• 02 Feb 2023

  Billige fly til fantastiske Bahamas: Flybilletter til Nassau fra kun 3.927 kr. tur/retur

  Bahamas – landet der består af 700 øer – er en ren drømmedestination, hvis du spørger mig. Her finder du de mest betagende hvide sandstrande, turkisblåt hav (hvor du måske kan være heldig at spotte delfiner), dejlige temperaturer året rundt, fantastisk mad, gæstfrihed ud over det sædvanlige og en fascinerende og smuk natur. På Bahamas er der både plads til afslapning og aktiviteter, da landet byder på lækre strande, spændende seværdigheder og museer samt skønne naturområder med nationalparker og vandreruter. Der også rigtige gode muligheder for at komme ud og dykke, hvor du kan være heldig at se masser af tropiske fisk. Det kan også være, du har lyst til at dykke ned til de to historiske skibsvrag: Santa Maria Teresa og Tears of Allah. Er du blevet overbevist om at tage afsted, så er det godt, at jeg i dag har fundet billige fly til Bahamas! ✈🇧🇸

  Oplev Bahamas
  april
  fra3.927 kr.
  København
  Nassau
  Billige fly til Bahamas

  Billige fly til Bahamas

  Drømmer du om en rejse til Bahamas, skal du først og fremmest bruge flybilletter.

   

  I dag har jeg fundet billige returbilletter til Bahamas hos Air Canada med afgang fra København. De billigste afgange ligger i april, og prisniveauet ligger mellem ca. 4.000 – 4.200 kr.

   

  I flyboksen ovenfor har jeg – blot som et eksempel – linket til flybilletter fra tirsdag den 4. april til tirsdag den 18. april. På disse datoer koster billetterne kun 3.927 kr.

   

  OBS: Som du måske allerede har bemærket, er der en “rejsetid” på ca. 29 timer på vejen derover – men ro på. Du sidder ikke i flyveren i 29 timer. Den lange rejsetid skyldes en lang mellemlanding i Toronto. Her lander du kl. 14.40, og du flyver først videre til Nassau næste morgen. Således har du det meste af en eftermiddag og en hel aften til at tage på sightseeing i den canadiske storby. Dette kræver selvfølgelig en enkelt hotelovernatning, og den kan du læse mere om nedenfor.

   

  Hos Air Canada må du gratis medbringe et stykke håndbagage. Vil du gerne have indtjekket bagage med, skal det købes ved siden af (som regel billigst at gøre direkte ved flyselskabet).

   

   

  Billige fly til Bahamas – eksempler på billige rejsedatoer

  • 04.04. – 18.04.
  • 07.04. – 20.04.
  • 08.04. – 18.04.
  • 09.04. – 20.04.
  • 11.04. – 25.04.
  • 12.04. – 27.04.
  • 14.04. – 28.04.
  • 16.04. – 28.04.
  • Og flere

   

  Hotel i Toronto

  Det er helt op til dig selv, hvor du vil overnatte i Toronto. Du kan vælge et hotel, der ligger tæt på lufthavnen, så der ikke er så langt, når du skal op morgenen efter. Vil du hellere ind til centrum for at komme tættere på Torontos mange seværdigheder, er det også en oplagt mulighed.

  Hotel i Torono

   

   

  Hoteller på Bahamas

  Bahamas har et stort udvalg af hoteller, og det er helt op til dig, hvor og hvordan du skal bo. Du lander på Nassau, så her er det måske meget rart at have sin første nat.

  Hotel på Nassau

   

  Svøm med grise

  Bahamas er også stedet, hvor du kan få en uforglemmelig oplevelse ved at besøge ”Pig Beach” på øen Big Mayor Cay – her kommer svømmende grise dig i møde, og så kan du ellers bare hygge og plaske rundt med dem i det smukke vand.

   

  Øen ligger et godt stykke syd fra hovedstaden Nassau, men eftersom turen til Pig Beach er blevet meget populær i løbet af de sidste år, findes der nu forskellige udbydere, som tilbyder endagsture dertil fra Nassau.

   

  Jeg anbefaler, at du “shopper” lidt rundt, når du er kommet til Nassau og ser, hvor du kan få det bedste tilbud.

   

   

  Billeder fra Bahamas

  Billige fly til Bahamas

  Billige fly til Bahamas

  Billige fly til Bahamas

   

  Pas, visum og corona

  Bahamas ophævede deres indrejserestriktioner den 20. september 2022. Du kan læse mere om Bahamas og corona på bahamas.com.

   

  Bahamas er desuden visumfrit. Du må dog kunne fremvise returbillet ved indrejse og være i besiddelse af økonomiske midler til opholdet. Derudover skal dit pas være gyldige i minimum 6 måneder ud over opholdet. Du kan læse meget mere om reglerne angående visum og pas på Udenrigsministeriets hjemmeside.

   

  Fordi du mellemlander i Canada, skal du også udfylde den canadiske pendant til USA’s ESTA (den canadiske version hedder eTA). Det kan du gøre på www.canada.ca.

   

  OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  5 kommentarer til Billige fly til fantastiske Bahamas: Flybilletter til Nassau fra kun 3.927 kr. tur/retur

  1. Lars Nielsen says:

   Ja tak
   Send gerne information

   • Rejsespejder_amp says:

    Hej Lars 🙂

    Tak for din kommentar.

    Al den information man har brug for, burde gerne stå i artiklen, men har du nogen konkrete spørgsmål, må du meget gerne skrive dem, så hjælper jeg gerne 🙂

  Se fly-tilbud her