• 23 okt 2018

  Billige fly til fantastiske Bahamas: tur/retur fra kun 3.494 kr. inkl. bagage

  Bahamas – landet der består af 700 øer er en ren drømmedestination, hvis du spørger mig. Her finder du de mest betagende hvide sandstrande, turkisblåt hav, dejlige temperaturer året rundt, fantastisk mad, gæstfrihed ud over det sædvanlige og en fascinerende smuk natur. Bahamas byder på både afslapning, kulturelle oplevelser og action. På Bahamas finder du smukke bygninger, seværdigheder og museer, men også fantastiske naturområder med nationalparker og vandreruter. Det er også stedet, hvor du bare kan dase på stranden eller udforske nattelivet. Du kan også være så heldig at komme helt tæt på delfiner og tropiske fisk, og sågar dykke dybt og opleve de to historiske skibsvrag Santa Maria Teresa og Tears of Allah.

  Oplev Bahamas
  januar - marts 2019
  fra3.494 kr.
  København
  Nassau
  Billige fly til Bahamas
  inkl. bagage
  fra3.494 kr.

  Fly til Bahamas

  Lige nu har du muligheden for at komme billigt afsted til drømmedestinationen Bahamas. I dag har jeg nemlig fundet et tilbud, hvor du kan komme til Bahamas fra København med priser mellem omkring 3.500 – 4.000 kr. Jeg har f.eks. fundet en rejse fra København d. 18.01. – 30.01. til kun 3.494 kr. inkl. bagage. Jeg har fundet billige billetter fra januar til marts 2019, så det er også muligt at rejse henover vinterferien.

  På vejen til Bahamas har man ved de fleste afgange et længere stop i Toronto (perfekt til at udforske denne spændende by!). Her vil jeg anbefale at gøre brug af AirCanadas layover-tilbud. Her kan man få et hotel fra kun 49 canadiske dollars (ca. 243 kr.).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 08.01. – 18.01.
  • 19.01. – 02.02.
  • 07.02. – 18.02. – henover vinterferien (uge 7)
  • 17.02. – 27.02. – henover vinterferien (uge 8)
  • 19.02. – 05.03.
  • 20.02. – 06.03.
  • 05.03. – 19.03.
  • 12.03. – 26.03.
  • 19.03. – 29.03.
  • 26.03. – 04.04.
  • og flere

  Hoteller på Bahamas

  Bahamas har et stort udvalg af hoteller, og det er helt op til dig, hvor og hvordan du skal bo. Du lander på Nassau, så her er det måske meget rart at have sin første nat.

  Svøm med grise

  Bahamas er også stedet, hvor du kan få en uforglemmelig oplevelse ved at besøge ”Pig Beach” på øen Big Mayor Cay – her kommer svømmende grise dig i møde, og så kan du ellers bare hygge og plaske rundt med dem i det smukke vand. Øen ligger et godt stykke syd fra hovedstaden Nassau, men eftersom turen til Pig Beach er blevet meget populær i løbet af de sidste år, findes der nu forskellige udbydere, som tilbyder endagsture dertil fra Nassau. Jeg anbefaler, at du “shopper” lidt rundt når du er kommet til Nassau og ser, hvor du kan få det bedste tilbud.

   

   

  Pas og visum

  Bahamas er visumfri i 90 dage med dansk pas (eller et andet EU-pas).

   

  Vaccination til Bahamas

  Hvis du gerne vil have fuldstændig styr på, hvilke vacciner du har brug for når du besøger Bahamas, kan du kigge ind på sikkervaccination.dk.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til Billige fly til fantastiske Bahamas: tur/retur fra kun 3.494 kr. inkl. bagage

  1. Kenneth says:

   Har selv kigget på at tage til Bahamas i november med stop-over i Miami. Der er fly t/r Cph/Mia til 2800kr med air france. Tager 13 timer begge veje. Her kan man tage fly til Bahamas t/r til 1200kr. Datoer til miami er 4/10 – 17/10 men der er mange flere.
   Man skal dog være opmærksom på at grisene og flamingoerne er list dyre at komme ud og se medmindre man har masser af tid til at tage færgen 🙂
   *Har søgt på Momondo

   • Rejsespejder says:

    Hej Kenneth,

    super idé med en kombi-tur til Miami og Bahamas. Det bliver helt klart det jeg skriver om næste gang :). Eneste man skal huske er, at hos de fleste flyselskaber gælder flyturen mellem Miami og Bahamas, som indenrigsflyvning og derfor er der ikke bagage inkluderet i prisen (og den plejer at koste 50 dollars hver vej) – så, hvis man ikke kan undvære sin stor kuffert kunne det være en idé at tage færgen derover. Der findes tur/retur-billetter fra 73 Dollars (440 kr.) og turen tager omkring 3 timer.
    Men ja, tak for tippet :).

    • Kenneth says:

     Selv tak, og havde ikke lige tænkt på færgen til Bahamas. Det gør det jo lidt nemmere og billgere 🙂

  Se fly-tilbud her