22 jun 2018

Billige fly til Hawaii: tur/retur til kun 4.682 kr. inkl. bagage

I dag har jeg fundet et tilbud til en af mine absolutte yndlings-destinationer. Turen går til USA’s 50. delstat, Hawaii! Lige nu findes der nemlig superbillige fly fra Danmark til disse paradisøer i Stillehavet.

Fly til Hawaii plejer at koste over 6.000 kr. med afrejse fra Danmark, og selvom jeg før har fundet fly til Hawaii til omkring 3.500 kr., så har det altid været med afrejse fra en udenlandsk lufthavn – så her er der tale om et virkelig lækkert tilbud, hvis du vil på tværs af jorden. Især fordi bagage og forplejning ombord allerede er inkluderet i prisen!

Fly til Hawaii
august - december
4.682 kr.
Billund og København
Kailua-Kona
Billige fly til Kailua-Kona
inkl. bagage
Fra Billund
For ca. 60 kr. ekstra kan du spare ca. 4 timer på flyturen derhen
Fra København

På prissammenligningssiden travelmarket.dk kan du lige nu finde rigtigt billige billetter fra både Billund og København til Kailua-Kona på Hawaii. De billige billetter findes på en del datoer fra august til december.

Ovenfor har jeg f.eks. fundet billetter hos Lufthansa og Air Canada fra Billund den 29.08. – 06.09. til kun 4.682 kr. inkl. 23 kg bagage. Selvom flyturen har 2 mellemlandinger derhen (Frankfurt og Los Angeles)  og 3 mellemlandinger på vej hjem (Los Angeles, Montreal, Frankfurt), får du alligevel nogle rigtig fine flytider. Der er nemlig tale om korte mellemlandinger på mellem 1 og 3 timer. Og når man skal helt om på den anden side af jordkloden, er det faktisk meget rart med et par mellemlandninger, hvor man kan strække sine ben!

 

Eksempler på billige rejsedatoer

 • 29.08. – 06.09./12.09.
 • 12.09. – 25.09.
 • 19.09. – 01.10./02.10.
 • 24.09. – 08.10.
 • 23.10. – 06.11.
 • 30.10. – 06.11./12.11.
 • 07.11. – 20.11.
 • 19.11. – 03.12.
 • Og mange flere

 

Hoteller

Så mangler du blot et hotel! Og det kan du uden tvivl finde på skyscanner.dk. Hvis hotelpriserne er for høje, kan du også kigge efter billigere overnatningsalternativer på f.eks. airbnb.dk.

Hoteller på Hawaii

 

USA uden lejebil – det er ikke den bedste kombination, og det gælder for det meste også i Hawaii (undtagen Oahu – se nedenfor). Så jeg anbefaler at leje en bil, så du kan cruise rundt og opleve de smukkeste strande på egen hånd. På skyscanner.dk kan du sammenligne alle de store udlejningsfirmaer.

Lejebil i 9 dage
med fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnsterminalen
1.057 kr.

 

Hawaii rejsetips

Hawaii er måske min yndlingsrejsedestination i hele verden! Øerne er meget forskellige fra hinanden og har hver sin egen charme. Så jeg vil helt klart anbefale at besøge mindst Oahu, Maui og Hawaii (The Big Island).

 

Oahu

Oahu har et super offentlig transportsystem. Busserne kører bogstavligtalt til hver eneste hjørne af øen, så selvom det sikkert er en fed oplevelse at køre i bil langs kysten i Oahu (især i cabriolet), er det ikke så nødvendigt som i de fleste andre stater i USA. Du skal i hvert fald tage en tur til Pearl Harbour og til en af de mange Ananas-plantager på øen. Fra Oahu kan du komme forholdsvis billigt med Hawaiian Airlines til alle andre øer i staten.

 

Maui

Maui er lige det man forestiller sig, når man tænker på en tropisk paradisø. Her vil jeg anbefale at du lejer en bil, så du kan tage fra den ene drømmestrand til den anden!

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 kommentarer til Billige fly til Hawaii: tur/retur til kun 4.682 kr. inkl. bagage

 1. Tanja says:

  Hejsa
  Jeg forsøger at søge fra 22. juni 2018 og frem, men får ikke noget resultat. Kan det passe at man endnu ikke kan se billetter for den periode?
  Mvh Tanja

  • Rejsespejder says:

   Hej Tanja,
   man kan kun booke fly 1 år frem – så hvis du søger efter fly med retur efter d. 9. juli så ville der ikke komme noget.

 2. Djeka says:

  Jeg forsøger at finde hotel til oktober perioderne men kommer der kommer ikke særlige billige resultater frem – resultater på over 10.000 kr kommer frem.

  • Rejsespejder says:

   Hej Djeka,
   desværre er Hawaii (og mange andre steder i USA) ikke en billig rejsedestination. Hotelpriser på over 1.000 kr. pr. nat er meget normalt. Kig evt. på alternativer, som Airbnb, hvis du rejser på et budget :).

Se fly-tilbud her