspunkt frit medbringe 6 kg håndbagage. Hvis du ønsker indchecket bagage, kan du tilkøbe 14 kg tur/retur for kun 300 kr.

   

   

  Hoteller på Madeira

  Der er et rigtig fint udvalg af hoteller på Madeira. Selv fodboldspilleren Cristiano Ronaldo har et hotel på øen (Pestana CR7 Funchal)! Foråret er som sagt en meget populær årstid for Madeira, og det afspejler sig lidt i hotellernes prisniveau. Men det er skam stadig muligt at finde gode hoteller til fine priser. Og nu hvor flybilletterne er så billige, er der jo penge tilovers til et lækkert hotel!

  Hoteller på Madeira

   

  Billeder fra Madeira

   

  Camara de Lobos

   

  Svævebane med udsigt over Funchal

   

  Madeiras nordøstkyst tæt ved Santana

   

  Solopgang ved Sao Lourenco

   

  Den smukke strelitzia-blomst i Madeiras Botaniske Have

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se fly-tilbud her