• 12 maj 2016

  Billige fly til Madeira: Tur/retur til den smukke blomsterø til kun 199 kr.! – 1 uge med 3* hotel til kun 1.168 kr. inkl. fly

  rsz_madeira-831823_1920

  Den frodige, subtropiske ø, Madeira, ligger langt ude i det dybblå Atlanterhav, små 1000 km fra Lissabon og 600 km fra den marokkanske kyst. Atlanterhavets perle, Blomsterøen, Vulkanøen – kært barn har mange navne, men der er nu også rigtig meget at holde af ved Madeira. Hovedøen i øgruppen og regionen af samme navn byder på mildt klima, mange seværdigheder og en frodig natur med alt fra vandfald over urskov til blomsterparker. Rejser til portugisiske Madeira er en spændende og afvekslende oplevelse med alt fra solrige kyster til frodige marker og golde bjerge.

  I dag har jeg fundet et super tilbud på billige fly til Madeira!

   

  Fly

  Spies.dk kan du lige nu finde rigtig billige fly til Madeira. I dette eksempel fra København med afrejse d. 16 – 30. maj (2 uger), til kun 199 kr.!

  spiesfly

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Der findes også mange andre billige afgange, som du kan se et udpluk af, herunder.

  rsz_spiesfly1

  SE ALLE FLY-TILBUD HER

   

  Hoteller på Madeira

  På Madeira kan du finde hoteller i alle prisklasser. F.eks. har jeg på Hotels.com fundet det dejlige 3* hotel Cheerfulway Bravamar (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 669 kr. pr. person ved en rejse for to. Sammen med de billige fly (499 kr.) kan du få en uges ferie på Madeira til kun 1.168 kr.!

  2016-05-12 11_26_06-Capture

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Vil du selv kigge lidt rundt efter hoteller på Madeira kan du gøre det her:

  HOTELLER MADEIRA

   

  Lejebil

  En bil er et rigtig godt redskab til at få set denne smukke og frodige ø i alle sine facetter.

  Rentalcars.com kan du lige nu leje en bil til kun 862 kr. pr. person, hvis i rejser 2 personer i to uger. Billigere bliver det selvfølgelig hvis du lejer bilen i kortere tid. Tilbuddet er med selvrisiko, som man kan frakøbe direkte hos rentalcars.com – dog anbefaler jeg altid at gøre det direkte hos udlejeren. Grunden er, at de fleste udlejningsfirmaer ikke accepterer andre forsikringer end deres egen, og samtidig er det, i de fleste tilfælde, billigere at gøre direkte hos dem.

  SE LEJEBIL HER

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *