25 aug 2016

Billige fly til Island: tur/retur til Reykjavik til kun 894 kr. – f.eks. forlænget weekend med dejligt 3* hotel, morgenmad og fly kun 1.375 kr.

rsz_shutterstock_134123243 (1)

Nu har du en god mulighed for at komme på en spændende rejse til mystiske, skønne og hippe Island. Med landskaber af en anden verdens skønhed, en rig kulturhistorie og mulighed for at holde en storbyferie af den trendy slags i Reykjavik, er der nok at give sig til. Tag til Den Blå Lagune som er på National Geographics liste over "25 Wonders of the world" eller bliv fortryllet af den nordlige halvkugles kunstværk, nordlyset. Islands er en nabo mod nord, man absolut ikke skal tage for givet!


Jeg har idag fundet et rigtig godt tilbud på flybilletter fra det islandske flyselskab WOWair.

 

Fly

På momondo.dk kan du lige nu finde rigtig billige fly til Island. Du flyver med WOWair (inkl. 10 kg håndbagage) fra København direkte til Keflavik (Reykjavik). F.eks. i weekenden fra d. 8. – 10. oktober til kun 894 kr. Men der findes billige billetter (til 894 eller 984 kr.) fra september til marts 2016 – også i weekenderne! (undtagen jul/nytår). Og med en rejsetid på knap 3 timer er det kort nok til en lille weekendtur (se nedenfor).

2016-08-03 15_18_08-CaptureSE FLY-TILBUD HER

 

Kommer du fra Jylland kan du flyve med Islandair (inkl. 20 kg bagage). Der findes fly til kun 1.099 kr.

2016-08-25 15_29_54-CaptureSE FLY-TILBUD HER

 

Forlænget weeekend

Et overblik over alle hoteller i Reykjavik (og Island) kan du få på trivago.dk. Som skrevet, tager det lidt over 3 timer at komme til Island  – så hvorfor ikke tage en weekendtur deroppe? Hoteller i Island er forholdsvis dyrt, men i dage har jeg faktsik fundet et fremragende tilbud på det dejlige 3* hotel "Arctic Comfort" (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger i gåafstand fra Reykjaviks største shoppingcenter "Kringlan" og 5 minutter i bussen til byens centrum.

2016-08-25 14_42_26-CaptureSE HOTEL-TILBUD HER Husk priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse

 

Det ovenævnte tilbud er et særtilbud og der findes kun få weekenderne til denne pris. Alternativt kan jeg f.eks. anbefale det lækre 3* Fosshotel Baron (4 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 657 kr. inkl. morgenmad ved en rejse for to (2 nætter), hvis du rejser i januar/februar.

2016-08-03 15_08_27-CaptureSE HOTEL-TILBUD HER

 

Vil du selv kigge efter hoteller i Island kan du få et overblik her

ALLE HOTELLERHusk priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse

 

Hotel

481 kr.

Fly

894 kr.

TOTAL (per person)

1.375 kr.

 

Lejebil

Island er et perfekt sted at leje en bil og tage på eventyr. Vil du leje en bil, vil jeg anbefale dig at kigge forbi Rentalcars.dk.

 

Transport til/fra lufthavnen:

Vil du ikke leje en bil, kan du på Re.is booke transport ind til Reykjavik. Turen koster 2.200 Islandske kroner (ca. 110 kr.) og du kan booke den her.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

13 kommentarer til Billige fly til Island: tur/retur til Reykjavik til kun 894 kr. – f.eks. forlænget weekend med dejligt 3* hotel, morgenmad og fly kun 1.375 kr.

 1. Christina says:

  Hvorfor flyve til Keflavik, som jeg forstår ligger 50 km uden for  Reykjavik og ikke til Reykjavik?? 

  Fantastisk side du har her.

  mange hilsner Christina 

  • Rejsespejder says:

   Hej Christina,

   mange tak! Ang. Keflavik, det er bare der Reykjaviks lufthavn ligger. Ligesom Aarhus lufthavn ikke ligger i Aarhus men i Tistrup eller f.eks. Eller Stockholms største lufthavn i Arlanda :).

 2. Christina says:

  Tak for svar 🙂 men som jeg læser det og ser på Momondo er der flere muligheder for lufthavne?  Læste at der er to lufthavne hvor Keflavik ligger længst væk?? 

  • Sille says:

   Hej Christina, 

   keflavik lufthavn er den nærmeste Reykjavik, som flyver til udlandet. Ellers har du ret – der er en lufthavn i Reykjavik, men det er en domestik lufthavn, og altså ikke en man lige kommer til. Skal du til Reykjavik er Keflavik lufthavn den nærmeste og der er gode afgange med bus til byen. 

 3. Ziya says:

  Skal man bruge visum til Island med tyrkisk pas? ☺

  • Rejsespejder says:

   Det ved jeg ikke. Da du rejser fra et schengen-land (Danmark) til et andet schengen-land (Island) kan det godt være at du slipper for det. Men tjek med den tyrkiske ambassede i Danmark for at være 100% sikker.

 4. Rejsespejder says:

  Hej Karla,

  du kan finde de samme flypriser i januar.

 5. Liselotte says:

  Lige til info, så ligger Aarhus lufthavn i Tirstrup og ikke tistrup.. Tistrup er en lille by tæt ved Varde. Det er to modsatte ender af landet 😉 

   

  mvh

 6. Louise Katrine Lyngbye says:

  Hej

  Elsker din side og det her er bare for godt et tilbud til at det må gå til spilde! Har altid gerne villet il Island. Min kæreste og jeg snakker netop om en ferie i januar. Men vi vil godt have en på opleveren og vil selvfølgelig også gerne betale lidt mere af samme årsag. 

  Tror du at du kunne sammensætte en rejse til os med fly, hotel og udflugter som fx ridning på islandske heste, gejsere, varme kilder osv? 

  Jeg tænker sidst i januar eller evt et sted i februar/marts måned. Fra 4 dage til 1 uge max 2.

   

  1000 tak. 

  Louise Katrine 

  • Rejsespejder says:

   Hej Louise,

   mange tak! Og ja det er et lækkert tilbud! Ang. at sammesætte en rejse – dtt kan jeg desværre ikke, fordi så skal jeg også gøre det for andre og så ender jeg ikke at have tid nok at finde rejser. Men der findes MASSER af gode info på nettet vdr. udflugter og jeg er hel sikker på at I kan finde ud af det. Ellers (hvis tilbuddet stadig findes) overvejer jeg at skrive om en Island-rundrejse her i weekenden, måske kan I bruge det som inspiration :).

 7. Lykke says:

  Har du skrevet om en island rundrejse? Eller kommer det? 🙂 vh Lykke