• 15 apr 2016

  Billige fly til Thailand: tur/retur til Bangkok til kun 3.260 kr. inkl. bagage – 9 dage i Bangkok på et lækkert 3* hotel til kun 3.824 kr.

  rsz_rama-viii-bridge-722552_1280

  En rejse til Thailand er en rejse til gæstfrihedens og smilenes land og hovedstaden Bangkok er ikke nogen undtagelse. Her føler du dig velkommen, så snart du ankommer. Hovedstaden er en charmerende sammensmeltning af højhuse, templer og pagoder, over 11 millioner indbyggere, boder og markeder i alle hjørner af byen, både til vands og til lands. Du må ikke snyde dig selv for at udforske det gastronomiske Thailand, det er i en klasse for sig selv!

  Idag har jeg fundet nogle rigtig billige fly til Bangkok og jeg giver et bud eller to på hvordan man kan få mest muligt ud af disse.

   

  Hoteller i Bangkok

  Vil du virkelig opleve Bangkok, så kan du overveje at tage hele opholdet her. Jeg har på trivago.dk fundet et super godt tilbud på det 3* Hotel Bansabai (4 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 564 kr. pr. person ved en rejse for to (9 dage). Dette vil være et rigtig godt valg hvis du er på et lavt budget, men gerne vil have en lækker tagterrasse med pool og smuk udsigt over byen og den flotteste solnedgang.

  Læs mere om stedet her

  banghotel

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere, er pr. værelse.

   

  5* luksus i Bangkok og bounty-øferie

  En anden mulighed kunne være at bo på 5* luksushotel et par dage i storbyen og så derefter rejse til en af Thailands mange bounty-øer.

  trivago.dk har jeg fundet det 5* luksus-hotel Chatrium Hotel Riverside Bangkok (4,5 ud af 5 på TripAdvisor) hvor en enkelt nat koster 251 kr. pr. person, ved en rejse for 2. Hotellet ligger lige i hjertet af Bangkok, kun få minutter fra Chao Phraya floden og Det Store Palads. Værelserne har balkon og rigtig lækker udsigt over byen og der er selvfølgelig udendørs pool, spa-faciliteter og fitnessrum på hotellet.

  bang2hotel

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere, er pr. værelse.

   

  Bounty-øer

  Efter et par dage i Bangkok kan du så overveje hvor turen skal gå hen. Et bud kunne være Phuket hvor du kan flyve til for kun 281 kr. tur/retur. Her kan du opholde dig i det dejlige ferieparadis, eller du kan tage færgen ud til en af de omkringliggende øer, som f.eks. de smukke Phi-Phi øer.

  rsz_beach-261572_640

  HOTELLER PHUKET

   

  Du kan også overveje at flyve til Surat Thani hvorfra du kan sejle ud til en af de 3 lækre øer Koh Tao, Koh Pha Ngan eller Koh Samui. Her har jeg fundet flybilletter til kun 316 kr. tur/retur. Man kan også overveje at tage bussen som er endnu billigere, men jeg vil klart anbefale flyet da prisen er så lav og komforten så meget bedre.

  rsz_koh-tao-463371_640

  HOTELLER KOH SAMUI

   

   

  Fly

  Og nu til det der gør sådan en tur mulig til pengene. Jeg har på Skyscanner.dk fundet nogle rigtig billige billetter fra København til Bangkok. I dette eksempel flyver du fra d. 3. – 12.. maj, med Turkish Airlines og et lille stop i Istanbul og billetten koster 3.260 kr.

  flybangkok

  SE FLY-TILBUD HER

  Der findes mange andre datoer til samme pris eller kun lidt højere. Du kan finde billetterne til denne pris (eller kun lidt flere penge) på næsten alle datoer fra maj – juni samt fra august – november.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Billige fly til Thailand: tur/retur til Bangkok til kun 3.260 kr. inkl. bagage – 9 dage i Bangkok på et lækkert 3* hotel til kun 3.824 kr.

  1. Pingback:Rejsespejder – Danmarks rejsetilbudsblog

  2. Pingback:Rejsespejder – Danmarks rejsetilbudsblog