• 18 dec 2016

  Sommer på Færøerne: tur/retur til kun 1.241 kr. inkl. bagage

  rsz_shutterstock_93289600

  I dag har jeg fundet et meget lækkert tilbud til en af nordens mest vilde og uspolerede naturområder – Færøerne. Overdådige landskaber, grønne fjelde, smuk og frodig natur og ikke mindst et gæstfrit folkefærd. Er du et naturmenneske, er dette en lille perle, hvor trekking- og vandreture eller en tur på mountainbike ville være et helt oplagt valg.

  Og det bedste er, at du kan opleve alt det i den bedste rejseperiode i sommermånederne!

   

  Fly

  momondo.dk kan du lige nu finde meget billige fly til Færøerne midt i sommerferien! F.eks. fra d. 12. til d. 19. juli til kun 1.241 kr. Du flyver med Færøernes nationalselskab Atlantic Airways og der er 23 kg bagage inkluderet i prisen. Du kan flyve til denne pris fra marts til oktober 2017 på næsten alle datoer og du kan flyve direkte til samme pris fra både København og Billund!

  zz2016-12-18-16-26-56FLY FRA KØBENHAVN

  FLY FRA BILLUND

   

  Eksempler på rejsedatoer

  næsten alle datoer fra marts til oktober 2017

   

  Hotel på Færøerne

  Til din perfekte Færøerne-ferie har du bestemt også brug for et hotel. For at få et overblik over alle hoteller kan du kigge videre nedenfor. Hotellerne på Færøerne er faktisk ikke så dyre, som man skulle tro. Ellers er det oplagt at campe på Fæerøerne! På Færøernes officielle hjemmeside kan du finde alle nyttige informationer vdr. det.

  zz2016-12-18-16-03-30SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Transport

  Med buser og færger kan du komme til næsten alle steder på Færøerne. Alligvel er det måske en god ide at leje en bil, som du kan f.eks. gøre på rentalcars.com

   

  Pas og visum

  Selvom Færøerne er en del af det danske kongerig er de alligvel ikke en del af Schengen og derfor vil det være en god ide at tage passet med!

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *