• 03 mar 2017

  Billige fly til Gran Canaria: tur/retur til kun 599 kr.

  Er du godt træt af det grå og kedelige vejr her i Danmark, og trænger du til at ligge på stranden med en god bog eller plaske rundt i vandet? Så er det nu du skal tage til solrige Gran Canaria! Kast dig ud i sjove aktiviteter som surfing, dykning, dybhavsfiskeri, kamelridning og vandreture og nyd de gennemsnittelige 22 grader øen har at byde på i marts.

   

  spies.dk har jeg fundet et godt tilbud på flybilletter fra København til Gran Canaria. Du kan f.eks. rejse d. 15.03. – 22.03. til kun 599 kr. Der findes forskellige datoer i marts til lignende priser – se nedenfor!

  Obs! Prisen vises for 2 personer

  SE FLY-TILBUD HER

  Hos Thomas Cook er der kun håndbagage inkluderet i prisen – vil du have mere med koster det 250 kr. oveni for hele turen.

  Billige rejsedatoer

   

  Hoteller på Gran Canaria

  trivago.dk kan du finde et stort udvalg af hoteller på Gran Canaria. Jeg har f.eks. fundet et godt tilbud på det skønne RK Hotel El Cabo (4 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 556 kr. for et dobbeltværelse pr. nat.

  SE HOTEL-TILBUD HER

  HOTELLER PÅ GRAN CANARIA

   

  Lejebil

  Hvis du vil se lidt mere af øen eller ønsker større fleksibilitet, så kan jeg anbefale dig at leje en bil. Du kan se det store udvalg på rentalcars.com.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Billige fly til Gran Canaria: tur/retur til kun 599 kr.

  1. jesper says:

   Hej rejsespejder

   har i nogle lækre tilbud på rejser til gran canaria eller fuerteventura med afrejse d. 11. eller 12. Marts?

   mvh

   jesper