• 23 jan 2019

  Billige fly til Sydamerika: tur/retur til Colombia til kun 3.350 kr.

  Sydamerika er et sandt skatkammer af et kontinent for backpacker-folket! Det eneste problem er bare, at det normalt er usædvanligt dyrt at flyver dertil. I dag har jeg dog fundet virkelig billige flybilletter til Colombias næststørtse by Medellín (kun hovedstaden Bogota er større). I Colombia kan du opleve alt fra verdens længste bjergkæde – Andesbjergene – til landets frodige kaffeplantager og de caribiske drømmestrande mod nord! Colombia er så afgjort et must-see-rejsemål! Og et perfekt udgangspunkt for en længere backpacker-rejse i Sydamerika.

  Rejs billigt til Colombia og Sydamerika
  maj og juni
  3.350 kr.
  Hamborg
  Medellín
  Billige fly til Colombia
  inkl. 12 kg håndbagage og forplejning

  Billige fly til Colombia

  Fra november til marts kan du lige nu finde en række billige flybilletter fra Hamborg til Medellín. Det er KLM og Air France, som udbyder tur/retur-billetter til under 3.400 kr. Jeg har f.eks. fundet billetter fra den 09.05. til den 23.05. til kun 3.350 kr. Hos KLM og Air France får du 12 kg håndbagage og forplejning inkluderet i prisen. Begge veje har du to korte mellemlandinger i Panama og hhv. Paris og Amsterdam. Tilsvarende billetter med afrejse fra Danmark koster omkring 5.500 kr., så turen til Hamborg kan sagtens betale sig!

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 07.05. – 20.05.
  • 07.05. – 21.05.
  • 09.05. – 23.05.
  • 14.05. – 27.05.
  • 16.05. – 27.05.
  • 01.06. – 19.06.
  • 04.06. – 19.06.
  • 05.06. – 19.06.
  • 12.06. – 26.06.
  • Og mange flere

   

   

  Hotel i Colombia

  Ingen rejse uden overnatning. Uanset om du har tænkt dig at blive i Colombia eller rejse videre, vil du nok gerne tilbringe den første nat i Medellín. Nedenfor kan du få det fulde overblik over hoteller i Colombias næststørste by.

  Hoteller i Medellín

   

  Pas og visum

  Colombia er visumfrit i op til 90 dage. Dit pas skal dog være gyldigt i 3 måneder ud over opholdets varighed.

   

   

  Vaccination

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. I den forbindelse kan jeg varmt anbefale siden sikkervaccination.dk.

   

   

  Colombia i billeder

  Cocora Valley

   

  Las Lajas-kirken

   

  El Peñón de Guatapé

  Tayrona Beach

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Billige fly til Sydamerika: tur/retur til Colombia til kun 3.350 kr.

  1. Dennis says:

   Tak for tilbud..
   Fantastisk land!!
   Caribiske drømme strande, det er lige at stramme den. Hvertfald ikke for strandene man skal tage til Colombia.

   • Rejsespejder says:

    Hej Dennis,
    nu var jeg selv vild med strandene på San Andrés :). Men enig – hvis man kun leder efter en strandferie, så findes der bedre destinationer :).

  2. Arne Hyldahl says:

   Hej
   Man kan også købe en billet fra Danmark til Miami for ca 2600 og derefter købe en billet til Bogotá for ca 1500 (direkte forbindelse).
   Samlet pris omkring de 4100 fra Danmark.

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Arne,
    Tusind tak for tippet og fordi du tager dig tid til at skrive det 🙂 Det er mega fedt at høre – det skal jeg huske på næste gang!

  3. Emilie Grønbæk says:

   Når jeg søge på andre datoer, finder jeg kun til 6000-ish. Er der noget specifikt man skal tænke på ift datoer, hvor det er billigt?

   Jeg vil gerne afsted midt oktober

   • Rejsespejder says:

    Hej Emilie,

    har lige skrevet en opdatering. Det ser desværre ud, som om de fleste billige billetter allerede er væk. Der findes stadig eksempeldatoen jeg har fundet. Og hvis du kan rejse fra slutning af oktober til midt november og slutning af november til midt december til ca. 3.600 kr.

  Se fly-tilbud her