22 dec 2016

Billige fly til Dansk Vestindien (Jomfruøerne): tur/retur til kun 2.641 kr.

rsz_shutterstock_283329977

Oplev et stykke dansk historie med en tur til De Danskvestindiske Øer. Disse paradisøer i Det Caribiske Hav har indtil 1917 været en del af kongeriget under navnet Dansk Vestindien, da de blev solgt for 25 mio. dollars til USA. Men der findes stadig masser af levn fra den tid, hvor øerne var danske. Bynavne som Christiansted og Fredriksted, huse i dansk arkitekturstil og i Jomfruøernes nuværende våbenskjold findes der stadig et lille Dannebrog.

Når du i dag rejser til de tidligere danske kolonier i Dansk Vestindien finder du et unikt ferieparadis med vidunderlige smukke sandstrande, lækre dykker- og snorkelmuligheder ved koralrevene, en imødekommende lokalbefolkning, et spændende køkken og et helt specielt stykke Danmarkshistorie, der ikke lige findes andre steder i verden.

 

momondo.dk kan du lige nu få meget billige fly til Dansk Vestindien. Du flyver med Norwegian (inkl. 10 kg håndbagage) fra København til Christansted på Jomfruøernes største ø, St. Croix. Du kan f.eks rejse d. 20.01 – 27.01 til kun 2.641 kr. Der findes billetter til denne pris og lidt flere penge fra januar til marts 2017

flySE FLY-TILBUD HER

Eksempler på billige rejsedatoer

  • 20.01 – 27.01
  • 20.01 – 03.02
  • 03.02 – 10.02
  • 03.03 – 17.03 

 

Hoteller

På trivago.dk finder du et stort udvalg af hoteller på De Danskvestindiske Øer (Jomfruøerne).

hotelHOTELLER PÅ JOMFRUØERNE

Vær obs på på hvilken ø hotellerne ligger. Byen Charlotte Amalie ligger f.eks. på den anden ø, St. Thomas, der ligger ca. 70 km fra St. Croix (ca. 80 dollar hver vej i vandfly).

Hvis du rejser på et mindre budget kan du også overveje at overnætte gennem f.eks. AirBnB. Der kan du f.eks. få en hel studio-lejlighed til kun 2.012 kr., dvs. hver enkelt kun betaler 1.006 kr. ved en rejse for to. Sammen med de billige fly kan du få en rejse til Dansk Vestindien til kun 3.647 kr. pr. person.

billigt-airSE TILBUDDET HER

 

Pas og visum

Visumfri i op til 90 dage. Visumfriheden er betinget af forudgående elektronisk registrering i ESTA. Læs mere om ESTA her. Du kan foretage din registrering, ligesom du kan checke din ESTA-status på dette link.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *