• 23 feb 2017

  Billige fly til Lima: tur/retur til kun 3.584 kr. inkl. bagage

  Har du altid drømt om at tage til Peru og se steder, som Machu Piccu eller de flydende huse på Titicacasøen? Så har jeg fundet noget til dig! Med KLM/Air France kan du lige nu komme meget billigt til Perus hovedstad Lima!

  Skyscanner.dk kan du lige nu finde meget billige fly til Peru. Der findes billige fly fra april til novemeber til omkring 3.500 kr. Turen starter i Bruxelles men bliv ikke afskrækket af det fordi der findes rigtig billige måder at komme dertil fra Danmark (se nedenfor)! Jeg har f.eks. fundet fly fra d. 8. til d. 22. maj til kun 3.584 kr. (inkl. 23 kg bagage) men du kan finde fly på næsten alle datoer til lignende priser fra april til november 2017 (undtagen juli).

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Blot til sammenligning: Fly fra København til Lima ligger på omkring 6.000 – 7.000 kr., så turen til Bruxelles kan sagtens betale sig!

  Med nogle billetter "flyver" man fra ZYR, som er Bruxelles hovedbanegård – i dette tilfælde kører man i tog fra Bruxelles direkte til lufthavn i Paris (det tager lidt over en time) og derfra flyver man direkte videre til Lima (skriv en besked nedenunder, hvis det ikke giver mening).

   

  Eksempler på rejsedatoer

   

   

  Hoteller i Lima

  trivago.dk kan du sammenligne hotellerne i Peru. især til din første nat i Lima ville jeg anbefale at booke et hotel hjemmefra.

   

  Hvordan kommer man til Bruxelles

  Fra København kan du finde fly til Bruxelles til omkring 300 kr. og fra Hamborg til under 100 kr. tur/retur. Fra Billund og Aalborg kan du finde tur/retur- billetter til omkring eller under 1.000 kr. Alternativt kan du også køre – fra grænsen tager det ca. 6,5 timer at køre til Bruxelles.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørglser.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Billige fly til Lima: tur/retur til kun 3.584 kr. inkl. bagage

  1. Casper Pedersen Thor says:

   Hej rejsespejder,

   Jeg har forsøgt at købe flybilletter til Lima, men jeg kan slet ikke få det til samme pris som i har fået. Jeg tænkte at rejse skulle ligge i August. 

   Hilsen

   Casper