• 11 feb 2022

  Billige fly til Sydamerika: Tur/retur-billetter til Colombia fra kun 2.952 kr.

  Sydamerika er et sandt skatkammer af et kontinent for backpacker-folket! Det eneste problem er bare, at det normalt er usædvanligt dyrt at flyve dertil. I dag har jeg dog fundet virkelig billige flybilletter til Colombias hovedstad Bogotá. I Colombia kan du opleve alt fra verdens længste bjergkæde – Andesbjergene – til landets frodige kaffeplantager og de caribiske drømmestrande mod nord! Som du nok kan høre, er Colombia så afgjort et must-see rejsemål! Og et perfekt udgangspunkt for en længere backpacker-rejse i Sydamerika. Så hvad venter du på? Her er de billige fly til Colombia, du har ventet på! ✈🇨🇴

  Flyv billigt til Colombia og Sydamerika
  april - juni
  fra2.952 kr.
  Hamborg
  Bogata
  Billige fly til Colombia
  inkl. 12 kg håndbagage og forplejning

  Fly til Colombia

  Så er det nu, du hiver fat i din(e) bedste rejsepartner(e) og siger, at Sydamerika skal krydses af bucket list’en!

   

  Fra april til juni kan du nemlig finde en masse superbillige flybilletter fra Hamborg til Bogotá.

   

  Det er KLM og Air France, der sælger de billige tur/retur-billetter til den colombianske hovedstad. Og priserne ligger ofte mellem ca. 2.900 og 3.500 kr. – det er billigt!

   

  Flytiderne er tilmed glimrende. Hver vej har du som regel én eller to korte mellemlandinger i Paris og/eller Amsterdam. Derfor ender du med flytider på ca. 14-16 timer.

   

  I flyboksen ovenfor har jeg f.eks. fundet billetter fra torsdag den 5. maj til søndag den 22. maj. På disse datoer koster billetterne kun 2.952 kr.!

   

  Disse KLM-/Air France-billetter inkluderer både forplejning og 12 kg håndbagage.

   

  Tilsvarende billetter med afrejse fra Danmark koster betydeligt mere, så turen til Hamborg kan sagtens betale sig!

   

   

  Fly til Colombia – Eksempler på billige rejsedatoer

  • 25.04.-12.05.
  • 10.05.-24.05.
  • 16.05.-31.05.
  • 22.05.-03.06.
  • 27.05.-08.06.
  • 05.06.-19.06.
  • 12.06.-23.06.
  • Og flere

   

   

  Hotel i Colombia

  Ingen rejse uden overnatning. Uanset om du har tænkt dig at blive i Colombia eller rejse videre, vil du måske gerne tilbringe den første nat i Bogotá. Nedenfor kan du derfor få det fulde overblik over hoteller i Colombias hovedstad.

  Hoteller i Bogotá

   

  Pas, visum og corona

  Colombia er visumfrit i op til 90 dage, og dit pas skal være gyldigt under hele opholdet. Du kan læse meget mere om reglerne i forhold til pas og visum på Udenrigsministeriets hjemmeside um.dk.

   

  Rejsende over 18 år skal fremvise dokumentation for gennemført vaccinations-forløb (f.eks. Coronapas) ved indrejse. Hvis du ikke er færdigvaccineret, skal der vises en negativ PCR-test foretaget maksimalt 72 timer før afrejse, sammen med bevis for påbegyndt vaccinationsforløb. Udlændinge uden fast bopæl i Colombia vil blive nægtet indrejse, hvis de ikke har modtaget mindst én vaccinedosis.

   

  OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside. På coronasmitte.dk kan du se, hvordan du skal forholde dig ved hjemrejse.

   

   

  Vaccination

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. I den forbindelse kan jeg varmt anbefale siden practio.dk.

   

   

  Colombia i billeder

  Cocora Valley

  Fly til Colombia

   

  Las Lajas-kirken

  Fly til Colombia

   

  El Peñón de Guatapé

  Fly til Colombia

  Tayrona Beach

  Fly til Colombia

   

  Oplevelser i Colombia

  Hvis du gerne vil sondere terrænet i forhold til ture og aktiviteter i Colombia, så kan du smutte forbi getyourguide.dk og lade dig inspirere.

  Ture og aktiviteter

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Billige fly til Sydamerika: Tur/retur-billetter til Colombia fra kun 2.952 kr.

  Se fly-tilbud her