• 16 mar 2016

  Flyrundrejse til De Danskvestindiske øer og Florida til kun 3.710 kr.

  rsz_tradewinds-1169329_1280

  Hvad siger du til en tur til De Danskvestindiske Øer + en tur til USA's sydlige ferieparadis Florida ?

  St. Croix og de to andre tidligere danske kolonier er et sandt paradis med lækre strande, caribisk stemning (og tempo), storslåede rev med gode snorkel- og dykkemuligheder og et spændende caribisk køkken. Danmark har haft stor indflydelse på øernes historie, så man føler sig næsten hjemme, når man slendrer ned ad Dronningens Gade i Christiansted.

  Her kan du så kombinere med en tur til Florida, USA's svar på sydeuropa. Med alt lige fra strand og afslapning, storbystemning i Miami, nogle af verdens største forlystelsesparker i Orlando, Nationalparken Everglades og meget mere.

   

   

  København – St. Croix

  8 – 13. april

   

  Norwegian har i øjeblikket et rigtig godt tilbud på en enkeltbillet til St. Croix d. 8. april og hvorfor ikke benytte sig af det, til at opleve Caribien og Florida på een og samme gang. På Skyscanner.dk kan du lige nu finde en enkeltbillet til St. Croix til kun 799 kr. (inkl. 10 kg. håndbagage).

  cphstcroix

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det super lækre 4* Carambola Beach Resort & Spa (4 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence) til kun 629 kr. pr. person pr. nat, ved en rejse for to. Hotellet ligger i en lille afsides bugt en halv times kørsel fra Christiansted og her kan man rigtig slappe af og nyde livet.

  HOTELLER PÅ ST. CROIX

   

  Alternativt, kan du også kigge forbi AirBnb, hvor du kan finde masser af billige indkvarteringer.

   

   

  St. Croix – Orlando

  13 – 19. april

   

  Efter 5 dejlige dage på St. Croix tager du til Orlando, Florida, hvor du kan flyve med Delta Airlines for kun 1.067 kr. med en lille omstigning i Atlanta. Afrejsedatoen er d. 13. april om eftermiddagen. Her har du 6 dage inden turen går hjem til Danmark igen. Orlando er hjem til Universal Studios og verdens største forlystelsespark Disney World. Desuden ligger Daytona Beach og Tampa Bay kun en times kørsel fra Orlando.

  croixorlando

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Lejebil

  Når du ankommer til Orlando, vil jeg anbefale at leje en bil, så du kan udforske det hele af "The Sunshine State". Tag derfor et kig på holidaycars.com, hvor du kan finde biler i alle størrelser og prislejer.

   

  Hotel

  Hvis du skal bruge et hotel den første nat inden eventyret fortsætter på 4 hjul rundt i Florida, så fandt jeg på trivago.dk et rigtig godt tilbud på det 2* Best Western Airport Inn & Suites (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 310 kr. pr. person pr. nat ved en rejse for 2. Her er du kun 5,2 km. fra lufthavnen som du lander i.

  HOTELLER I ORLANDO

   

   

  Orlando – København

   

  Den 19. april går turen atter hjem til Danmark og her flyver du igen med Norwegian fra Orlando og til København. Turen koster 1.844 kr. (inkl. 10 kg. håndbagage) og du har en lille omstigning i London.

  orlandocph

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Bemærk: Nogle gange på Skyscanner, når man klikker sig videre på tilbuddet siger den at den ikke er tilgængelig. Her skal man blot gå tilbage til Skyscanner og trykke på tilbuddet igen.

   

  Fly

  Dato

  Pris pr. person

  København – St. Croix

  8. april

  799 kr.

  St. Croix – Orlando

  13. april

  1.067 kr.

  Orlando – København

  19. april

  1.844 kr.

  TOTAL

   

  3.710 kr.

  Vær opmærksom på, at Norwegian kun har håndbagage inkluderet i rejseprisen. Hvis du rejser med 20 kg bagage kommer der så 250 kr. pr. fly oveni.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.  

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *