• 12 mar 2018

  Billige fly til Hawaii: tur/retur til Honolulu, Kona, Kahului eller Lihue til kun 3.180 kr. inkl. bagage

  Har du også altid drømt om at besøge paradis? Hawaii er et tropisk og fortryllende sted med fantastiske strande, imponerende vulkaner, en overflod af blomster og farver og vidunderlige mennesker! Hawaii er i sandhed indbegrebet af tropisk paradis. I dag har jeg fundet utroligt billige flybilletter til Hawaii – faktisk har jeg aldrig set dem billigere. Man flyver godt nok fra Amsterdam men med denne pris er der alligevel rigtig mange penge at spare!

   

  ** OPDATERING ** Dette tilbud er udløbet

  Billige fly til Hawaii
  marts - maj / nov. - januar
  3.180 kr.
  Amsterdam
  Honolulu, Kona, Kahului eller Lihue
  Fly til Honolulu
  inkl. 23 kg bagage

  momondo kan du lige nu finde et vanvittigt tilbud på fly til Hawaii.  Turen starter i Amsterdam, men bliv endelig ikke afskrækket af det, for der findes meget billige måder at komme dertil fra Danmark (se nedenfor). Du flyver med enten United Airlines eller Lufthansa. Hos begge flyselskaber har 23 kg bagage inkluderet i prisen. I mit rejseeksempel rejser du til Honolulu fra d. 10.11. – 24.11. til kun 3.180 kr. inkl. 23 kg bagage. Men der findes en del andre billige billetter fra marts til maj og så igen fra november til januar 2019.

  Og det bedste er, at du faktisk også kan flyve til nogle af Hawaiis andre lufthavne F.eks. kan du finde fly til både Kona, Kahului og Lihue til nogenlunde samme pris!

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 14.03. – 24.03.
  • 15.03. – 27.03.
  • 21.03. – 02.04.
  • 10.04. – 19.04.
  • 15.04. – 25.04.
  • 23.04. – 06.05.
  • 08.05. – 19.05.
  • 07.11. – 21.11.
  • 10.11. – 27.11.
  • 23.11. – 06.12.
  • 29.11. – 12.12.
  • 01.12. – 14.12.
  • 08.12. – 25.12.
  • 16.12. – 09.01.
  • 01.01. – 15.01.
  • 04.01. – 25.01.
  • 14.01. – 28.01.
  • 18.01. – 30.01.
  • og mange flere

   

  Hoteller på Hawaii

  Du får selvfølgelig også brug for hoteller, når du tager afsted til Hawaii! På skyscanner kan du finde hoteller på alle de forskellige øer. Nedenfor bliver du vist hoteller på Honolulu den første nat. Vil du gerne se, hvad de andre øer har at byde på, kan du ændre det i søgefeltet. Det er også en mulighed at finde billige overnatningssteder på Airbnb på de forskellige øer.

  Hoteller på Hawaii
  kr.

   

  Hawaii-rejsetips

  Hawaii er måske min yndlingsrejsedestination i hele verden! Øerne er meget forskellige fra hinanden og har hver sin egen charme. Så jeg vil helt klart anbefale som minimum at besøge Oahu, Maui og Hawaii (The Big Island).

   

  Oahu

  Oahu har et velfungerende offentligt transportsystem. Busserne kører bogstavligtalt til hver eneste hjørne af øen, så selvom det uden tvivl er en fed oplevelse at køre i bil langs kysten i Oahu (især i cabriolet), er det ikke en nødvendighed som i de fleste andre stater i USA. Du skal i hvert fald tage en tur til Pearl Harbour og til en af de mange Ananas-plantager på øen. Fra Oahu kan du komme forholdsvis billigt med Hawaiian Airlines til alle andre øer i staten.

   

  Maui

  Maui er lige det man forestiller sig, når man tænker på en tropisk paradis-ø! Her vil jeg anbefale, at du lejer en bil, så du kan cruise fra den ene billedskønne drømmestrand til den anden!

   

  Hvordan kommer jeg til Amsterdam?

  Der er mange muligheder for at komme til Amsterdam. Fra den dansk/tyske-grænse tager det ca. 6 timer at køre til Amsterdam Lufthavn, Schiphol.

  Det er også billigt at flyve til Amsterdam. Hvis du flyver fra København eller Hamborg, ligger priserne omkring 550 kr. med Norwegian eller Eurowings. Det er lidt dyrere, hvis du rejser fra Billund eller Aalborg – her ligger priserne fra ca. 1.000 kr.

   

  Lejebil

  Hawaii er en fantastisk samling af øer, og når du endelig er kommet den lange for vej, så skal du selvfølgelig også ud og opleve den utroligt smukke stat. Du kan finde billige lejebiler hos rentalcars.com. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i USA (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  14 kommentarer til Billige fly til Hawaii: tur/retur til Honolulu, Kona, Kahului eller Lihue til kun 3.180 kr. inkl. bagage

  1. Nicolai says:

   Når jeg trykker “se fly tilbud nu” ligger den billigste på min skærm til 6135 kr for 1 voksen. Desværre 😀

  2. Simone says:

   Hejsa
   Er der billige rejsedatoer i slut juli/August?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Simone 🙂

    Jeg kunne ikke finde nogle af disse billige billetter i den periode. Men jeg holder skarpt øje 😉 Og hvis jeg finder billige billetter, kan du tro, at jeg skriver om dem på bloggen 😉

    Du kan evt. overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

  3. Jimmie says:

   En samlet pakke kunne vi godt bruge
   Vil du hjælpe med Det?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Jimmie

    Rejsespejder er ikke et rejsebureau – men en rejseblog. Jeg sælger derfor ikke rejser. Jeg skriver blot om de billige rejsetilbud, jeg finder online. Hvis man er interesseret i at booke en rejse, skal man selv typisk booke fly og hotel hver for sig via linkene i artiklen.

    Engang imellem finder jeg dog også pakkerejser

  4. Jimmoe says:

   Kunne du måske hjælpe mig med en samlet pakke?

  5. Mia says:

   Er det priser, man vil kunne finde hele året, tror du, når nu der er en del forskellige datoer spredt ud over det første halvår?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Mia 🙂

    Disse billetter er superbillige, så det er ikke sikkert. Men du kan tro, at hvis jeg finder dem til samme pris senere på året, så skriver jeg om dem igen 😉

    Du kan i øvrigt overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

  6. Leif Olsen says:

   Hej,

   Fantastisk site –

   Kan det være rigtigt Honolulu er billigere fra Cph ex. 8-20.11.17 ?

   Og prisen fra Amsterdam allerede er over

   5100.-

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Leif 🙂

    Tak for de pæne ord 🙂

    Når jeg klikker på fly-linket, holder prisen stadigvæk (3.782 kr.). Så der er stadig penge at spare fra Amsterdam 🙂

  7. Frederike says:

   Hej 

   hvad vil du varmest anbefale Honolulu eller Maui? Vi har aldrig været der før og overvejer det stærkt. Men skal lige tygge på de hotelpriser… er du rigtig klog det er dyrt at overnatte, det skal være rigtig godt når det koster over 30.000

   vh Frederike 

  8. Per Borg says:

   Er der flere afgange til denne rejse?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Per,

    Under “Eksempler på billige rejsedatoer” oppe i artiklen, der kan du altid finde andre datoer, hvor det også er billigt at rejse 🙂

  Se fly-tilbud her