Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

2.952 kr.
Billige fly til Sydamerika: Tur/retur-billetter til Colombia fra kun 2.952 kr.
Fly

Billige fly til Sydamerika: Tur/retur-billetter til Colombia fra kun 2.952 kr.

Fly |

Billige fly til Sydamerika: Tur/retur-billetter til Colombia fra kun 2.952 kr.

Sydamerika er et sandt skatkammer af et kontinent for backpacker-folket! Det eneste problem er bare, at det normalt er usædvanligt dyrt at flyve dertil. I dag har jeg dog fundet virkelig billige flybilletter til Colombias hovedstad Bogotá. I Colombia kan du opleve alt fra verdens længste bjergkæde – Andesbjergene – til landets frodige kaffeplantager og de caribiske drømmestrande mod nord! Som du nok kan høre, er Colombia så afgjort et must-see rejsemål! Og et perfekt udgangspunkt for en længere backpacker-rejse i Sydamerika. Så hvad venter du på? Her er de billige fly til Colombia, du har ventet på! ✈🇨🇴

Flyv billigt til Colombia og Sydamerika

april – juni

fra

2.952 kr.

Hamborg ✈ Bogata

Billige fly til Colombia

inkl. 12 kg håndbagage og forplejning

Fly til Colombia

Så er det nu, du hiver fat i din(e) bedste rejsepartner(e) og siger, at Sydamerika skal krydses af bucket list’en!

Fra april til juni kan du nemlig finde en masse superbillige flybilletter fra Hamborg til Bogotá.

Det er KLM og Air France, der sælger de billige tur/retur-billetter til den colombianske hovedstad. Og priserne ligger ofte mellem ca. 2.900 og 3.500 kr. – det er billigt!

Flytiderne er tilmed glimrende. Hver vej har du som regel én eller to korte mellemlandinger i Paris og/eller Amsterdam. Derfor ender du med flytider på ca. 14-16 timer.

I flyboksen ovenfor har jeg f.eks. fundet billetter fra torsdag den 5. maj til søndag den 22. maj. På disse datoer koster billetterne kun 2.952 kr.!

Disse KLM-/Air France-billetter inkluderer både forplejning og 12 kg håndbagage.

Tilsvarende billetter med afrejse fra Danmark koster betydeligt mere, så turen til Hamborg kan sagtens betale sig!

Fly til Colombia – Eksempler på billige rejsedatoer

  • 25.04.-12.05.
  • 10.05.-24.05.
  • 16.05.-31.05.
  • 22.05.-03.06.
  • 27.05.-08.06.
  • 05.06.-19.06.
  • 12.06.-23.06.
  • Og flere

Hotel i Colombia

Ingen rejse uden overnatning. Uanset om du har tænkt dig at blive i Colombia eller rejse videre, vil du måske gerne tilbringe den første nat i Bogotá. Nedenfor kan du derfor få det fulde overblik over hoteller i Colombias hovedstad.

Hoteller i Bogotá

Pas, visum og corona

Colombia er visumfrit i op til 90 dage, og dit pas skal være gyldigt under hele opholdet. Du kan læse meget mere om reglerne i forhold til pas og visum på Udenrigsministeriets hjemmeside um.dk.

Rejsende over 18 år skal fremvise dokumentation for gennemført vaccinations-forløb (f.eks. Coronapas) ved indrejse. Hvis du ikke er færdigvaccineret, skal der vises en negativ PCR-test foretaget maksimalt 72 timer før afrejse, sammen med bevis for påbegyndt vaccinationsforløb. Udlændinge uden fast bopæl i Colombia vil blive nægtet indrejse, hvis de ikke har modtaget mindst én vaccinedosis.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside. På coronasmitte.dk kan du se, hvordan du skal forholde dig ved hjemrejse.

Vaccination

Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. I den forbindelse kan jeg varmt anbefale siden practio.dk.

Colombia i billeder

Cocora Valley

Fly til Colombia

Las Lajas-kirken

Fly til Colombia

El Peñón de Guatapé

Fly til Colombia

Tayrona Beach

Fly til Colombia

Oplevelser i Colombia

Hvis du gerne vil sondere terrænet i forhold til ture og aktiviteter i Colombia, så kan du smutte forbi getyourguide.dk og lade dig inspirere.

Ture og aktiviteter

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly til Sydamerika: Tur/retur-billetter til Colombia fra kun 2.952 kr.Billige fly til Sydamerika: Tur/retur-billetter til Colombia fra kun 2.952 kr.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar