• 30 apr 2018

  Billige fly til Kroatien i sommerferien: Fly tur/retur til Split til 1.532 kr. – f.eks. 1 uge med en skøn ferielejlighed til kun 2.682 kr. inkl. fly

  Adriaterhavskysten er et lækkert sted at tilbringe sin sommerferie. Og så snart du har sagt Adriaterhavet, melder Kroatien sig straks på banen med en stjernerække af fantastiske kystbyer – bl.a. Dubrovnik, Zadar, Pula og Split. I dag har jeg fundet billige fly i skolernes sommerferie til sidstnævnte. Split hører til i området Dalmatien, som er en skattekiste af spændende oplevelser – lige fra regionens smukke natur og historiske seværdigheder til det lækre subtropiske klima og de billedskønne strande!

  Billige fly til Split i sommerferien
  juni og august
  1.532 kr.
  København, Aarhus
  Split
  Billige fly til Split
  inkl. 10 kg håndbagage
  Fra København
  Fra Aarhus

  Fly

  Måske lyder 1.500 kr. ikke som den vildeste pris – men her der tale om fly midt i sommerferien og så kan du finde forholdsvis billige hoteller i Kroatien, som gøre at man kan sammensætte en meget budgetvenlig ferie. Nedenfor kommer jeg med et par eksempler.

  På Travelmarket.dl har jeg netop fundet billige flybilletter fra København (og enkelte fra Aarhus) til Split i skolernes sommerferie.

  Du kan lige nu finde billetter hos Norwegian og SAS til mellem 1.500 kr. og 2.000 kr. inkl. håndbagage. Jeg har f.eks. fundet billetter fra København den 04.07. – 11.07. til kun 1.532 kr.

  Det er også muligt at finde enkelte billige afgange fra Aarhus med SAS. Her kan du finde billetter fra ca. 1.700 kr., og jeg vil anbefale dig at kigge på SAS’ lavpriskalender for at finde de billige datoer.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 04.07. – 11.07. – her er nogle andre billige afgange (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 03.07. – 10.07.
  • 04.07. – 11.07.
  • 05.07. – 13.07.
  • 11.07. – 18.07.
  • 30.07. – 07.08.
  • 31.07. – 07.08./10.08.
  • 01.08. – 08.08.
  • Og flere

   

  Hoteller

  Det gode ved Kroatien er, at du kan finde en del overnatningssteder til ret fornuftige priser – især sammenlignet med priser, som man skal give i Spanien eller Italien. Her kommer lige et par eksempler i 2 forskellige prisklasser. En lækker lejlighed 4 minutter fra stranden og et 4* hotel lige ved vandet med pool og moderne værelser.

  Når du laver en søgning på skyscanner.dk på hoteller i Kroatien, så er de fleste resultater lejligheder og lejlighedshoteller – og det er også egenlig det jeg forbinder med Kroatien ferien. Her har jeg f.eks. fundet det fine og meget lækre Apartments Horizont i byen Trogir. Det hyggelige lejlighedshotel har en fremragende placering. Det ligger nemlig kun en kort 4 minutters gåtur fra stranden og heller ikke specielt langt fra Split. Du skal blot med bus 37 til Trogir, hvorfra du kan gå de sidste 4 km eller tage en taxi.

  Prisen for en hel uge på Apartment Horizont er kun 2.300 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 1.150 kr. pr. person. Så hvis du ønsker en budgetvenlig sommerferie tæt på stranden og med mindst mulig transportbøvl, så kan du her få både hotel og fly til en samlet pris på 2.682 kr. pr. person. Det er altså billigt i sommerferien!

  Hoteller i Dalmatien
  f.eks. det billige Apartments Horizont
  1.150 kr.

  4* hotel

  Drømmer du om et mere luksuriøst hotel, kan du også kigge på det moderne og indbydende 4* Hotel Osejava (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence). Hotellet har fået rigtig gode anmeldelser, og på datoerne i eksemplet her kan du få hotellet til en supergod pris.

  Hotel Osejava ligger i Makarska (ca. 1 time og 20 minutters kørsel syd for Split), så du får nok brug for en lejebil. Til gengæld får du et virkelig lækkert hotel, der ligger tæt på stranden og er udstyret med superflotte værelser og et fint poolområde.

  Prisen for en uge her er 5.061 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor 2.531 kr. pr. person. Lægger du den pris sammen med flybilletter, får du en samlet pris på 4.063 kr. pr. person.

  4* hotel i Makarska
  med 4,5 ud af 5 på TripAdvisor
  2.531 kr.

  Du skal som sædvanlig også være velkommen til selv at finde det rette hotel for dig. På skyscanner kan du få et godt overblik over de forskellige hoteller i hele Dalmatien.

   

  Lejebil

  En lejebil er et absolut must, hvis du gerne vil ud og se noget af Kroatien og Dalmatien på egen hånd (noget som helt klart kan anbefales!). På skyscanner.com kan du se deres store udvalg af billige lejebiler.

  Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Kroatien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se fly-tilbud her