• 22 mar 2018

  Billige fly til Kap Verde: fly tur/retur til Sal eller Boa Vista fra 1.638 kr.

  Så er der billige fly til Kap Verde! Kap Verde er en ø-gruppe i Atlanten – ca. 500 kilometer ud fra Afrikas vestkyst. Her kan du nyde et fuldstændigt fremragende klima i disse kolde vintermåneder! Temperaturen ligger nemlig mellem 25-30 grader året rundt. Og der går altså stadig noget tid, før vi får sol og varme herhjemme, så hvorfor ikke tage glæden på forskud og forkæle dig selv med en lækker, varm og solrig uge på Kap Verde!

  Lastminute til Kap Verde-øerne
  februar - marts
  1.638 kr.
  København
  Boa Vista og Sal
  Billige fly til Kap Verde
  inkl. håndbagage

  momondo.dk kan du lige nu finde billige flybilletter fra København til Kap Verde-øerne Boa Vista og Sal. Det er TUI, som udbyder billetterne, og derfor har du håndbagage inkluderet i prisen – vil du have indchecket bagage med koster det 600 kr. oveni (for hele turen).

  I eksemplet her har jeg f.eks. fundet billetter fra den 26.02. til den 05.03. til kun 1.638 kr. Herudover kan du også finde billige flybilletter på en række datoer i februar og marts.

  Eksempler på billige rejsedatoer

  21.02. – 28.02. (Sal) til kun 1.838 kr.

  26.02. – 05.03. (Boa Vista) til kun 1.638 kr.

  05.03. – 12.03. (Boa Vista) til kun 1.688 kr. 

  12.03. – 26.03. (Boa Vista) til kun 2.088 kr.

  21.03. – 28.03. (Sal) til kun 1.788 kr.

   

  Hotel 

  Så mangler d bare at finde det perfekte hotel. På skyscanner.dk kan du uden tvivl finde det hotel, der passer bedst til dig – uanset om du vil til Boa Vista eller Sal! Men husk at søge hoteller på den rigtige ø – Sal og Boa Vista ligger forholdsvis langt fra hinanden, så man kan ikke bare sejle til den anden ø.

   

  Pas og visum

  Der er visumpligt i Kap Verde. Visumet bliver udstedet ved ankomsten og koster 45 euro (ca. 330 kr.).

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Billige fly til Kap Verde: fly tur/retur til Sal eller Boa Vista fra 1.638 kr.

  1. Søren says:

   Fantastisk, så skarp du er til at “grave” tilbud frem….hvordan gør du?
   Jeg sidder jævnligt og kigger på div. hjemmesider og søgemaskiner, men selv om jeg gerne vil overraske min kæreste med en dejlig tur ét eller andet sted hen, finder jeg aldrig det, jeg skal bruge.
   Tak for inspirationen 😉

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Søren 🙂

    Tak for rosen.

    Jeg gør sådan set det samme 😉 Jeg bruger tit sider som skyscanner, travelmarket og diverse luft- og rejseselskabers hjemmesider. Og så bruger jeg rigtig meget tid på det.

    Herudover vil jeg sige, at jo mere fleksibel man kan være mht. dato og destination, jo større er chancen for at finde noget billigt!

  Se fly-tilbud her