• 31 okt 2017

  Billige fly til solrige Gran Canaria: tur/retur til kun 456 kr.

  Den danske sommer var noget af en skuffelse i år. Mildest talt. Men det er ikke for sent at gøre noget ved underskuddet på din solskinskonto! Du skal bare en tur til Gran Canaria! Og se det fra den lyse side – hvis du tager afsted her i november, hvor jeg har fundet billige billetter, så kan du gå vinteren i møde med en 10/10 sommer-tan, mens alle dine venner efterhånden har mistet deres gyldne sommerkulør!

  Solbrun på Gran Canaria
  november
  456 kr.
  København, Malmø, Billund
  Gran Canaria
  Billige fly til Gran Canaria
  inkl. 10 kg håndbagage
  456 kr.
  OBS! Prisen vises i svenske kroner (se afgange fra Billund og København nedenfor)
  Se andre datoer nedenfor

  Lige nu kan du finde en masse billige flybilletter til Gran Canaria. Her har jeg samlet alle de billigste tilbud fra forskellige rejsebureauer, og du kan flyve fra både Malmø, København og Billund.

  Ving – den svenske pendant til Spies – har lige nu rigtig billige afbudsbilletter fra Malmø til Gran Canaria. F.eks. har jeg den 16.11. – 23.11. fundet flybilletter til 2 til kun 1.198 svenske kroner – altså en pris på 599 svenske kroner pr. person. Og når du regner det om til danske kroner, får du altså en superpris på 456 kr. pr. person! Du kan nemt komme fra København til Malmø Lufthavn med Neptun busser til 100 kr. 

  Sunweb kan du også finde en række billige fly til Gran Canaria fra København. Du kan finde billetter i hele november, hvor priserne for 1 uge koster 1.029 eller 729 kr. Prisen for 10 dage ligger på 879 kr.

  Spies har ligeledes et par gode flybilletter fra Billund til Gran Canaria. Her starter priserne fra 999 kr. pr. person.

  Hos alle selskabet er der håndbagage inkluderet i prisen – tjek de enkele tilbud for detaljer.

   

  Eksempler på Billige rejsedatoer

  Fra Malmø (og København)

  Fra København

   

  Fra Billund

   

  Hoteller

  Hos Hotelscombined kan du finde en række hoteller (og lejligheder) til gode priser. F.eks. har jeg fundet et dejligt 3* lejlighedhotel til kun 1.719 kr. Dvs. 860 kr. pr. person ved en rejse for to.

  Hotel på Gran Canaria

   

  Lejebil

  Hvis du vil ud på eventyr på egen hånd, så kan en lejebil måske være løsningen for dig. Kig forbi rentalcars.com og se det store udvalg af lejebiler – måske vil du leje bil et par dage, eller under hele rejsen, det er helt op til dig. Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til Billige fly til solrige Gran Canaria: tur/retur til kun 456 kr.

  1. Laua says:

   Hej igen, jeg fik vidst sendt den forkerte mail før. Dette er den rigtige 🙂

  2. Anders Roed-Jeppesen says:

   Hej Rejsespejder.

   Er det muligt at finde noget som dette til omtrent samme pris i januar?

   mvh

   Anders

   • Rejsespejder says:

    Hej Anders,

    det kommer lidt an på, hvornår i januar, men hvis det ligger efter omkring d. 5. januar, så vil jeg nok tro, at der kommer et lignende tilbud 🙂