• 15 dec 2015

  Billige fly til Madagaskar: tur/retur til kun 3.958 kr. inkl. bagage

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Madagaskar er den fjerdestørste ø i verden og en tropisk naturparadis. Her finder du regnskove, stepper, ørkener, bjerge, og ca. 5.000 kilometer kyst med vidunderlige smukke strande, som gør Madagaskar til en perle af Det Indiske Ocean.

  I dag har jeg fundet nogle meget billige fly til Madagaskar! Du flyver med AirSeychelles (inkl. 20 kg bagage) til Madagaskars hovedstad Antananarivo til kun 3.958 kr. Turen starter i Paris, men bliv ikke afskrækket af det, for der findes super billige måder at komme dertil fra Danmark. F.eks. med Norwegian fra København til kun 590 kr. Og når man overvejer at billetterne fra Danmark til Madagaskar koster over 9.000 kr. så betaler det sig!

  Jeg har fundet 2 forskellige datoer til denne pris: fra d. 11.02. til d. 24.02.2016 og fra d. 27.02. til d. 09.03.2016.

  mada2

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Fly til Paris

  Der findes billige fly fra Danmark til Paris. F.eks. med Norwegian fra København til kun 590 kr. Fra Billund koster billetterne ca. 1.000 kr.

  mada3

  FLY TIL PARIS

  Obs! Med Norwegian flyver du til Paris Orly. Så du skal tage "AirFranceBus Linie 3" som kører mellem Orly og Charles de Gaulle. Hvis det er for besværligt, så kan du flyve med easyJet fra København til Charles de Gaulle til kun lidt flere penge.

   

  Hoteller på Madagascar

  Priserne på Madagascar er forholdsvis lav. Det gælder også for hoteller. Jeg anbefaler at bruge trivago.dk for at finde de bedste tilbud. Der er mange smukke steder på Madagascar, men et af stederne som jeg vil måske anbefale mest er øen Nosy Be, hvor du kan finde nogle af Madagascars smukkeste strande.

  SE HOTEL-OVERSIGT HER

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *