• 01 aug 2019

  Afsted til Machu Picchu: Billige fly til Peru til kun 3.058 kr.

  Har du altid drømt om at tage til Peru og se steder som Machu Picchu eller de flydende huse på Titicaca-søen? Så har jeg fundet noget til dig! Med KLM kan du lige nu komme meget billigt til Perus hovedstad Lima! For mange kan en rejse til Perus kontrastfyldte hovedstad være en gastronomisk pilgrimsvandring, og for andre kan det være en fordybelse i historien i Kongernes By, som Lima kaldes. Men også resten af Peru byder på utrolig mange oplevelser lige fra dyreliv til madoplevelser! Så hold dig endelig ikke tilbage, hvis du altid har drømt om en rejse til Peru – du har muligheden lige nu!

  Udforsk fascinerende Peru
  november - februar
  3.058 kr.
  Hamborg
  Lima
  Billige fly til Lima
  inkl. 12 kg håndbagage
  3.058 kr.

  Billige fly til Lima

  Jeg har i dag fundet superbillige flybilletter fra Hamborg til Perus hovedstad, Lima. Blot til sammenligning, så ligger flybilletterne fra København til Lima på omkring 5.000 – 7.000 kr., så turen til Hamborg kan sagtens betale sig!

   

  Fra Hamborg er november til februar klart de billigste måneder. Ovenfor har jeg fundet en afgang fra Hamborg fra den 20. november til den 3. december til kun 3.058 kr.

   

  Som udgangspunkt må du hos KML hive 12 kg håndbagage med, og herudover er forplejning også inkluderet. Vil du have mere med anbefaler jeg at tiolkøbe dette direkte hos flyselskabet, hvor det koster 50 Euro hver vej.

   

  Fra Lima er der den fantastiske mulighed, at man kan rejse videre rundt i Sydamerika til lande som Chile, Colombia, Bolivia, Brasilien, Argentina osv., så mulighederne er mange, hvis du vælger at besøge Lima.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra Hamborg 

  • 11.11. – 19.11.
  • 11.11. – 24.11.
  • 18.11. – 29.11.
  • 29.11. – 11.12.
  • 03.12. – 16.12
  • 06.12. – 19.12.
  • 18.01./20.01. – 05.02.
  • 29.01. – 10.02.
  • 03.02. – 17.02.
  • 10.02. – 23.02./24.02. – henover vinterferien
  • Og flere…

   

   

  Hoteller i Peru

  I Peru har du et bredt udvalg af hoteller at vælge imellem. Herunder kan du lede efter hoteller i Lima, hvor du måske gerne vil tilbringe din første nat.

  Hoteller i Lima

   

  Pas og visum

  Peru er visumfrit i op til 90 dage. Dit pas skal dog være gyldigt i mindst 6 måneder ved indrejsen.

   

   

  Vaccination

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Og det kan desværre være lidt af en jungle at finde rundt i. I den forbindelse kan jeg dog varmt anbefale siden sikkervaccination.dk.

   

   

  Oplevelser i Peru

  Er du i tvivl om, hvad du skal/kan opleve i Peru? Så kan du blive meget klogere på det herunder!

  Ture og aktiviteter

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Afsted til Machu Picchu: Billige fly til Peru til kun 3.058 kr.

  1. Alex Decker says:

   Har du et godt forslag til hvordan man kommer til Hamburg fra eksempelvis Kbh? Mener du før har skrevet om nogle busser eller lignende?

  2. Mai-britt says:

   Hej, Virkelig godt tilbud du fandt, lige noget i din stil vi er på udkig efter. Hvad med destinationer i Mellem- og Sydamerika over jul og nytår? Hvornår plejer priserne for juleture at være bedst på langdistance?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Mai-britt 🙂

    Tak 😉

    Det kan være svært at sige, hvornår det er bedst at bestille. Dog er rejser henover jul og nytår som regel altid megadyre. Men jeg vil i hvert fald holde godt øje og opdatere bloggen, hvis jeg finder noget billigt til Mellem- og/eller Sydamerika henover jul/nytår 😉

    Derfor kan du overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

  3. Mette says:

   Tak for det fede site 🙂 Dog kan jeg ikke få linket til at virke? Måske er det en fejl, at denne side kommer op?

   • Rejsespejder says:

    Hej Mette,
    tak for rosen :).
    Hmm mærkeligt – det virker fint nu hos mig. Prøv evt. en gang til, måske var det Travelmarket som var nede.

  Se fly-tilbud her