09 jun 2016

Billige fly til Sydamerika: tur/retur til Colombia til kun 2.554 kr. ** OPDATERING **

rsz_shutterstock_367592897

Colombia er et fantastisk og spændende land. Fra Andesbjergene til kaffeplantager til caribiske drømmestrande, Colombia er et ”must see”-rejsemål!

Lige nu kan du få meget billige tur/retur-billetter til Colombia til kun 2.554 kr.

Du flyver med Turkish Airlines fra København til Bogota. Byen, som ligger på knap 2.700 meters højde, ligger centralt i landet og er en af Colombias kulturelle knudepunkter. Herfra er det nemt at rejse rundt til resten af landet eller endda opdage resten af Sydamerika.

Billetterne er også oplagt til folk, som vil rejse i længere perioder, fordi der er mulighed for at booke returrejsen 3, 6, 9 eller 12 måneder efter udrejsen.

Du kan finde billetterne fra september 2016. Seneste udrejse skal være i december 2016.

2016-06-09 21_16_49-Capture

SE FLY-TILBUD HER

** OPDATERING ** Desværre ser det ud som om, de fleste billige billetter allerede er væk. Der findes stadig "eksempel-datoen" til samme pris, og så nogle datoer i slutningen af oktober og slutningen af december til ca. 3.600 kr.

 

Hvis du har brug for hoteller kan du kigge forbi trivago.dk

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 kommentarer til Billige fly til Sydamerika: tur/retur til Colombia til kun 2.554 kr. ** OPDATERING **

 1. Emilie Grønbæk says:

  Når jeg søge på andre datoer, finder jeg kun til 6000-ish. Er der noget specifikt man skal tænke på ift datoer, hvor det er billigt?

  Jeg vil gerne afsted midt oktober

  • Rejsespejder says:

   Hej Emilie,

   har lige skrevet en opdatering. Det ser desværre ud, som om de fleste billige billetter allerede er væk. Der findes stadig eksempeldatoen jeg har fundet. Og hvis du kan rejse fra slutning af oktober til midt november og slutning af november til midt december til ca. 3.600 kr.