Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Travel hack! ✈ fra 3.245 kr.
Bahamas-Banner-1280-x-1280-1080x1080
Fly

Billige fly til Bahamas: Flybilletter til Nassau fra kun 3.245 kr. tur/retur

Fly |

Billige fly til Bahamas: Flybilletter til Nassau fra kun 3.245 kr. tur/retur

Bahamas – landet der består af 700 øer – er en ren drømmedestination, hvis du spørger mig. Her finder du de mest betagende hvide sandstrande, turkisblåt hav (hvor du måske kan være heldig at spotte delfiner), dejlige temperaturer året rundt, fantastisk mad, gæstfrihed ud over det sædvanlige og en fascinerende og smuk natur.

På Bahamas er der både plads til afslapning og aktiviteter, da landet byder på lækre strande, spændende seværdigheder og museer samt skønne naturområder med nationalparker og vandreruter. Der også rigtige gode muligheder for at komme ud og dykke, hvor du kan være heldig at se masser af tropiske fisk. Det kan også være, du har lyst til at dykke ned til de to historiske skibsvrag: Santa Maria Teresa og Tears of Allah.

Lige for tiden koster fly fra Danmark til Bahamas fra 5.500 kr. tur/retur, men jeg har fundet et smart travel hack, så du kan booke fly til Bahamas til en rigtig skarp pris! Er du blevet overbevist om at tage afsted, så læs videre! ✈️

Oplev Bahamas

januar – april

fra

3.245 kr.

✈️ fra København

🚨 Travel hack

🤑 Over 2.000 kr. under normalpris!

Billige fly til New York

Billige fly videre til Bahamas

Fly til New York

1.626 kr.

Fly til Nassau

1.619 kr.

Total (pr. person):

3.245 kr.

Billige fly til Bahamas

Hvad er det så for et smart travel hack, jeg snakker om?

Det går ganske simpelt ud på, at du først booker flybilletter til New York efterfulgt af et par flybilletter videre til Bahamas. Da du kan finde billige fly fra København til New York hos islandske PLAY, og der findes flere billige afgange fra New York til Bahamas, kan du altså slippe for at betale de 5.500+ kr., som returbilletter fra Danmark til Nassau sædvanligvis koster.

Du kan finde returbilletter fra København til New York til mellem ca. 1.600 og 2.000 kr. på rigtig mange datoer.

Du kan egentlig også flyve fra Billund til New York, men i hele vinterhalvåret flyver PLAY ikke fra de jyske lufthavne til New York, og derfor er det flyselskaber som SAS og KLM, der tilbyder de billigste returbilletter til New York. Og her er prisniveauet noget højere og ligger ofte mellem 2.000 og 3.000 kr.

I den øverste flyboks ovenfor har jeg – blot som et eksempel – linket til flybilletter fra København til New York fra onsdag den 21. februar til fredag den 1. marts. På disse datoer koster flybilletter hos PLAY kun 1.626 kr.

Jeg har valgt datoer, der giver dig en overnatning i New York i begge ender af rejsen. Men du kan selv prøve at lege lidt med datoerne, og se om det er muligt at finde afgange, hvor overnatninger ikke er nødvendigt, hvis du er mere til det. Det kan også være, at du ønsker flere overnatninger i New York, så du kan opleve The Big Apple oven i hatten. Det er helt op til dig 

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

 • Afgange alle ugens dage (der er generelt rigtig mange billige afgange, så bare prøv dig frem)

Fly til Bahamas – New York/Nassau

Udover flybilletter til New York skal du naturligvis også bruge flybilletter til Nassau – Bahamas’ hovedstad.

Og dem kan du finde superbilligt hos f.eks. flyselskabet jetBlue på flere datoer fra januar til april. Prisniveauet for returbilletter ligger på mellem ca. 1.600 og 2.000 kr.

Vær opmærksom på, at når du flyver fra Danmark til New York, så lander du i Stewart International Airport, mens du flyver fra JFK International Airport, når du flyver til Nassau.

Jeg har f.eks. fundet billetter fra New York fra torsdag den 22. februar til torsdag den 29. februar. På disse datoer koster flybilletter kun 1.619 kr.

Billige fly til Bahamas – eksempler på billige rejsedatoer

 • 22.02. – 29.02.
 • 24.02. – 02.03.
 • 26.02. – 05.03.
 • 29.02. – 07.03.
 • 04.03. – 11.03.
 • 09.03. – 16.03.
 • 15.03. – 22.03.
 • 20.03. – 27.03.
 • 26.03. – 02.04.
 • 02.04. – 09.04.
 • 05.04. – 12.04.
 • 09.04. – 16.04.
 • Og flere


Billige fly til Bahamas – Hoteller

Nu har vi fået styr på billige fly til Bahamas. Men du får selvfølgelig også brug for hotel i New York og Bahamas på denne rejse – dem kan du finde herunder 

Hoteller i New York

Hoteller i Bahamas

Billige fly til Bahamas – Svøm med grise

Bahamas er også stedet, hvor du kan få en uforglemmelig oplevelse ved at besøge ”Pig Beach” på øen Big Mayor Cay – her kommer svømmende grise dig i møde, og så kan du ellers bare hygge og plaske rundt med dem i det smukke vand.

Øen ligger et godt stykke syd fra hovedstaden Nassau, men eftersom turen til Pig Beach er blevet meget populær i løbet af de sidste år, findes der nu forskellige udbydere, som tilbyder endagsture dertil fra Nassau.

Jeg anbefaler, at du “shopper” lidt rundt, når du er kommet til Nassau og ser, hvor du kan få det bedste tilbud.

Er du interesseret i at udforske hvilke andre oplevelser og aktiviteter, der er i Bahamas, så kan du undersøge mulighederne på getyourguide.dk.

Billige fly til Bahamas – Billeder

Billige fly til Bahamas

Billige fly til Bahamas

Billige fly til Bahamas

Billige fly til Bahamas – Pas og visum

Bahamas er visumfrit. Du skal dog kunne fremvise returbillet ved indrejse og være i besiddelse af økonomiske midler til opholdet. Derudover skal dit pas være gyldige i minimum 6 måneder ud over opholdet. Du kan læse meget mere om reglerne angående visum og pas på Udenrigsministeriets hjemmeside.

USA er også visumfrit i op til 90 dage. Du skal blot sørge for at have en gyldig ESTA. Du kan læse om reglerne på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly til Bahamas: Flybilletter til Nassau fra kun 3.245 kr. tur/returBillige fly til Bahamas: Flybilletter til Nassau fra kun 3.245 kr. tur/retur

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud